Предложения за нов национален селекционер
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- dreben23
- Контакти:
Re: Треньори на националния отбор 2000-2010 година
Само чичо Митко ще ни оправи! И Бербо може да се завърне, в което аз много се съмнявам все пак, но... да не забравяме кой е чичо Митко, прав е колегата от предния пост, всички треньори над 60 г са далеч по-напред от младите си колеги. Както е казал народа: Практиката учи, това е! Аз съм за немски треньор, нещо от сорта на Топмьолер би било идеално според мен. Немската машина работи безотказно! 

***САМО ЦСКА!***
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
Не знам, май при нас е забранено със закон да се назначават за национални селекционери треньори, които са постигнали някакви успехи преди това. Аз помня българския футбол от 80-те насам, от хората постигнали резултати и доказали се в клубовете - Паро, Шпайдела, Пенев, Г. Василев, само Пенев беше треньор на националния отбор и то по изключение, в един революционен период, когато професионалните апаратчици се бяха покрили, БФС се управляваше от и.д. президент, дългогодишен национал - Ларгов, който реши въпроса по нетрадиционен начин. И, пак по изключение, в този период е и единственият успех който имаме във футбола на национално ниво. Когато междуцарствието свърши, при първа възможност се върнахме към стария модел, съответно и към старите успехи. В интерес на истината, Боби също е дългогодишен национал и Мъри също постигна нещо преди да го назначат, ама то не става винаги по шаблон магията, трябва си акъл (сещам се как Флорентино Перес като назначи за треньор Мариано Гарсия Ремон, каза, че чака добри резултати от него, щото и той има мустаци и е от школата на Реал като дел Боске) - с Гочето или Паро също не вярвам да стане нещо, не че някой се е залетял да ги вика.
П.П. И немската машина не работи винаги, само щото е немска, например като я кара Клинсман или Топмьолер след известно време почва да се дави.
П.П. И немската машина не работи винаги, само щото е немска, например като я кара Клинсман или Топмьолер след известно време почва да се дави.
Последна промяна от защо на 09 сеп 2010 00:17, променено общо 1 път.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.
На национала им трябва някой изрод за треньор.Като ги погледне да се насират от страх.Само така мекеретата които идват вместо да играят,да се похвалят с нова татуировка,ферари,певица или нещо друго сами ще ни освободят от присъствието си.Относно играещите в чужди отбори,борещи се да не изпаднат така като се замисля май бившите им се радват че са се оттървали от тях.И какво е това ръководство че да заема надупена поза пред този или онзи самозабравил се дрисльо и да им се моли да се върнат.Като се върна онзи дрисък дето не говори с журналистите какво стана?Наговориха се и извръткахме равен с Албания,разбирай кур-капан на Стоичков.
Съгласен съм че и немската машина понякога скърца ама играят.Анашите се лутат по терена като на умрял душата.Ето къде е разликата.
суперстар написа:На национала им трябва някой изрод за треньор.Като ги погледне да се насират от страх.Само така мекеретата които идват вместо да играят,да се похвалят с нова татуировка,ферари,певица или нещо друго сами ще ни освободят от присъствието си.Относно играещите в чужди отбори,борещи се да не изпаднат така като се замисля май бившите им се радват че са се оттървали от тях.И какво е това ръководство че да заема надупена поза пред този или онзи самозабравил се дрисльо и да им се моли да се върнат.Като се върна онзи дрисък дето не говори с журналистите какво стана?Наговориха се и извръткахме равен с Албания,разбирай кур-капан на Стоичков.
Точно така е. Тези футболисти идват в националния отбор да си починат, не да играят. И не им пука от треньора. Ще го напсуват, както направи Иван Стоянов, и ще си идат. И треньора какво да прави? Те вместо да са горди, че са част от отбора на България, само интриги заформят. Затова трябва треньор, който да има желязна ръка. И да командва в съблекалнята. Не футболистите
- bekono
- Контакти:
dreben23 написа:Само чичо Митко ще ни оправи! И Бербо може да се завърне, в което аз много се съмнявам все пак, но... да не забравяме кой е чичо Митко, прав е колегата от предния пост, всички треньори над 60 г са далеч по-напред от младите си колеги. Както е казал народа: Практиката учи, това е! Аз съм за немски треньор, нещо от сорта на Топмьолер би било идеално според мен. Немската машина работи безотказно!
+1 Или Димитър Пенев, или някой немец, или поне да е чужденец.
[offtopic]най-добрата комбинация - Павел Дочев

[wrapimg=]http://i45.tinypic.com/2yywn10.gif[/wrapimg]

Викнете Павел Дочев! Той ще ни оправи! Бе какъв е този та*шак, Стоичков бил най-успешен? Ти майтап ли си правиш? Спомни си с каква схема излязохме срещу Малта (2-4-4) и думите му, че не вярва в такова нещо като тактики? Чуждестранен треньор - да, но доказано име. Всичко друго е глупост. Стоичков треньор..... лелеее леле 

"За какво ми е публика, футбол трябва да се изграе при закрити врати! Футболът е изкуство!"
"Какво висше има в нашето първенство, че да се нарича Висша лига?!"
"Какво висше има в нашето първенство, че да се нарича Висша лига?!"
qwerty321 написа:То не зависи от треньора само. Футболистите не ги интересува отбора .
абсолютно съм сигурен, че втората поява на Марков и последвалото назначаване на Стоилов е подействало демотивиращо на футболистите! Марков си постла за това на европейското, където много негативно беше променил играта на отбора ни, а за Стоилов си беше ясно, че няма как треньор без визитка ще може да респектира национали, все пак Стоилов не е като Стоичков или Марадона!
Прост като видиш, че шефовете ти работят непрофесионално и съответно нямат нужните знания и качества, че да те ръководят, то няма как ти да си мотивиран да дадеш най-доброто от себе си, просто не се получава!
затова всички искаме сериозен треньор, със сериозно досие, че като влезе в съблекалнята, нашите да се почувстват гузни, че седят на пейките и автоматично да се изправят в поза "мирно!"
и някои забравят че това е отборен спорт! в индивидуалните спортове, може емоциата от това, че представяш родината, да ти дава допълнителни сили за да спечелиш! НО при футбола тази емоция трябва малко да се овладее иначе ще нарушиш тактическата постройка на тима и ще създадеш идеални условия, противниковия отбор да те атакува и да те победи!

Йешич или Фатик Терим?
В няколко от днешните вестници прочетох, че Миодраг Йешич се предложил за треньор на националния отбор. В същото време БФС е отправило оферта към Фатик Терим. Какво е вашето мнение?
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание
- aisogludingfioler
- Контакти:
Re: Йешич или Фатик Терим?
Въпреки, че е турчин съм повече за Фатих Терим. Йешич никога не ми е харесвал като треньор, а Терим може да мотивира изключително. Само си припомнете на Европейското 2008ма турците какви неща направиха...