lothar_matthaus написа:Er verlаsst. Ich weib nicht wie der Rauch von Zigarren
Ами свиквай

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
lothar_matthaus написа:Er verlаsst. Ich weib nicht wie der Rauch von Zigarren
ultrastyle написа:Директорът на националния отбор Наско Сираков за пореден път се врътна, като фурнаджийска лопата и отказа да си даде оставката.
Както е известно, веднага след позорната загуба от Черна гора Сираков се изцепи: "Аз да хвърля оставка? На себе си ли да го направя и да я гласувам на Изпълкома?. Това няма как да сатне", заяви тогава Сираков.
Един ден след въпросното поражение, Сираков обаче подви опашка и измънка, че журналистите не са го разбрали и той си тръгва заедно със Станимир Стоилов.
Днес шефът на БФС Борислав Михайлов пък гръмко обяви, че Наско Сираков изобщо не си е подавал оставка и той ще остане директор на националния отбор.
Според повечето информации Сираков се разписва срещу 30 000 лв. на месец за директорския си пост в националния отбор, отделно той прибира и заплата, като член на Изпълкома на БФС.
Станимир Стоилов пък прибираше по 50 000 лв. всеки месец от БФС, като национален селекционер. Мъри обаче прояви поне малко морал и хвърли оставка след срамните резултати на отбора, което обаче в крайна сметка не направи Сираков.
http://www.ultras-bg.com/975/Sirakov-se ... tavka.html
20набирания написа:Всъщност каква работа извършва Наско Сираков на сегашната си длъжност.Това е много важен въпрос според мен ,а аз лично идея си нямам какво прави когато отиде на работа този човек. нека някой отговори ,моля. За да спрем да го обвиняваме че нищо не прави ,а взима тлъста заплата от държавата.
А иначе ``фурнаджийска лопата ,, е доста слабо нарицателно за Наско сираков аз бих го нарекал духов музикален инструмент с 5 букви ,или с онази дума с която наричат жените ,предлагащи компания на възрастни мъже срещу заплащане.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта