Борисов към Боби: Тези двамата Сираков и Стоилов да не ги ви

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
deepblue1963

Re: Борисов към Боби: Тези двамата Сираков и Стоилов да не ги ви

Мнениеот deepblue1963 » 08 сеп 2010 13:41

Sword Coast Boys написа:
СВОБОДЕН написа:
RobiVanPersie написа:Гн.Борисов правилно е постъпил!!!Не мислех че нивото ни е паднало чак толкова даже бях на стадиона бях разочерован!!!!ИМА ОГРОМНА НУЖДА ОТ ПРОМЕНИ АКО ИСКАМЕ ДА ГЛЕДАМ НАЦИОНАЛИТЕ НИ НА ЕВРОПЕИСКОТО!!!!

Да, проблемът на Борисов е, че националите не победиха, та да яхне успеха им. Сериозен проблем на популист като него.Следващия треньор, директор на националния отбор по всички спортове ще бъде Бойко Борисов. Браво. Само такъв не е бил. Има само един проблем с него. Станимир Стоилов е добър треньор, а от Бойко Борисов не става и чеп за зеле.

Зле ти е логиката! Успех на националите Бойко може да яхне единствено ако е долу на терена, ама снощи май не беше. Виж с онова изказване, че всички трябвало да се махне от горе до долу като в Германия - ей това PR, мойто момче. Човека си го каза, честно и почтено, по мъжки.

Борисов да се прай на мъж за това,за което е избран!
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

samobotev
Контакти:

Мнениеот samobotev » 08 сеп 2010 13:58

аре червените по спокойно да го дават преди Стоилов само червени бяха тренери и нищо не постигнаха.Причината не е в селекционера,а в тези които седят зад него и го избират.
Аз винаги съм казвал че стоилов като тренер не е лош но се оставя да му нареждат за 4-5 играча и от там идват всички проблеми.
Играчите са Зетя, Чавдар Янков, Генчев, Рангелов, а Коловати вече си е лично негова грешка поне според мен.Сърмата вече спряха да го викат слава на бога.
Малкия Михайлов не го слагам защото в интерес на истината последните няколко мача не игра никак зле, допусна една грешка срещу Русия но спаси доста голове след това, а снощи определено нямаше как по добре да реагира срещу удара на Зверотич.През останалото време се намесваше добре поне според мен.

dimarta
Контакти:

Мнениеот dimarta » 08 сеп 2010 18:56

Като е премиер, та няма право на мнение ли като обикновен фен? Аре стига глупости. Всеки един от нас вика, че цялото БФС трябва да си иде и футболът да се реформира най-накрая както трябва. Това не е ли от долу до горе.

dimarta
Контакти:

Мнениеот dimarta » 08 сеп 2010 18:57

Интересно е друго, че Лечков нещо много се уплаши и се надява това да стане след 3,5 години. :lol: А другите се нишат за да останат в Изпълкома на БФС, което практически не е никаква промяна

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 08 сеп 2010 19:36

dimarta написа:Като е премиер, та няма право на мнение ли като обикновен фен? Аре стига глупости. Всеки един от нас вика, че цялото БФС трябва да си иде и футболът да се реформира най-накрая както трябва. Това не е ли от долу до горе.

Един премиер,един президент НИКОГА не е ОБИКНОВЕН фен!Капиш?Аз мога да кажа след мач Ейре-Франция:"Мамка им французка,мошеническа!"Той-не може!!!Чак ли си?
Последна промяна от deepblue1963 на 08 сеп 2010 21:28, променено общо 1 път.
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
bluepower12
Контакти:

Мнениеот bluepower12 » 08 сеп 2010 20:02

Еййй колко малоумници ...
Бате Бойко ви е виновен за всичко ...
Дайте да върнем Доган и Сер-гей тогава ... какви ЛЕВСКАРИ сте не знам ... би трябвало като такива ВСИЧКО комунистическо и ТУРСКО да мразите ама ...

