Бербатов стана легенда!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
valio_av
Контакти:

Re: Бербатов стана легенда!

Мнениеот valio_av » 20 сеп 2010 14:19

caci написа:Изобщо да не се връща в национала,лигльовци за там не са нужни.Автора на темата ме разкъса от смях,за един мач със екипа на Манчо и го направихте легенда.За легенда само може да мечтае и да се снима до такива.

Ей,синьо злобно човече,скрий се някъде по-дълбоко и не се показвай ,че си палячо.
Сълявам ви ,че нямате един добър футболист ,който да сте дали на Света но такъв е живота.

Потребителски аватар
LimbOfTheDevil
Контакти:

Мнениеот LimbOfTheDevil » 20 сеп 2010 14:22

и кой ще се пръсне от яд не ми стана ясно червено мекере,завист има единствено от вас - показателно е всичко,което се случва във футбола ни,завиждате затова дори кои футболисти са в национала,ами тези са,по-добри няма,вие може да скимтите колкото искате,но нищо няма да промените,а за Бербатов не би трябвало да има българин,който да не се гордее с него и наистина е така,въпреки,че откакто отиде в Манчестър едва тогава всички червенушки започнахте да се сещате за него.

Потребителски аватар
rbs

Мнениеот rbs » 20 сеп 2010 14:25

поредния ВЕЛИК играч на ЦСКА...А ДР ТРЯБВА ДА ПРАВЯТ ТОВА- :oops: ЗАРАДИ РАННИТЕ СИ ЗАКЛЮЧЕНИЯ В СТИЛ подуене.вижте как един австралиец му се е извинил с отворено писмо,защото е мъж-направете го и вие сподвижници на тото-борат...... :mrgreen:
подуене е тумура на футбола ни и ражда само писатели и д'журналисти

Потребителски аватар
rbs

Мнениеот rbs » 20 сеп 2010 14:28

Professore написа:
caci написа:Изобщо да не се връща в национала,лигльовци за там не са нужни.Автора на темата ме разкъса от смях,за един мач със екипа на Манчо и го направихте легенда.За легенда само може да мечтае и да се снима до такива.

Легенда ли?ЛЕГЕНДА?!Аре бегайте бе,неска само олигофренщини слушам,спукал съм се от смях,ама продължавайте смехът е здраве! :lol: :lol: :lol:
Ако цял сезон прави такива мачове и аз ще го призная за легенда!НИКОЙ не е ставал легенда от един мач,смешници!

тук са двама палячовците...абсолютни подуенски идиоти сте и двете :mrgreen:
подуене е тумура на футбола ни и ражда само писатели и д'журналисти

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 20 сеп 2010 14:29

rbs написа:поредния ВЕЛИК играч на ЦСКА...А ДР ТРЯБВА ДА ПРАВЯТ ТОВА- :oops: ЗАРАДИ РАННИТЕ СИ ЗАКЛЮЧЕНИЯ В СТИЛ подуене.вижте как един австралиец му се е извинил с отворено писмо,защото е мъж-направете го и вие сподвижници на тото-борат...... :mrgreen:

Какъв играч на ЦСКА бе, смешник! :lol: Мина за 2 години през вашия отбор, "купен" срещу няколко чифта футболни обувки и няколко топки от "Пирин"! :lol: Оплюхте го по всякакъв начин, заради пропуските му срещу "Левски"! :evil: Наричахте майка му "*****"! :evil: Изгонихте го от България, а сега се пишете съпричастни и му лижете г**а! :mrgreen:
Последна промяна от Captain Stottlemeyer на 20 сеп 2010 14:30, променено общо 1 път.
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
NIKI_RED

Мнениеот NIKI_RED » 20 сеп 2010 14:29

ПРАВ СИ,БЕРБАТОВ НЕ Е ЛЕГЕНДА!ЛЕГЕНДА Е ГОНЗО :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
сянка
Контакти:

Мнениеот сянка » 20 сеп 2010 14:29

caci на 20 Сеп 2010 11:32

Изобщо да не се връща в национала,лигльовци за там не са нужни.Автора на темата ме разкъса от смях,за един мач със екипа на Манчо и го направихте легенда.За легенда само може да мечтае и да се снима до такива.

