Сираков - оставка

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Carpy
Контакти:

Re: Сираков се сниши, не подаде оставка

Мнениеот Carpy » 22 сеп 2010 13:52

BERBOPEDRO написа:ей Терминатора все още има много завистници,явно червените никога няма да забравят как им врътна 4 гола при погрома със 7-1

Завистници - не. Просто той е тъпанар, който разедниява вместо да обединява. Силно поляризираща личност, която е приемана само от феновете на 1914. Замисли се защо всички други го мразят. Това беше и причина за част от негативизма към Мъри. Не мжое човек казал "пожелавам успех на всички български отбори в евротурнирите без ЦСКА" да бъде на пост директор на националните отбори.

А Терминатор е човека на снимката от Аватара ти. Атанас Сираков може само да му лъска обувките на него.

Потребителски аватар
fire
Контакти:

Мнениеот fire » 22 сеп 2010 14:04

Carpy написа:
BERBOPEDRO написа:ей Терминатора все още има много завистници,явно червените никога няма да забравят как им врътна 4 гола при погрома със 7-1

Завистници - не. Просто той е тъпанар, който разедниява вместо да обединява. Силно поляризираща личност, която е приемана само от феновете на 1914. Замисли се защо всички други го мразят. Това беше и причина за част от негативизма към Мъри. Не мжое човек казал "пожелавам успех на всички български отбори в евротурнирите без ЦСКА" да бъде на пост директор на националните отбори.

А Терминатор е човека на снимката от Аватара ти. Атанас Сираков може само да му лъска обувките на него.

Евала за поста!

Потребителски аватар
DamonHill
Контакти:

Мнениеот DamonHill » 22 сеп 2010 14:11

20набирания написа:Всъщност каква работа извършва Наско Сираков на сегашната си длъжност.Това е много важен въпрос според мен ,а аз лично идея си нямам какво прави когато отиде на работа този човек. нека някой отговори ,моля. За да спрем да го обвиняваме че нищо не прави ,а взима тлъста заплата от държавата.
А иначе ``фурнаджийска лопата ,, е доста слабо нарицателно за Наско сираков аз бих го нарекал духов музикален инструмент с 5 букви ,или с онази дума с която наричат жените ,предлагащи компания на възрастни мъже срещу заплащане.

Всъщност и аз това се чудя, още откакто беше назначен на този пост. Всеки път, когато се спомене нещо за националния отбор се питам същото. А изказването му след мача с Черна гора просто е върха на наглостта на този боклук.
Ако някой все още пази някакво уважение към него е за лудница или затвор, защото има крайно сгрешена ценностна система и като такъв е опасен за обществото. Според мен в тази категория влиза 'B----PEDRO'

Потребителски аватар
GoDDeadman
Контакти:

Мнениеот GoDDeadman » 22 сеп 2010 14:16

Правилното заглавие е:"Сираков се сниши, не подаде оставка.Емил Костадинов-също"
Гордея се че съм БЪЛГАРИН,обичам Родината,но мразя държавата.

Потребителски аватар
hlucho
Контакти:

Мнениеот hlucho » 22 сеп 2010 14:18

Наско ли ще е шефа на Матеус?
Някои се лекуват с Fervex, други с Coldrex, а трети с Durex!

Потребителски аватар
NIKI_RED

Мнениеот NIKI_RED » 22 сеп 2010 14:23

ultrastyle написа:Директорът на националния отбор Наско Сираков за пореден път се врътна, като фурнаджийска лопата и отказа да си даде оставката.

Както е известно, веднага след позорната загуба от Черна гора Сираков се изцепи: "Аз да хвърля оставка? На себе си ли да го направя и да я гласувам на Изпълкома?. Това няма как да сатне", заяви тогава Сираков.

Един ден след въпросното поражение, Сираков обаче подви опашка и измънка, че журналистите не са го разбрали и той си тръгва заедно със Станимир Стоилов.

Днес шефът на БФС Борислав Михайлов пък гръмко обяви, че Наско Сираков изобщо не си е подавал оставка и той ще остане директор на националния отбор.

Според повечето информации Сираков се разписва срещу 30 000 лв. на месец за директорския си пост в националния отбор, отделно той прибира и заплата, като член на Изпълкома на БФС.

Станимир Стоилов пък прибираше по 50 000 лв. всеки месец от БФС, като национален селекционер. Мъри обаче прояви поне малко морал и хвърли оставка след срамните резултати на отбора, което обаче в крайна сметка не направи Сираков.
http://www.ultras-bg.com/975/Sirakov-se ... tavka.html

В такъв случай няма смисъл Л.Матеус да бие път до Англия,Бербо надали ще иска да се върне!Със стари ку*ви нов бардак не се прави :lol:

Потребителски аватар
baltimore

Мнениеот baltimore » 22 сеп 2010 14:42

hlucho написа:Наско ли ще е шефа на Матеус?

+1

Потребителски аватар
Deflores
Контакти:

Мнениеот Deflores » 22 сеп 2010 15:02

"Боби Михайлов разкри, че оставката на Наско Сираков не е била обсъждана, тъй като той не я е подал официално пред Изпълкома"
"Не съм подлагал под съмнение поста на Наско. Пред медиите може да е казал едно, но пред нас не е подавал оставка. Не сме коментирали нищо с него.", заяви Михайлов.
Дали е нагал наско раев??

При пълен крах на националните отбори- Мъже,Младежи и Юноши. Аko има грам достоинство трябва да си тръгне с мъри а с тях Феро,Мадански,Мирослав Митрев ,Наско Желев .
Лотар Матеус трябва да мениджър на националните отбори,тренерите на юноши и младежи да работят под негово раководство

Потребителски аватар
Stanimir-74

Мнениеот Stanimir-74 » 22 сеп 2010 15:41

MuroCSKA написа:НСПП :!: :!: :!:

Тук си дяволски прав :) :) :)

Върни се в “Национален отбор”