Това за българина не съм го чул.А това ли Гус Хидинк е,чел Война и мир или не си го знае той не ти.И не най-накрая за хипербола чувал ли си ?Oskron написа:Не е вярно че Гус Хидинк е чел Война и мир преди да поеме поста.
Веднага след като стана ясно, че Стоилов напуска от БФС обявиха, че и следващия треньор ще е българин.
Цялата статия е базирана на 2 лъжи.
Предложения за нов национален селекционер
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Нормален треньор няма да прокопса с Ганьовците от БФС
Всичко, което е далеч от морето, е провинция!!!
Кой за тези играчи
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=-E5h5UNSK9w&feature=fvw[/youtube]
Момчета кой са тези играчи на 1.20 мушка по земя
на 1.25 го мушка горе ?????
и на 1.53
Моля ви един ми казва че е Йовов друг Генков друг Мечо
Момчета кой са тези играчи на 1.20 мушка по земя
на 1.25 го мушка горе ?????
и на 1.53
Моля ви един ми казва че е Йовов друг Генков друг Мечо
мерси на GOLEADOR за помоща и песента която ми подари 

Oskron написа:Lyubaka01 написа:Oskron написа:Поредната глупост на редовия ганьовски писач
Защо? Кое точно не е вярно?
Не е вярно че Гус Хидинк е чел Война и мир преди да поеме поста.
Веднага след като стана ясно, че Стоилов напуска от БФС обявиха, че и следващия треньор ще е българин.
Я линк за статията, в която обявяват че следващия ще е българин? Да не стане твоят пост да е базиран на лъжи?
Не че няма да е българин, 99% (макар да имам странно предчувствие че ще се прежалят тоя път). Просто не е обявено още, с което ти се правиш на интересен

Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!
veseo написа:Oskron написа:
Не е вярно че Гус Хидинк е чел Война и мир преди да поеме поста.
Я линк за статията, в която обявяват че следващия ще е българин? Да не стане твоят пост да е базиран на лъжи?
Не че няма да е българин, 99% (макар да имам странно предчувствие че ще се прежалят тоя път). Просто не е обявено още, с което ти се правиш на интересен
Ето линк към статията:
http://gong.bg/view_article.php?article_id=156073
Не "заявява" че ще е чужденец следващия, просто си измива ръцете ако назначи българин (както казах, и аз мисля че 99% ще е българин)
Така че, айде да не казвам че лъжеш, но изопачаваш нещата и заядливият ти пост е базиран на това изопачаване 

Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!
avon18,
Първият голмайстор е Д.Телкийски срещу Словения (ние сме домакини).
Вторият голмайстор е Тунчев срещу Люксенбург (ние сме гости).
Третият голмайстор е Б. Георгиев срещу Словения (ние сме гости).
Първият голмайстор е Д.Телкийски срещу Словения (ние сме домакини).
Вторият голмайстор е Тунчев срещу Люксенбург (ние сме гости).
Третият голмайстор е Б. Георгиев срещу Словения (ние сме гости).
- blue avalanche
- Контакти:
Re: Предложения за нов национален селекционер
Viktor4o_Rs написа:E ako e чужденец няма да е свързан с никой , нали точно това казваме всичкиА иначе Балъков не е играл в никой от грандовете
Играл е в Етър с Тр.Иванов и Генчев,които,по-късно играха в ЦСКА!Ей ти една връзка!Връзки да искаш!

ПИРИН ПРЕДЛАГА СТЕФАН ГРОЗДАНОВ ЗА НАЦИОНАЛЕН СЕЛЕКЦИОНЕР
Ръководството на Пирин предложи Стефан Грозданов за национален селекционер. Шефовете на благоевградския клуб и АК Пирин СС обявиха това в декларация. С нея призовават всички привърженици на "орлетата", които милеят за клуба и обичат идеята на зеления отбор, да подкрепят футболистите и да напълнят стадион "Христо Ботев" на утрешния важен мач с Локомотив (София). /БЛИЦ
Цялата декларация:
ПФК Пирин е тръгнал по един нов и чист път, който се нуждае от една знакова победа, а за това са нужни себераздаване от страна футболистите, както и от нужния оптимизъм и дух, които благоевградската публика умее да вдъхва, и го е правила, във важните мачове на "орлетата".
Ние, привържениците на Пирин, които прегърнахме идеята за преобразуването на клуба в една публична, здрава и чиста организация, ще подкрепим отбора с всички възможни средства и се надяваме това да стане и с нужната опора от редовия футболен запалянко.
АК Пирин СС не може да остане безучастен и в събитията, случващи се около националната ни футболна емблема, и категорично аплодира оставките на Станимир Стоилов, неговия щаб, както и на директора на националната гарнитура Наско Сираков. Противно на всеобщото мнение, че в България няма добри треньорски кадри, фенклубът ни застава зад бившия треньор на Пирин Стефан Грозданов, който е един отличен специалист, можещ и изключително ерудиран, и е именно човекът, способен да извади националния ни отбор от дълбоката дупка, в която се намира.
АК Пирин СС
и УС на ПФК Пирин Благоевград АД
Дано дебелите глави(преуки) в БФС видят това.....
Цялата декларация:
ПФК Пирин е тръгнал по един нов и чист път, който се нуждае от една знакова победа, а за това са нужни себераздаване от страна футболистите, както и от нужния оптимизъм и дух, които благоевградската публика умее да вдъхва, и го е правила, във важните мачове на "орлетата".
Ние, привържениците на Пирин, които прегърнахме идеята за преобразуването на клуба в една публична, здрава и чиста организация, ще подкрепим отбора с всички възможни средства и се надяваме това да стане и с нужната опора от редовия футболен запалянко.
АК Пирин СС не може да остане безучастен и в събитията, случващи се около националната ни футболна емблема, и категорично аплодира оставките на Станимир Стоилов, неговия щаб, както и на директора на националната гарнитура Наско Сираков. Противно на всеобщото мнение, че в България няма добри треньорски кадри, фенклубът ни застава зад бившия треньор на Пирин Стефан Грозданов, който е един отличен специалист, можещ и изключително ерудиран, и е именно човекът, способен да извади националния ни отбор от дълбоката дупка, в която се намира.
АК Пирин СС
и УС на ПФК Пирин Благоевград АД
Дано дебелите глави(преуки) в БФС видят това.....
Re: ПИРИН ПРЕДЛАГА СТЕФАН ГРОЗДАНОВ ЗА НАЦИОНАЛЕН СЕЛЕКЦИОНЕР
чиста работа,ама не жярвам наи си мисля че ще е някоий сърбин я Муслин я Любко Йешич абе някои който че е удобен на БФС

[rimg]https://dl.dropboxusercontent.com/u/31972793/androidbg/10628155_946991171983886_3440970175867167846_n.jpg[/rimg]
Re: ПИРИН ПРЕДЛАГА СТЕФАН ГРОЗДАНОВ ЗА НАЦИОНАЛЕН СЕЛЕКЦИОНЕР
Red_Pride написа:чиста работа,ама не жярвам наи си мисля че ще е някоий сърбин я Муслин я Любко Йешич абе някои който че е удобен на БФС![]()
Дано не е така, аман от подлоги!!!