Че вие за 6 мача и голове срещу ФК Октопод от Швеция, Гент,Калиакра и разни отбори,които победа нямат в "А" група, направихте Дембеле национален герой и го нарекохте ''нападател от световна класа"!!А Бербатов наричаш ''слаб футболист'',нищо че вчера вкара 3 гола не на "Миньор" от Перник, а на "Ливърпул" от град Ливърпул!!
Разбра ли сега защо никой в България не обича вашето отборче и вашата публика - вие пречупвате всичко само през вашата си гледна точка!!

Потребителски аватар
valio_av
Контакти:

Мнениеот valio_av » 20 сеп 2010 14:29

LimbOfTheDevil написа:и кой ще се пръсне от яд не ми стана ясно червено мекере,завист има единствено от вас - показателно е всичко,което се случва във футбола ни,завиждате затова дори кои футболисти са в национала,ами тези са,по-добри няма,вие може да скимтите колкото искате,но нищо няма да промените,а за Бербатов не би трябвало да има българин,който да не се гордее с него и наистина е така,въпреки,че откакто отиде в Манчестър едва тогава всички червенушки започнахте да се сещате за него.

Абе синьо мекере,в националния отбор в момента естествено са най-слабите футболисти-от Левскиспор,нашите са легенди по света и не могат да играят с треньори ,които са постигнали НИЩО в сравнение с тях! Така ,че Тихо,запази тишина защото си смешен!

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 20 сеп 2010 14:33

valio_av написа:
LimbOfTheDevil написа:и кой ще се пръсне от яд не ми стана ясно червено мекере,завист има единствено от вас - показателно е всичко,което се случва във футбола ни,завиждате затова дори кои футболисти са в национала,ами тези са,по-добри няма,вие може да скимтите колкото искате,но нищо няма да промените,а за Бербатов не би трябвало да има българин,който да не се гордее с него и наистина е така,въпреки,че откакто отиде в Манчестър едва тогава всички червенушки започнахте да се сещате за него.

Абе синьо мекере,в националния отбор в момента естествено са най-слабите футболисти-от Левскиспор,нашите са легенди по света и не могат да играят с треньори ,които са постигнали НИЩО в сравнение с тях! Така ,че Тихо,запази тишина защото си смешен!

Кой сега е № 9?! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: И кои са "вашите" легенди по света, щото освен за Любо Пенев и Емо Костадинов, за други просто не се сещам?! :mrgreen:
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
NIKI_RED

Мнениеот NIKI_RED » 20 сеп 2010 14:34

Captain Stottlemeyer написа:
rbs написа:поредния ВЕЛИК играч на ЦСКА...А ДР ТРЯБВА ДА ПРАВЯТ ТОВА- :oops: ЗАРАДИ РАННИТЕ СИ ЗАКЛЮЧЕНИЯ В СТИЛ подуене.вижте как един австралиец му се е извинил с отворено писмо,защото е мъж-направете го и вие сподвижници на тото-борат...... :mrgreen:

Какъв играч на ЦСКА бе, смешник! :lol: Мина за 2 години през вашия отбор, "купен" срещу няколко чифта футболни обувки и няколко топки от "Пирин"! :lol: Оплюхте го по всякакъв начин, заради пропуските му срещу "Левски"! :evil: Наричахте майка му "*****"! :evil: Изгонихте го от България, а сега се пишете съпричастни и му лижете г**а! :mrgreen:

ВИЕ,ЛЕВСКАРИТЕ,ПОВЕЧЕ ОТ 10 ГОДИНИ НЕ МОЖЕТЕ ДА ПРЕГЛЪТНЕТЕ ФАКТА,ЧЕ БЕРБО Е ИГРАЛ В ЦСКА ИОТТАМ Е ТРЪГНАЛ В ГОЛЕМИЯ ФУТБОЛ! :?

Върни се в “Национален отбор”