Ще размисли ли Бербатов за националния?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Btovfan80

Re: Ще размисли ли Бербатов за националния?

Мнениеот Btovfan80 » 20 сеп 2010 23:30

gedsby написа:ЮДА!Ако ще и 103 гола да вкараш, да спечелиш всичко, което може да се спечели си оставаш юда. Уникален футболист , но си дребна душа.Помисли ако Раковски ,Ботев и Левски се бяха предали,защото и те са имали критици,ти как щеше да се казваш и за кой отбор щеше се да състезаваш фес .Тук влизаме в сферата на вероятностите.Не те искаме в националния,ако ще и точка да не вземем,защото капитана не напуска потъващия кораб.Сърби , бразилци играха за националния , а ти българин от кръв и плът, се отказа от най-святото - народа!! Харесвам те като футболист, но вече не ти гледам мачовете, като чуя за теб се отвращавам.

Ти си голям футболист, но слаб характер.

България за българите. НЕ ЗА ТЕБ !!!!!

Ей, селянин прост! :evil: Ходи на село да избиваш комплекси и не ни занимавай с твойте глупости! :evil:
Капката дълбае камъка не със сила, а с постоянство!

Nightfate написа:
"Късмета е част от футбола ! Късмет мъсмет,аванти,маванти,фантоми мантоми какво значение има?"

levski_bs
Контакти:

Мнениеот levski_bs » 20 сеп 2010 23:37

Jorkorazporko написа:
gedsby написа:ЮДА!Ако ще и 103 гола да вкараш, да спечелиш всичко, което може да се спечели си оставаш юда. Уникален футболист , но си дребна душа.Помисли ако Раковски ,Ботев и Левски се бяха предали,защото и те са имали критици,ти как щеше да се казваш и за кой отбор щеше се да състезаваш фес .Тук влизаме в сферата на вероятностите.Не те искаме в националния,ако ще и точка да не вземем,защото капитана не напуска потъващия кораб.Сърби , бразилци играха за националния , а ти българин от кръв и плът, се отказа от най-святото - народа!! Харесвам те като футболист, но вече не ти гледам мачовете, като чуя за теб се отвращавам.

:lol: :lol: :lol: ти нормален ли си бе! Кой си ти че да съдиш и да даваш определения? Кой е юда, този който краде от националния отбор, или този който е изгонен?! Тъпо говедо, радвай си се на дузпите дето ви ги подаряват секи мач и не се занимавай с истинския футбол!

защо който не харесва бербатов е тъпо говедо да от левски съм но този който каза че ще ни оправи футбола не ме кефи и никога няма да ме кефи това си е мой избор а вие драги ми цесекари май забравихте какво го правихте и как мама маргаритка плачеше за момченцетоси и сам левски и ливърпул да мрат от манчестър

Потребителски аватар
Jorkorazporko

Мнениеот Jorkorazporko » 20 сеп 2010 23:55

levski_bs написа:
Jorkorazporko написа:

:lol: :lol: :lol: ти нормален ли си бе! Кой си ти че да съдиш и да даваш определения? Кой е юда, този който краде от националния отбор, или този който е изгонен?! Тъпо говедо, радвай си се на дузпите дето ви ги подаряват секи мач и не се занимавай с истинския футбол!

защо който не харесва бербатов е тъпо говедо да от левски съм но този който каза че ще ни оправи футбола не ме кефи и никога няма да ме кефи това си е мой избор а вие драги ми цесекари май забравихте какво го правихте и как мама маргаритка плачеше за момченцетоси и сам левски и ливърпул да мрат от манчестър

Всеки има право да не го харесва, но в коментара се дават доста прекалени и глупави определения, които са доста незаслужени! Това определено дразни хората и може да се приеме като провокация! И в никакав случай не обобщавам всички левскари под нарицателното говедо!

Потребителски аватар
Vojdek
Контакти:

Мнениеот Vojdek » 21 сеп 2010 00:48

Хайде сега, обясни на всички нас, непросветените, къде маа му стара е връзката между Димитър Бербатов и футболът, от една страна и Левски, Ботев, Раковски и революционото им дело?