При това което завари в Държавата според мен се справя човека ...
Жив и здрав да е , че ако ЧЕРВЕНИТЕ И АНАДОЛЦИТЕ захапят пак кокала няма да има нито магистрали нито усвоени ЕВРО средства ... а нас направо ще ни потурчат ...

Малко им е на Мъро и Насо ... трябваше и да ги шамароса Бойко ... Нямаше нито 1 човек над 1,80м а не спряха да центрират ... и в Левски беше така ...

А на чорбарите само да кажа че колкото и БЕЗДАРЕН да е Мъро ( ФАКТ ) нито падна от Чехия с 6:0 нито от Испания с 6:1 ... нито от веция с 5:0 ... Всички СРАМНИ резултати на Националния отбор са с ЧЕРВЕНИ ТРЕНЙОРИ !!!

Потребителски аватар
Sword Coast Boys
Контакти:

Мнениеот Sword Coast Boys » 09 сеп 2010 19:59

bluepower12 написа:Еййй колко малоумници ...
Бате Бойко ви е виновен за всичко ...
Дайте да върнем Доган и Сер-гей тогава ... какви ЛЕВСКАРИ сте не знам ... би трябвало като такива ВСИЧКО комунистическо и ТУРСКО да мразите ама ...

При това което завари в Държавата според мен се справя човека ...
Жив и здрав да е , че ако ЧЕРВЕНИТЕ И АНАДОЛЦИТЕ захапят пак кокала няма да има нито магистрали нито усвоени ЕВРО средства ... а нас направо ще ни потурчат ...

Малко им е на Мъро и Насо ... трябваше и да ги шамароса Бойко ... Нямаше нито 1 човек над 1,80м а не спряха да центрират ... и в Левски беше така ...

А на чорбарите само да кажа че колкото и БЕЗДАРЕН да е Мъро ( ФАКТ ) нито падна от Чехия с 6:0 нито от Испания с 6:1 ... нито от веция с 5:0 ... Всички СРАМНИ резултати на Националния отбор са с ЧЕРВЕНИ ТРЕНЙОРИ !!!

Ама нали знаеш, че депесарските квоти в БФС държат на върха Боби Кичето.
Всичко, което е далеч от морето, е провинция

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 10 сеп 2010 00:16

Тоя смешник Бойко отново хвана вълната... така се печелят точки! Що не се обади преди една година, когато всеки нормален човек можеше да предрече крахът на дуета СС...
YA GUNNERS YA

Потребителски аватар
Blue Monster
Контакти:

На ход е бат Бойко!

