Сираков - оставка

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Frankie Lampard
Контакти:

Re: Директорът на нац. отбор

Мнениеот Frankie Lampard » 22 сеп 2010 12:31

lothar_matthaus написа:Er verlаsst. Ich weib nicht wie der Rauch von Zigarren

Ами свиквай :lol: :lol: :lol:

ultrastyle
Контакти:

Сираков се сниши, не подаде оставка

Мнениеот ultrastyle » 22 сеп 2010 12:59

Директорът на националния отбор Наско Сираков за пореден път се врътна, като фурнаджийска лопата и отказа да си даде оставката.

Както е известно, веднага след позорната загуба от Черна гора Сираков се изцепи: "Аз да хвърля оставка? На себе си ли да го направя и да я гласувам на Изпълкома?. Това няма как да сатне", заяви тогава Сираков.

Един ден след въпросното поражение, Сираков обаче подви опашка и измънка, че журналистите не са го разбрали и той си тръгва заедно със Станимир Стоилов.

Днес шефът на БФС Борислав Михайлов пък гръмко обяви, че Наско Сираков изобщо не си е подавал оставка и той ще остане директор на националния отбор.

Според повечето информации Сираков се разписва срещу 30 000 лв. на месец за директорския си пост в националния отбор, отделно той прибира и заплата, като член на Изпълкома на БФС.

Станимир Стоилов пък прибираше по 50 000 лв. всеки месец от БФС, като национален селекционер. Мъри обаче прояви поне малко морал и хвърли оставка след срамните резултати на отбора, което обаче в крайна сметка не направи Сираков.
http://www.ultras-bg.com/975/Sirakov-se ... tavka.html

Потребителски аватар
Masaba
Контакти:

Re: Сираков се сниши, не подаде оставка

Мнениеот Masaba » 22 сеп 2010 13:01

Всеки иска да лапа пари!

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 22 сеп 2010 13:04

ultrastyle написа:Директорът на националния отбор Наско Сираков за пореден път се врътна, като фурнаджийска лопата и отказа да си даде оставката.

Както е известно, веднага след позорната загуба от Черна гора Сираков се изцепи: "Аз да хвърля оставка? На себе си ли да го направя и да я гласувам на Изпълкома?. Това няма как да сатне", заяви тогава Сираков.

Един ден след въпросното поражение, Сираков обаче подви опашка и измънка, че журналистите не са го разбрали и той си тръгва заедно със Станимир Стоилов.

Днес шефът на БФС Борислав Михайлов пък гръмко обяви, че Наско Сираков изобщо не си е подавал оставка и той ще остане директор на националния отбор.

Според повечето информации Сираков се разписва срещу 30 000 лв. на месец за директорския си пост в националния отбор, отделно той прибира и заплата, като член на Изпълкома на БФС.

Станимир Стоилов пък прибираше по 50 000 лв. всеки месец от БФС, като национален селекционер. Мъри обаче прояви поне малко морал и хвърли оставка след срамните резултати на отбора, което обаче в крайна сметка не направи Сираков.
http://www.ultras-bg.com/975/Sirakov-se ... tavka.html

Мъри никога не прибирал 50 000 лв. на месец. Тия "информационни" сайтове където ги постваш да си проверят пак инфото, преди да бълват щуротии... А за Сираков, то само той да беше фурнаджийската лопата. Той и Емо Костадинов щеше да напуска БФС ако не се махне К.Костадинов като шеф на съдиите ама и той си остана. Абе никой не му се маха от хранилката, те затва сме на тва дередже!

Потребителски аватар
nasko fena
Контакти:

Мнениеот nasko fena » 22 сеп 2010 13:10

Абе и двамата са едни лапачи направо ми се повръща от тях.Никакъв срам, никаква чест
за тея пусти пари мамицата им еййййййййййй....... :evil: :evil: :evil:
Ако няма какво да правиш,ела на себе си!!!

20набирания
Контакти:

Мнениеот 20набирания » 22 сеп 2010 13:17

Всъщност каква работа извършва Наско Сираков на сегашната си длъжност.Това е много важен въпрос според мен ,а аз лично идея си нямам какво прави когато отиде на работа този човек. нека някой отговори ,моля. За да спрем да го обвиняваме че нищо не прави ,а взима тлъста заплата от държавата.
А иначе ``фурнаджийска лопата ,, е доста слабо нарицателно за Наско сираков аз бих го нарекал духов музикален инструмент с 5 букви ,или с онази дума с която наричат жените ,предлагащи компания на възрастни мъже срещу заплащане.

Потребителски аватар
fire
Контакти:

Мнениеот fire » 22 сеп 2010 13:29

Наско да не се натиска ами да се маха непременно! Когато се правят промени,се правят издъно! Остане ли,мениджърските игри ще продължат и нищо,ама нищо няма да се промени!......................и Матеус ще си иде подобно предшествениците си без успех!
Последна промяна от fire на 22 сеп 2010 13:30, променено общо 1 път.

levskisofiarulez
Контакти:

Мнениеот levskisofiarulez » 22 сеп 2010 13:30

20набирания написа:Всъщност каква работа извършва Наско Сираков на сегашната си длъжност.Това е много важен въпрос според мен ,а аз лично идея си нямам какво прави когато отиде на работа този човек. нека някой отговори ,моля. За да спрем да го обвиняваме че нищо не прави ,а взима тлъста заплата от държавата.
А иначе ``фурнаджийска лопата ,, е доста слабо нарицателно за Наско сираков аз бих го нарекал духов музикален инструмент с 5 букви ,или с онази дума с която наричат жените ,предлагащи компания на възрастни мъже срещу заплащане.

И аз се чудя.

Неутрален
Контакти:

Мнениеот Неутрален » 22 сеп 2010 13:37

Ужас, направо ми се повръща от този , както и от другите които са на хранилката. За някой лев повече са готови освен да си свалят гащите и да си показват задника, сигурно би си продали и родителите. Тези хорица не знят какво е : чест,достоинство,доблест,отговорност. Но знаят какво е да лапаш пари , без значение от къде идват и кой ги дава. Много ми се иска да го видя някаде и да го наплюя в лицето, даже бих го нахрачил стига да има "матриял". Обикновен сребролюбец дупедавец, никога не е бил човек, още по малко добър футболист. Честито плюене дами и господа.

Потребителски аватар
TPAtkov

Мнениеот TPAtkov » 22 сеп 2010 13:44

Бе що трябва да подава оставка?,аз искам да го изгонят.Той си заслужава това, от къде на къде ще му пазим "достойнството".Перуци ако махне Раев, после и той трябва да се маха, за това и така отчаяно се пазят един други....пълни бок**ци.Нов конгрес, тъпаците от настоящия ФС с доживотна забрана да заемат ръководни постове където и да е и щателна проверка на финансите.Нещо за одит не се говори в тяхната среда....ма**а ви и бок**ците долни :evil:

Върни се в “Национален отбор”