Има ли път за националния отбор и какъв според вас е той?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

asan111
Контакти:

Re: Шансовете ни ?

Мнениеот asan111 » 09 сеп 2010 11:43

THE G.A.M.E написа:...Но, това е друга тема .... тази е за шансовете ни ....

Не е ли редно да разглеждаме темата по-обширно, т.е. в контекста на моментното състояние на футболисти, бъдещите треньори, управа... Иначе шансовете са налице :?

Потребителски аватар
gunner4life
Контакти:

Мнениеот gunner4life » 09 сеп 2010 11:49

THE G.A.M.E написа:Шансовете ни, са си живи и реални !
Е, не са на 100 % но определено ги има !
Мисля си, че с ОБЩ АКТИВ от 8-те мача > 4-2-2 , няма да имаме проблеми за второто място !
Тоест, сега имаме 2 загуби .... в останалите ни 6 мача, ни трябват 4 успеха и две ремита ... ( примерно, срещу Англия на Васил Левски и на гости на Швейцария ) .... та, нима е толкова невъзможно за постигане ?
Неможем ли да излъжем "Кръстоносците" в София, да бием 2 пъти Уелс, и да си върнем на черногорците в Подгорица ?
Абсолютно постижима цел, са тези резултати, дето ни трябват !
Още повече, че аз съм сигурен, че и другите ни опоненти за 2-рото място, ще губят точки помежду си !
Лошото ще е, ако Англия изгуби ( даде ) точки на някой ... но не ми се вярва това да стане на Уембли, тоест - швейцарците са си изгорели отвсякъде ! ... :lol:
Шансовете ни, си ги има, но проблема е, че нямаме отбор !
Но, това е друга тема .... тази е за шансовете ни ....

То и аз ако пусна едно обикновено фишче от тото-то имам шанс за 6-ца ама .... нали? ;)
Ние тези два мача гол не можахме да вкараме, а сега изведнъж победи, чудеса и пр. Равенства тук, победи там - ала-бала. Как изабщо си вярвате че ще бием Черна гора и Уелс като гости просто незнам. Ако не помните предните квалификации като гости на Черна гора добре че беше Благо че да издрапаме 2-2
Шансове - ха!
Изображение
ARSENAL FC - the unbeatable - between 7 May 2003 and 16 October 2004
P49 W36 D13 L0 F112 A34

Потребителски аватар
blue SASHO77
Контакти:

Мнениеот blue SASHO77 » 09 сеп 2010 11:52

За разглеждане на шансовете ни, са нужни РЕАЛИСТИ, а не банда форумци ОПТИМИСТИ!!!
САМО ЛЕВСКИ

asan111
Контакти:

Мнениеот asan111 » 09 сеп 2010 11:53

blue SASHO77 написа:За разглеждане на шансовете ни, са нужни РЕАЛИСТИ, а не банда форумци ОПТИМИСТИ!!!

Че те форумите за какво са :shock:

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 09 сеп 2010 11:58

Че има шансове - има, тя математиката е точна наука, ама как да се оползотворят тези шансове. И най-вече, стига с това "Гледаме напред, имам своите шансове", и да чакаме на другите. И на Еврото к'во? Пак да оправяме г.р. на хората.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
optimistik
Контакти:

Мнениеот optimistik » 09 сеп 2010 12:00

Аз лично си мисля,че и най-добрите футболисти без хъс и дух са предварително бити.Но си спомням скоро същият отбор как игра на контролата с ЮАР там,да не забравяме колко нахъсан беше противника и какво меле беше на стадиона.Ако се върне духът на нашия национален отбор,тогава смятам,че имаме шансове.Не е най-голямата беда във футболистите ни като кондиция,форма и късмет,бедата е,че отбора беше тотално демотиивиран и психически сринат предварително,така се превърна в еднна боксова круша,която ще блъска успешно и Малеш Микрево.Нека не ги отписваме,ами да дадем форс на рахитите в БФС да назначат поне свестен треньор,а не бушон.Не смятам,че това е гол оптимизъм,ами по-скоро задължително условие,за да сме реалисти :!:

Потребителски аватар
Love_
Контакти:

Мнениеот Love_ » 09 сеп 2010 12:02

Ше завършим с 1 максимум 4 точки ! Това ни отрежда предполагам 5 място ! Въпреки, че си мислих в началото че ще сме 4ти.
Boogeyman looks under his bed for Chuck Norris,Chuck Norris looks under the bed for Fedor !
Support only your local team !

Потребителски аватар
blue SASHO77
Контакти:

Мнениеот blue SASHO77 » 09 сеп 2010 12:06

asan111 написа:
blue SASHO77 написа:За разглеждане на шансовете ни, са нужни РЕАЛИСТИ, а не банда форумци ОПТИМИСТИ!!!

Че те форумите за какво са :shock:

Виж са, и аз попадам в категорията форумец, но гледам Реално на нещата. Не си мисли,че ми се иска да гледам жалък нац. отбор,щото това е лицето на родината ми! Мисълта ми е,че ние с тебе и останалите с нищо няма да помогнем с нашия с нищо непотплътен оптимизъм! Моля се в най-скоро време да мога и аз да кажа с усмивка на лицето, че нац. отбор на България е с класа над Ч. Гора,ШВЕЙЦАРИЯ,Уелсци и тем подобни отбори!!! И да го покаже с игра, не с някъкви журналистически измислици. Щото се вижда, че ние сме класа само във вестници и списания, а на терена сме жалки!!!
САМО ЛЕВСКИ

runnersa
Контакти:

Мнениеот runnersa » 09 сеп 2010 12:08

Еми реално погледнато само 2 отбора все още имат записани точки в нашата група - Англия и Черна Гора с по 6 другите сме с кръгла нула! Лошото е, че ние имаме мач повече от другите дето нямат точка и проиграхме домакинство дето трябваше да го вземем! Щом паднахме у дома от Черна Гора ако не се стегнем което не виждам как ще стане още повече, че половината вече мислят за оттегляне не виждам какво ще вземем и от Швейцария! Демек шансовете са илюзорни - говорим за бараж 1 място няма какво да се обсъжда то е за Англия! Според мен както тръгнаха нещата Черна Гора ще хвърли бомбата и ще запази 2 място на което се е наместила особено ако успее да вземе домакинствата си срещу нас и Швейцария което не е невъзможно предвид израстването което показва този отбор и самочувствието което са получили от 2 победи на старта! ;)

Потребителски аватар
Lyubooo
Контакти:

Мнениеот Lyubooo » 09 сеп 2010 12:15

след като се махнаха Мъри и Наско, шансовете за класиране се вдигнаха от 0% и според мен сега са около 20%!
Сега много зависи Перуката какъв тренер ще ни натресе, че да не ни върне пак на 0%!
иначе в нашата група има отлични шансове за въртележка в класирането, но условието е ние да почнем да мачкаме наред като домакини, а като гости да успяваме да запишем някоя и друга точка!

но аз смятам, че по-добре новия тренер да не гони дивото, а да седне и да почне да търси оптималните хора, които да играят в отбора, а не както правеше Мъри! види ли се, че тоя нов тренер издирва играчи из България, ходи на командировки до легионерите ни и т.н., то той ще получи истински кредит на доверие за следващите квалификации, даже и да ненаправи нищо в сегашните!
Това, което искаме да видим всички фенове е че в тоя национален отбор се работи!!!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Върни се в “Национален отбор”