Мнениеот Blue Monster » 10 сеп 2010 13:09

На ход е бат Бойко

Автор: Петко Суровянски
Най-големият проблем и най-големите некадърници са четвъртите
Имам отвратителната способност като напиша нещо и то да вземе, че да стане. Естествено, отвратителна за тези, които съм предупреждавал и за тези, които са писали друго. Получава се така, не защото притежавам някаква пророческа дарба, а защото, позволявам си да го твърдя, Естеството ме е надарило с аналитични способности и още по-важно, с респект към нравствените закони. Отнасям се сериозно към всичко, което пиша, за да не се срамувам впоследствие, ако събитията го опровергаят.
Един от флагманите на журналистиката от криминалния преход, Петьо Блъсков, обича да споделя в тесен кръг: “Вестниците не са за четене, те са за продаване!” И в спортната журналистика е същото. Има автори за четене и има автори за продаване. Вторите се познават лесно. Не се срамуват, когато събитията ги опровергават. Не помнят какво са писали вчера.
По тази причина и аз обичам да вадя от архива анализите, които съм правил преди месец или година. Защото те казват повече, защото са санкционирани от събитията, защото не лицето Х или лицето У, а животът е определил дали са за четене или пък за продаване. Ако и тогава неразбралите и неразбиращите не успеят да схванат защо и как, значи няма да разбират никога нищо. Те са масата, на която продават вестниците и заблудите, заради което съм и прав, когато пиша отвреме-навреме: “Всеки чете това, което заслужава.”
На 13 декември 2009г. db публикува материала “Стоилов – каун или бушон?”. Днес, близо година по-късно, всичко написано там е още по-значимо и значещо. Днес и това го разбират все повече хора, не треньорът Стоилов е най-големият некадърник и проблем. Най-големият проблем и най-големите некадърници са четвъртите. Те са толкова некадърни, че дори не успяха да схванат преди година, че Мъри е бушонът, който трябва да изгори. Преди година, защото днес вече е късно. Днес всеки способен на минимална разсъдъчна дейност разбира, че четвъртите са вредни за играта. Че са мотивирани единствено от амбицията да лапат, заради което и никога не ще си тръгнат доброволно. Те проиграха шанса да бъдат нещо повече от ритнитопковци и следва да бъдат изстъргани. От кого? Ами не от т.нар. футболни хора, които, както съм писал преди година в “Стоилов – каун или бушон?”, не притежават достойнство и мъжество. Реваншизъм да, мъжество и достойнство не.
В подобна ситуация е неизбежно да се случи друго. Неизбежно е хората да почнат да се оглеждат. По-нагоре, там, където са овластените от самите тях, защото са им повярвали. В някакъв момент, до следващия път. Там, където днес е бат Бойко.
Някои може би все още харесват бат Бойко, други може би още по-категорично го отричат, но не вярвам да се намери дори и един, който да отрече, че бат Бойко е мъжкар. Не само защото има подобна визия, а и защото спортът не му е безразличен. В подобно качество бат Бойко беше на Националния стадион, за да види лично поредния провал на четвъртите. Бат Бойко волно или неволно се превърна в част от един проблем, към който нацията не е безразлична, никога не е била безразлична, а днес с особено голяма сила се интересува дали бат Бойко е в състояние да решава нейните проблеми, включително и този – футболът, националното достойнство, т.нар. четвърти.
Играта, футболната игра, винаги се е отличавала с това, че в нея като във фокус се отразяват проблемите на обществото. Едва ли понастоящем в БГ има човек, който се съмнява, че Бат Бойко в значителна степен е обкръжен от некадърници, заради които непрекъснато трябва да гаси пожари и футболът ни се управлява от точно такива хора. Министерството на спорта се управлява от такъв човек. Който може би разбира нещо от гребане, който може би ще реновира гребната база в Панчарево, но до там. Той е специалистът, който не можа да предвиди до къде ще доведат играта четвъртите, той, най-вероятно, в противоречие със закона им даде лиценз и той постави под своя премиер бомба със закъснител наречена ЦСКА. Която цъка и ще продължи да цъка до следващите избори.
"Трябва да почнат с оставките като в Германия - от първия до последния" – каза бат Бойко след позорната загуба от новосформираната държава. Както винаги бат Бойко е прав. Въпросът е друг – ще успее ли да махне некадърниците от БФС, защото т.нар. футболни хора не притежават нито достойнство, нито мъжество. Те не махат никого, ако за това не им платят. Заради което и на ход е не друг, а бат Бойко. Ако наистина е мъжкар.
db

По принцип в този сайт пишат доста глупости, но специално с този материал съм напълно съгласен. Има доста истини в него.

Потребителски аватар
boglev
Контакти:

Re: На ход е бат Бойко!

Мнениеот boglev » 10 сеп 2010 13:19

Страшна олигофрения. Що не викнат Бойко и земетресенията да спре.

И бате ти като се намеси в БФС и ще ни извадят от всички турнири. Прочети малко за отношението на ФИФА и УЕФА към намеса на властта във футбола.
«Войну убивают войной, кровь смывают кровью, зло вернется к тому, кто его сотворил!»[center][/center]

Върни се в “Национален отбор”