Само един абсолютен тъпак би направил такъв паралел.Няма логика, няма причинно-следствена връзка.Има само гадната гнусна помия излята от мозъка на поредният хейтър.Само се чудите как да омаловажите постиженията на всеки по-успял човек в тоя спорт.

А КАК ЩЕШЕ ДА СЕ КАЗВА ЛИ?КАК ЩЕШЕ ДА СЕ КАЗВА, АКО ГИ НЯМАШЕ ТЕЗИ ХОРА?

ЩЕШЕ ДА СЕ КАЗВА ИСМАИЛ ИСА!!!
Защо, бе господи???Защо си им дал нет на непълнолетните???

Потребителски аватар
DamonHill
Контакти:

Мнениеот DamonHill » 21 сеп 2010 01:56

Alex написа:Ние Българите, не сме сънародници с Вас - използвачите, крадците и злобните комплексари (почвайте да ме псувате :roll: )

От всичко най-много искам да гледам Бербо в национала, но точно защото съм му фен не искам да си дойде в БГ - не го заслужава (дано моментните, лицемерни коментари не го заблудят - той няма място тук... :/ )

Чудесно мнение, както обикновено.
Спазвам традицията на форума. Пиша

+1

Потребителски аватар
rumbata
Контакти:

Мнениеот rumbata » 21 сеп 2010 10:02

Защо нападате gedsby, нека си каже мнението човека.
Аз не бих нарекъл Бербатов Юда, но самия факт, че се отказа, показва, че психически не е издържал да играе в националния отбор. Но когато облечеш националната фланелка, трябва да играеш за България, не за себе си или за БФС.
По света има много примери с футболисти, които въпреки успехите на клубно ниво, почти не са играли на големи форуми с националния отбор и не са се отказвали- Андрий Шевченко, Каха Каладзе, Хасан Салихамиджич, Клаудио Писаро, Джордж Уеа, Райън Гигс.
Вижте другите спортове:
В борбата взехме три световни титли, да не би условията при тях да са по-добри от тези във футбола?
Миналата година Детелин Далаклиев стана шампион по бокс, напук на безпаричието и хаоса в боксовата федерация.
Въпреки разкола във вдигането на тежести, на младежката олимпиада взехме два златни медала.
Когато представяш родината, трябва да даваш всичко от себе си. А в последните си мачове за България, Бербатов не даваше всичко и това се виждаше с просто око.
Затова смятам, че трябваше още след трансфера си в Манчестър Юнайтед да обяви, че се оттегля, защото неубедителните изяви на националния отбор ще му пречат.

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 21 сеп 2010 10:05

Jorkorazporko написа:Ако се върне го признавам за глупак! А вие определено не му мислите доброто на човека! Този измислена, отдавна умряла, формация съставена от група некадърни идиоти, крадци и лицемерни нещастници трябва да бъде закрита! А Бербатов е велик, той е действаща легенда на българския футбол и ние трябва да го пазим и да го подкрепяме! Защо толкова настоявате той да играе в отборчето на Перуката и Насо? Нима на игра там 10 години?! И какво стана?! Само го спъваше това в професионално отношение, едва не му съсипа кариерата! Проявете здрав разум, и престанете да занимавате всички с темата Бербо в националното оборче...

Подкрепям безрезервно.

А ти колега,имаш проблеми като нямаш сиво вещество в главата. :lol: Айде,кажи ми,знаеш ли как върза в едно изречение Бербатов и великите революционери дето си ги изброил. :roll: Изумителен си. :lol:
Само Черно море.

