Кой от твоя отбор става за национал?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
fif000
Контакти:

Re: Кой от твоя отбор става за национал?

Мнениеот fif000 » 09 сеп 2010 15:44

Танко Дяков :twisted:
ЧЕРНО МОРЕ !!!

Потребителски аватар
суперстар
Контакти:

Мнениеот суперстар » 09 сеп 2010 15:46

Това за отборния дух на Берое много ми хареса.Чудя се как го постигате и ви завиждам.Точно това липсва на национала.

the_fan
Контакти:

Мнениеот the_fan » 09 сеп 2010 15:48

Току що прочетох в "Дневник",че ще избират чужденец за тренер на националния.Възможно ли да им е дошъл акъла в главата.То принципно с бой не става тая работа,ама па и толкова бой като в последната седмица !? :idea:

Потребителски аватар
malchev
Контакти:

Мнениеот malchev » 09 сеп 2010 15:57

Добре бе..аз съм си мислил, не може ли да се отложат 1-2 кръга от и без това супер скучното ни първенство? Да се направи една група 30 души примерно от първенството, да потренират, да изиграят 1-2 мача. От всеки отбор може да вземат по 4-5 футболиста.. Да преценят треньори, ръководители кой става, кой има потенциал?

Много ми се иска да видя млади футболисти в националния. Хора, които показват потенциал. Сега имаме 8 мача, шанс почти няма. Нека почнем да ги налагаме, пък да видим..може да излезе нещо?

От любимия Левски виждам за сега единствено Милиев и Иво Иванов като евентуални национали. Но след година примерно.. да играят заедно, да изчистят грешките, да натрупат опит в еромачовете. Дани Младенов има качества, но играе 1 мач силно, 5 слабо. Гаджев никакъв го няма последната 1 година и не мисля че има място. Минев... не знам, никога не ми е харесвал като футболист и не го искам в националния!

Колегите от другите отбори да кажат.. Мен примерно ми се иска да се пробват Старокин, Терзиев, Миланов от Литекс, от Чено Море има 2-3 млади момчета също..?

Потребителски аватар
akademix17
Контакти:

Мнениеот akademix17 » 09 сеп 2010 15:59

Веско Минев в национала си е пълна подигравка... на тва момче още със стъпването на терена му дават жълт картон. Според мен Старокин заслужава шанс да получи като бек, в ЦСКА още като юноша беше обещаващ, а в Черноморец се представя много добре.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
MaRTo1233
Контакти:

Мнениеот MaRTo1233 » 09 сеп 2010 16:01

От Сливен за десен бек става Филип Филипов. По едно време Левски имаше интерес към него.... :) :)
[center]ИзображениеИзображениеИзображение[/center]

Потребителски аватар
martini_bg
Контакти:

Мнениеот martini_bg » 09 сеп 2010 16:04

След вликолепните изяви на Янков и Ст.Генчев ,съм съгласен със всеки предложен от вас вутболист от "А" група.И не разбирам що коментирате Иван Иванов,а Генчев?! който беше пълна нула(тромав,неориентиран,100% грешни пасове) го подминавате?Какво изобщо правеше тоя в отбора?
Миланов от Литекс,Тонев от ЦСКА-като ще ни бият, поне младите да се обиграват.

Потребителски аватар
HardWork
Контакти:

Мнениеот HardWork » 09 сеп 2010 16:08

------------------------------------------ Райс М'боли----------------------------------------------

Дъстли Мюлдер----------Александер Барт-----------Акуаро------------ Жереми Родригес

Том------------------------Сержиньо Гриин ----------- Маркиньос -------- Грегори Нелсон

-----------------------------Гара Дембеле ---------- Килиън Шеридън-----------------------

[offtopic]Утопия :lol: :lol: :lol:[/offtopic]

Потребителски аватар
L_Messi
Контакти:

Мнениеот L_Messi » 09 сеп 2010 16:12

Всичките са некадърници, класа имат само няколко човека като Електричката, Кривия, Янчев, Йовов, но те са старички вече. От по-младите има някои играчи, които в определен момент се представят стабилно, предвид добрата игра на отборите им (сега такива са примерно Милиев и Минев от Левски, Старокин и Тошев от Черноморец, Златинов от Берое; през пролетта Данчо Минев, миналата есен Делев играеше добре и.т.н.), но като цяло са ни слабички футболистчетата.
Иначе приветствам идеята на колегата Малчев, в добавка мога да кажа, че и без това прекалено голямата А група може да се намали на 14 отбора, с по-дълга зимна пауза, в която да се сформира един национелен отбор с двайсетина играчи от А група и да ходят по разни турнета в по-топли страни. Разбира се, след като се постигне предварителна договорка с клубните ни отбори, които да пуснат "звездите" си. Мисля че Полша и Дания го практикуват това през зимата.

Върни се в “Национален отбор”