Кой от твоя отбор става за национал?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Кой от твоя отбор става за национал?
Това за отборния дух на Берое много ми хареса.Чудя се как го постигате и ви завиждам.Точно това липсва на национала.
Току що прочетох в "Дневник",че ще избират чужденец за тренер на националния.Възможно ли да им е дошъл акъла в главата.То принципно с бой не става тая работа,ама па и толкова бой като в последната седмица !? 

Добре бе..аз съм си мислил, не може ли да се отложат 1-2 кръга от и без това супер скучното ни първенство? Да се направи една група 30 души примерно от първенството, да потренират, да изиграят 1-2 мача. От всеки отбор може да вземат по 4-5 футболиста.. Да преценят треньори, ръководители кой става, кой има потенциал?
Много ми се иска да видя млади футболисти в националния. Хора, които показват потенциал. Сега имаме 8 мача, шанс почти няма. Нека почнем да ги налагаме, пък да видим..може да излезе нещо?
От любимия Левски виждам за сега единствено Милиев и Иво Иванов като евентуални национали. Но след година примерно.. да играят заедно, да изчистят грешките, да натрупат опит в еромачовете. Дани Младенов има качества, но играе 1 мач силно, 5 слабо. Гаджев никакъв го няма последната 1 година и не мисля че има място. Минев... не знам, никога не ми е харесвал като футболист и не го искам в националния!
Колегите от другите отбори да кажат.. Мен примерно ми се иска да се пробват Старокин, Терзиев, Миланов от Литекс, от Чено Море има 2-3 млади момчета също..?
Много ми се иска да видя млади футболисти в националния. Хора, които показват потенциал. Сега имаме 8 мача, шанс почти няма. Нека почнем да ги налагаме, пък да видим..може да излезе нещо?
От любимия Левски виждам за сега единствено Милиев и Иво Иванов като евентуални национали. Но след година примерно.. да играят заедно, да изчистят грешките, да натрупат опит в еромачовете. Дани Младенов има качества, но играе 1 мач силно, 5 слабо. Гаджев никакъв го няма последната 1 година и не мисля че има място. Минев... не знам, никога не ми е харесвал като футболист и не го искам в националния!
Колегите от другите отбори да кажат.. Мен примерно ми се иска да се пробват Старокин, Терзиев, Миланов от Литекс, от Чено Море има 2-3 млади момчета също..?
- akademix17
- Контакти:
Веско Минев в национала си е пълна подигравка... на тва момче още със стъпването на терена му дават жълт картон. Според мен Старокин заслужава шанс да получи като бек, в ЦСКА още като юноша беше обещаващ, а в Черноморец се представя много добре.
[center]
[/center]

От Сливен за десен бек става Филип Филипов. По едно време Левски имаше интерес към него....

[center]

[/center]

- martini_bg
- Контакти:
След вликолепните изяви на Янков и Ст.Генчев ,съм съгласен със всеки предложен от вас вутболист от "А" група.И не разбирам що коментирате Иван Иванов,а Генчев?! който беше пълна нула(тромав,неориентиран,100% грешни пасове) го подминавате?Какво изобщо правеше тоя в отбора?
Миланов от Литекс,Тонев от ЦСКА-като ще ни бият, поне младите да се обиграват.
Миланов от Литекс,Тонев от ЦСКА-като ще ни бият, поне младите да се обиграват.
------------------------------------------ Райс М'боли----------------------------------------------
Дъстли Мюлдер----------Александер Барт-----------Акуаро------------ Жереми Родригес
Том------------------------Сержиньо Гриин ----------- Маркиньос -------- Грегори Нелсон
-----------------------------Гара Дембеле ---------- Килиън Шеридън-----------------------
[offtopic]Утопия
[/offtopic]
Дъстли Мюлдер----------Александер Барт-----------Акуаро------------ Жереми Родригес
Том------------------------Сержиньо Гриин ----------- Маркиньос -------- Грегори Нелсон
-----------------------------Гара Дембеле ---------- Килиън Шеридън-----------------------
[offtopic]Утопия

Всичките са некадърници, класа имат само няколко човека като Електричката, Кривия, Янчев, Йовов, но те са старички вече. От по-младите има някои играчи, които в определен момент се представят стабилно, предвид добрата игра на отборите им (сега такива са примерно Милиев и Минев от Левски, Старокин и Тошев от Черноморец, Златинов от Берое; през пролетта Данчо Минев, миналата есен Делев играеше добре и.т.н.), но като цяло са ни слабички футболистчетата.
Иначе приветствам идеята на колегата Малчев, в добавка мога да кажа, че и без това прекалено голямата А група може да се намали на 14 отбора, с по-дълга зимна пауза, в която да се сформира един национелен отбор с двайсетина играчи от А група и да ходят по разни турнета в по-топли страни. Разбира се, след като се постигне предварителна договорка с клубните ни отбори, които да пуснат "звездите" си. Мисля че Полша и Дания го практикуват това през зимата.
Иначе приветствам идеята на колегата Малчев, в добавка мога да кажа, че и без това прекалено голямата А група може да се намали на 14 отбора, с по-дълга зимна пауза, в която да се сформира един национелен отбор с двайсетина играчи от А група и да ходят по разни турнета в по-топли страни. Разбира се, след като се постигне предварителна договорка с клубните ни отбори, които да пуснат "звездите" си. Мисля че Полша и Дания го практикуват това през зимата.