Потребителски аватар
Vojdek
Контакти:

Мнениеот Vojdek » 21 сеп 2010 10:25

rumbata написа:Защо нападате gedsby, нека си каже мнението човека.
Аз не бих нарекъл Бербатов Юда, но самия факт, че се отказа, показва, че психически не е издържал да играе в националния отбор. Но когато облечеш националната фланелка, трябва да играеш за България, не за себе си или за БФС.
По света има много примери с футболисти, които въпреки успехите на клубно ниво, почти не са играли на големи форуми с националния отбор и не са се отказвали- Андрий Шевченко, Каха Каладзе, Хасан Салихамиджич, Клаудио Писаро, Джордж Уеа, Райън Гигс.
Вижте другите спортове:
В борбата взехме три световни титли, да не би условията при тях да са по-добри от тези във футбола?
Миналата година Детелин Далаклиев стана шампион по бокс, напук на безпаричието и хаоса в боксовата федерация.
Въпреки разкола във вдигането на тежести, на младежката олимпиада взехме два златни медала.
Когато представяш родината, трябва да даваш всичко от себе си. А в последните си мачове за България, Бербатов не даваше всичко и това се виждаше с просто око.
Затова смятам, че трябваше още след трансфера си в Манчестър Юнайтед да обяви, че се оттегля, защото неубедителните изяви на националния отбор ще му пречат.

Я само ми кажи защо сравняваш индивидуални спортове, в които разчиташ САМО на себе си със колективни спортове?
И моля те не сравнявай изброените горе хора с Бербатов.Защото Райън Гигс, Джордж Уеа и т.н. са считани за национални богатства там и никой не изсипва помията само и единствено върху тях.И тези нации, повечето от тях не смятат за задължителна победа над Англия н Уембли.Въобще много слабо изказване.
Защо, бе господи???Защо си им дал нет на непълнолетните???

Потребителски аватар
rumbata
Контакти:

Мнениеот rumbata » 21 сеп 2010 10:57

Vojdek написа:Я само ми кажи защо сравняваш индивидуални спортове, в които разчиташ САМО на себе си със колективни спортове?
И моля те не сравнявай изброените горе хора с Бербатов.Защото Райън Гигс, Джордж Уеа и т.н. са считани за национални богатства там и никой не изсипва помията само и единствено върху тях.И тези нации, повечето от тях не смятат за задължителна победа над Англия н Уембли.Въобще много слабо изказване.

Не съм тръгнал да изсипвам помия върху Бербатов, според мен е много голям футболист и е национално богатство, което обаче, за съжаление не е в България (нещо като античните български съкровища, изнесени от страната от иманярите, за да радват чуждестранните колекционери).
Но цялата тази еуфория, че е вкарал хеттрик на Ливърпул, от страна на българските медии ми идва малко в повече. Защото те го плюха и критикуваха, а сега го възхваляват, може би повлияни от молбата на Изкуствената коса, да помагат на българския национален отбор с надеждата Митко да се върне.
Проблема на българския футбол не е Бербатов, с него и без него, пак ще падаме от всеки съперник, то се вижда, че няма желание за игра.
А това, че не трябва да сравнявам колективни и индивидуални спортове, е много глупаво изказване от твоя страна. Дали си сам или с десет съотборника, когато излезеш срещу съперника, ти трябва да играеш за БЪЛГАРИЯ.

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 21 сеп 2010 12:04

rumbata написа:Защо нападате gedsby, нека си каже мнението човека.
Вижте другите спортове:

Не знам дали си слушал новините, но младежката олимпийска шампионка от догодина най-вероятно ще се състезава за АЗЪРБЕЙДЖАН, защото много обича нашата страна. А ако знаеш кой е Мишо Александров ще разбереш, че спортът днес не е тази политическа и икономическа пропаганда от периода на студената война. Самият факт, че Армен Назарян, Максим Стависки и дори прословутите сърби, хървати и бразилци дето играха в националния ни отбор го доказват.
Но въпроса е друг... Бербатов не се е отказал от България, а от сбирщината, наречена "Национална гарнитура". Да - вече сме гарнитура на Световния футбол и ако до преди няколко години гарнитурата бе аранжировка за тройка, от една година порцията се увеличи и на два пъти го ядем четворно. Затова Бербатов е прав... Надявам се разбра метафората ми ;)
Последна промяна от ros на 22 сеп 2010 08:12, променено общо 1 път.
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Върни се в “Национален отбор”