Има ли път за националния отбор и какъв според вас е той?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

asan111
Контакти:

Re: Шансовете ни ?

Мнениеот asan111 » 09 сеп 2010 11:21

aisogludingfioler написа:А и дори да се доберем до баражите само си помислиете какви отбори могат да ни се паднат там - Турция, Словакия, Ирландия, Сърбия, дори и Русия може да ни се падне, Сърбия, някой измежду Швеция или Холандия... От тези отбори абсолютно никой не сме в състояние да бием. :roll:

Баражите са странно нещо, там всичко е възможно 8-)

urkoto

Мнениеот urkoto » 09 сеп 2010 11:21

Имаме шансове все още, обаче трябват спешни и най-вече РЕШИТЕЛНИ мерки от страна на Перуци, както и пълен картбланш на новия треньор. Да дадат отбора на Стефан Грозданов, той ще оправи и Уелс, и Швейцария, че и Англия ще хлъзне насред София.
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.

http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството

Потребителски аватар
pumpo
Контакти:

Мнениеот pumpo » 09 сеп 2010 11:22

Бъдещето на БГ националния отбор е само и единствено с треньор от чужбина!И не такъв минавал през българската А група-като Лопко, Муслин, Грозни, Стойкица.Трябва ни лице от Централна или Западна Европа.По възможност немец, да е твърд и да разбира от тактика.Да му се предложи договор до края на юни 2014.Нека започне с Уелс, да започне да вика млади момчета от нашето първенство, максимум до 25 годишна възраст, а колкото повече са на по 20-22, толкова по-голямо бъдеще имат в националния.И този треньор, да бъде назначен колкото се може по-бързо, след 1 месец играем в Кардиф, нека има време тренерът да огледа тоз оня.И нека БФС не мрънка ,че няма пари, а ако трябва и 5-6 от по-богатите собственици на о(т)бори от А група извадят по някой лев или евро и те да плащат заплатата на специалиста.Защото, точно собствениците на отбори от А група, са много виновни нивото на футбола да ни е такова.Футболистът на футболистите в А група за 2009/10 ,цяло лято беше разкарван като играчка и накрая продаден или даден под наем в Газиантеп.Защото ако продължаваме така, в близко бъдеще футболистът на футболистите в А група, няма да бъде продаден(даден под наем) в Турция, а някаде си в Месопотамия, Шри Ланка, Тибет или на Сейшелските острови :) :) :) :)

DidoManUtd
Контакти:

Мнениеот DidoManUtd » 09 сеп 2010 11:23

[quote="aisogludingfioler"]А и дори да се доберем до баражите само си помислиете какви отбори могат да ни се паднат там - Турция, Словакия, Ирландия, Сърбия, дори и Русия може да ни се падне, Сърбия, някой измежду Швеция или Холандия... От тези отбори абсолютно никой не сме в състояние да бием. :roll:[/

Е това вече не е сериозно, ние стигнахме дотам, пък и паднахме вече . Справка Русия-Словения, преди 5-6 месеца и Русия-Словакия от сега...
Звучиш ми като един дето викаше : " Да бяха паднали с 1:0 с 2:0... никой няма да им каже нищо, а те .. 4:0.
Това мислене и пораженческа психика ни пречи не само в големите, а и в мачовете с отборите от т.н. "наша" черга.

Потребителски аватар
aisogludingfioler
Контакти:

Мнениеот aisogludingfioler » 09 сеп 2010 11:33

Ако сме толкова надъхани, колкото бяха словенците на баражите с Русия цена няма да имаме...

beckham1975
Контакти:

Мнениеот beckham1975 » 09 сеп 2010 11:34

Шансовете ни за класиране са илюзорни, но не защото футболистите ни са много слаби, а защото повечето от класните такива са в зенита на кариерата си. Младите нямат класа и повечето от тяя няма и да я имат. Никога! Системата в българския футбол не работи, но за това не е виновен БФС. Клубовете са виновни! Там цари неземна простотия, треньори няма, а където ги има, нищо не разбират. Само се пъчат, но съвременният футбол им е тъмна Индия. Само чакат някой като Мъри Стоилов да се провали и изпълзяват от дупките, за да посъскат по вестниците и да напомнят за жалкото си съществуване. Какви футболисти за България са произвели некадърници като Христо Бонев и Пламен Марков, например?! Или титана Стойчо Младенов?! Няма треньори - няма добри млади футболисти! Това е положението!

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 09 сеп 2010 11:36

Англия присъединява Уелс към земите си като част от новия план за господство над света, в Черна гора избухват размирици и ФИФА ги вади от квалификациите, в Швейцария свикват референдум и вадят отбора си от квалификациите заради стреса, който причиняват на кравите с червените си фланелки и сме 2-ри в групата.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 09 сеп 2010 11:38

Шансовете ни, са си живи и реални !
Е, не са на 100 % но определено ги има !
Мисля си, че с ОБЩ АКТИВ от 8-те мача > 4-2-2 , няма да имаме проблеми за второто място !
Тоест, сега имаме 2 загуби .... в останалите ни 6 мача, ни трябват 4 успеха и две ремита ... ( примерно, срещу Англия на Васил Левски и на гости на Швейцария ) .... та, нима е толкова невъзможно за постигане ?
Неможем ли да излъжем "Кръстоносците" в София, да бием 2 пъти Уелс, и да си върнем на черногорците в Подгорица ?
Абсолютно постижима цел, са тези резултати, дето ни трябват !
Още повече, че аз съм сигурен, че и другите ни опоненти за 2-рото място, ще губят точки помежду си !
Лошото ще е, ако Англия изгуби ( даде ) точки на някой ... но не ми се вярва това да стане на Уембли, тоест - швейцарците са си изгорели отвсякъде ! ... :lol:
Шансовете ни, си ги има, но проблема е, че нямаме отбор !
Но, това е друга тема .... тази е за шансовете ни ....
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 09 сеп 2010 11:40

5 победи и 1 реми ще направим до края.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

DidoManUtd
Контакти:

Мнениеот DidoManUtd » 09 сеп 2010 11:43

THE G.A.M.E написа:Шансовете ни, са си живи и реални !
Е, не са на 100 % но определено ги има !
Мисля си, че с ОБЩ АКТИВ от 8-те мача > 4-2-2 , няма да имаме проблеми за второто място !
Тоест, сега имаме 2 загуби .... в останалите ни 6 мача, ни трябват 4 успеха и две ремита ... ( примерно, срещу Англия на Васил Левски и на гости на Швейцария ) .... та, нима е толкова невъзможно за постигане ?
Неможем ли да излъжем "Кръстоносците" в София, да бием 2 пъти Уелс, и да си върнем на черногорците в Подгорица ?
Абсолютно постижима цел, са тези резултати, дето ни трябват !
Още повече, че аз съм сигурен, че и другите ни опоненти за 2-рото място, ще губят точки помежду си !
Лошото ще е, ако Англия изгуби ( даде ) точки на някой ... но не ми се вярва това да стане на Уембли, тоест - швейцарците са си изгорели отвсякъде ! ... :lol:
Шансовете ни, си ги има, но проблема е, че нямаме отбор !
Но, това е друга тема .... тази е за шансовете ни ....

Е, нещо такова имах и аз предвид .
дано, пък знае ли човек

Върни се в “Национален отбор”