Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
ddacata написа:Премиерът бесен на Михайлов, че го направил за смях пред цяла България
Президентът на БФС Борислав Михайлов е приел оставките на Наско Сираков и Станимир Стоилов под натиска на премиера Бойко Боърисов, научи Sportline.bg. В заключителните минути на срещата с Черна гора генералът заявил на Бобито: "Тези двамата не искам да ги виждам на пейката на следващия мач. Нито сте отбор, нито сте ръководство", разпоредил се в типичния си стил Бойко Борисов. Той направил това на висок тон, за да бъде чут от хората около него.
Премиерът пристигна на стадиона с надеждата да покаже, че където е той, там е и победата. Загубата обаче срина сериозно имиджа му на спортен кадем, което сериозно разгневило министър-председателят.
Мисля, че това обяснява защо Наско изведнъж реши да си тръгне както оставаше.
RobiVanPersie написа:Гн.Борисов правилно е постъпил!!!Не мислех че нивото ни е паднало чак толкова даже бях на стадиона бях разочерован!!!!ИМА ОГРОМНА НУЖДА ОТ ПРОМЕНИ АКО ИСКАМЕ ДА ГЛЕДАМ НАЦИОНАЛИТЕ НИ НА ЕВРОПЕИСКОТО!!!!
СВОБОДЕН написа:RobiVanPersie написа:Гн.Борисов правилно е постъпил!!!Не мислех че нивото ни е паднало чак толкова даже бях на стадиона бях разочерован!!!!ИМА ОГРОМНА НУЖДА ОТ ПРОМЕНИ АКО ИСКАМЕ ДА ГЛЕДАМ НАЦИОНАЛИТЕ НИ НА ЕВРОПЕИСКОТО!!!!
Да, проблемът на Борисов е, че националите не победиха, та да яхне успеха им. Сериозен проблем на популист като него.Следващия треньор, директор на националния отбор по всички спортове ще бъде Бойко Борисов. Браво. Само такъв не е бил. Има само един проблем с него. Станимир Стоилов е добър треньор, а от Бойко Борисов не става и чеп за зеле.
СВОБОДЕН написа:RobiVanPersie написа:Гн.Борисов правилно е постъпил!!!Не мислех че нивото ни е паднало чак толкова даже бях на стадиона бях разочерован!!!!ИМА ОГРОМНА НУЖДА ОТ ПРОМЕНИ АКО ИСКАМЕ ДА ГЛЕДАМ НАЦИОНАЛИТЕ НИ НА ЕВРОПЕИСКОТО!!!!
Да, проблемът на Борисов е, че националите не победиха, та да яхне успеха им. Сериозен проблем на популист като него.Следващия треньор, директор на националния отбор по всички спортове ще бъде Бойко Борисов. Браво. Само такъв не е бил. Има само един проблем с него. Станимир Стоилов е добър треньор, а от Бойко Борисов не става и чеп за зеле.
rbs написа:вън подуенските подлоги от Национала и БФС.цял живот си я карате така с комисионни и задкулисни далавери,зетюве,син4ета,перуки и отнемане на лицензи и класирания по 2 на4ин.сега защо не можете да го направите с Националния отбор същото бе тюфлеци подуенски..защо не ни класирате по 2 на4ин на ЕВРО 2012 бе мишоци.затова никога не е, и няма да излезе ЕДИН/1/ футболист от гей арена а само такива комисионери на дребно като сираков и познава4и на то4ен резултат с екстра пътуване до Казан ,като агент тара...въпреки 4е отбора от квартала до летището за 1 път опитва да пе4ели по 4естен на4ин и за сега успява.но все пак там е борат и ще има още поразий.защо си губихте времето 100 г бе подуенци
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта