Лотар Матеус поема националния отбор на България!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Re: Лотар Матеус поема националния отбор на България!

Мнениеот pomiqrat » 21 сеп 2010 14:24

Още един Кратко Достанич. Под чужденец с еима впредвид човек с успехи, а не преминал през 5 кулба и освободен от всичките.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 21 сеп 2010 14:37

pomiqrat написа:Още един Кратко Достанич. Под чужденец с еима впредвид човек с успехи, а не преминал през 5 кулба и освободен от всичките.

Ами, точно така е ... ама, пари ли няма, желание ли ....
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
nasko fena
Контакти:

Мнениеот nasko fena » 21 сеп 2010 14:44

По добре Матеус отколкото Мадански.Ние вече стигнахме дъното така че по зле няма
накъде.Аз си мисля че може да ни е от полза въпреки че досега никъде не е направил нещо кой знае какво.То така беше и Балъков пък ето че сега се справя добре.Ако го
назначат му пожелавам успех, пък времето ще покаже дали ще се впише в нашата родна
действителност ;)
Ако няма какво да правиш,ела на себе си!!!

Потребителски аватар
Unforgiven_M
Контакти:

Мнениеот Unforgiven_M » 21 сеп 2010 14:49

Ако е истина и го назначат - желая му успех! Но ме притеснява това че няма никакви успехи като треньор, а се предполага че като се назначи чужденец той трябва да е по-добър от нашите. Е, не мисля че Матеус е... Все пак нека първо стане факт и после да го подкрепим, пък дано извади нещо хбаво от нашите играчи...
А ако се провали няма да видим друг чужденец, защото ще го има оправданието - "нали сложихме чужденец - пак е същото" :)

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 21 сеп 2010 15:09

Parmalat написа:Моите уважения към Лотар Матрус като футболист,но като треньор е гола вода.Навсякъде където е бил треньор се е провалил.За последно беше треньор на Макаби Нетаня който Черно Море отстрани в Лига Европа.Тоя е по зле и от Мъри.От БФС ако го назначът като треньор спокойно може да се гръмнат. :lol:

Когато се говори за национални отбори не се казва треньор, а селекционер и двете неща са коренно различни.
Целта на селекционера е да извика футболистите които са в оптимална форма, да ги подреди и им каже на следващият противник слабите и силни страни.
Национален селекционер не провежда тренировки като в клубен отбор.
Изображение

DidoManUtd
Контакти:

Мнениеот DidoManUtd » 21 сеп 2010 15:44

jorovg написа:Много хитри тези от БФС-то, ей. Нарочно слагат най-неудачния вариант от чужденците, за да могат да затворят устите на тези, които ревем за чужд треньор. Матеус няма един успех като треньор, където и да е бил. Лошо продължение на сагата с националите. След година пак ще обсъждаме варианти за селекционер на България.

най-лошото е че май си прав и след една година може перуката да се помоли на динята и пурата да се върнат да оправят бакийте на младоженеца матеус, които дотогава ще е успял да се ожени я за николета лозанова я за някой друг парцаляк

DidoManUtd
Контакти:

Мнениеот DidoManUtd » 21 сеп 2010 15:47

Пичове това което чета и чувам е Матеус или Антич.
Ако е вярно просто няма кво да се мисли бе, Антич е ЧОВЕКЪТ ЗА НАС.
Просто не искам да повярвам че ще сложат Матеус / от година и половина си стои без работа, след като даже Черно Море го би /

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 21 сеп 2010 16:13

Ако назначат Матеус за треньор,очаквам някой от тези,дето ореваха орталъка колко взимал Стоилов,да ни "светне" колко ще взима Матеус и дали ще ги върне,след като не се класираме.
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Валери
Контакти:

Мнениеот Валери » 21 сеп 2010 16:28

В националният трябва да дойдеш добре подготвен от клубният си тим. Тука Лотар Матеус не пипа.
Това че са ни лъгали доста и ще продължават да го правят от БФС трябва да го приемем. Тука Лотар Матеус няма също заслуги.
Нека му се даде шанс. Аз искам да видя едно. Човек като него кой ще викне в националният. Даже не ме интересува как ще играем. Искам да видя какво ще е неговото мнение за нашите силни играчи, които според него заслужават да са национали.
Пак ще ходят в Син Сити.
Пак ще преспиват с Пайнерки.
Пак ще сглобяват сложни изречения.

donpacko
Контакти:

Новия селекционер на България

Мнениеот donpacko » 21 сеп 2010 16:37

Нека тука да обсъдим как ще изглеждаме със Лотар Матеус.

Върни се в “Национален отбор”