Мъри си подаде оставката
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- bigbonusprize
- Контакти:
Re: Мъри си подаде оставката
Я да видим кой беше българин вчера и кой се молеше на Аллах да загуби България? ПРизнайте си. Двама сигурни има (вироглав и снайпер) ама кои са другите?
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!
На Стоилов му направиха услуга с този вой срещу него. Ще мине време, той ще постигне някъде пак успехи на клубно ниво, защото все ще намери място където да му дадат време и да го оставят да работи на спокойствие. И тогава пак ще го канят за треньор на нац. отбор некласирал се на няколко първенста, а той ще откаже. Ще каже, нали ме обявихте за некадърен. И ще бъде прав. Той и сега не се съгласи лесно да води отбора, чак когато Наско стана шеф не можеше да му откаже. На мен ми е интересно кой ще сложат сега за треньор. Кого ще изберат многознайковци като Лечков и Емо Костадинов. Защото проблемът с треньора не само за тези квалификации. Мисля, че нямат полезен ход.
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!
- Viktor4o_Rs
- Контакти:
СВОБОДЕН написа:На Стоилов му направиха услуга с този вой срещу него. Ще мине време, той ще постигне някъде пак успехи на клубно ниво, защото все ще намери място където да му дадат време и да го оставят да работи на спокойствие. И тогава пак ще го канят за треньор на нац. отбор некласирал се на няколко първенста, а той ще откаже. Ще каже, нали ме обявихте за некадърен. И ще бъде прав. Той и сега не се съгласи лесно да води отбора, чак когато Наско стана шеф не можеше да му откаже. На мен ми е интересно кой ще сложат сега за треньор. Кого ще изберат многознайковци като Лечков и Емо Костадинов. Защото проблемът с треньора не само за тези квалификации. Мисля, че нямат полезен ход.
Искаш да кажеш , че в Литекс и националния не му дадоха време ли според мен от сега нататък , заедно с шефа му Сираков ,ако сме нормална държава трябва да се доказват във в група , некадърниците алчни!
Вземете си в Лески щом толкова си го обичате и във в група
Стоилов завлече отбора превърна го в едно нищо и си подава оставката!!!!!!
В последствие обвинява феновете на ЦСКА че са виновни за провала!!!!
По-голяма ИДИОТЩИНА от това не съм чувал.
Чудно ми е кой печели от цялата работа с провала на националния отбор????
YNWA
- bigbonusprize
- Контакти:
MetaMan написа:Стоилов завлече отбора превърна го в едно нищо и си подава оставката!!!!!!
ГА. Ще има още месеци наред да обяснява как синьото БФС провали България....
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!
bigbonusprize написа:ГА. Ще има още месеци наред да обяснява как синьото БФС провали България....
При Батето си беше далеч по-добре
YNWA
Наздраве българи..Кашоните си заминават 

Моуриньо:„Аз не съм Ибрахмович. Твърде съм влюбен в Интер, за да мога да бъда наставник на Милан”,
Popeye написа:СВОБОДЕН написа:На Стоилов му направиха услуга с този вой срещу него. Ще мине време, той ще постигне някъде пак успехи на клубно ниво, защото все ще намери място където да му дадат време и да го оставят да работи на спокойствие. И тогава пак ще го канят за треньор на нац. отбор некласирал се на няколко първенста, а той ще откаже. Ще каже, нали ме обявихте за некадърен. И ще бъде прав. Той и сега не се съгласи лесно да води отбора, чак когато Наско стана шеф не можеше да му откаже. На мен ми е интересно кой ще сложат сега за треньор. Кого ще изберат многознайковци като Лечков и Емо Костадинов. Защото проблемът с треньора не само за тези квалификации. Мисля, че нямат полезен ход.
Искаш да кажеш , че в Литекс и националния не му дадоха време ли според мен от сега нататък , заедно с шефа му Сираков ,ако сме нормална държава трябва да се доказват във в група , некадърниците алчни!
Вземете си в Лески щом толкова си го обичате и във в група
В Литекс направи равен навън с Астън Вила. Нека сега някой отбор и треньор го направят, ако мачът да е без значение и ще ги призная. Що се отнася до мача на Литекс с БАТЕ Борисов, той беше изпуснат от пропуските на Нифлор, Сандриньо и още някои то три метра. имаше поне пет такива положения на реванша. Стоилов води Литекс една година и напусна след втория мач на следващата. Този отбор обаче стана шампион накрая. Вярно, треньор беше Червенков, но той не магьосник да промени отбора за няколко месеца Литекс спечели титлата с отбора на Мъри. Освен това Мъри спечели и купата с тях преди това. Сега Мъри не е в Литекс, но и Литекс не играе никъде. Освен това не знам дали Стоилов е поемал ангажимент да направи Литекс веднага шампион. В националния отбор не води цял цикъл, а само втората част от един и два мача от следващ. На Стоичков дето нищо не направи му дадоха да води два цикъла и не виждам как щяха да го сменят, ако сам не си беше подал оставката. Време на Мъри му беше дадено в Левски. Отпадна от Беверен, беше ругани хулен, но после дойдоха двете чудесни години. И най-важното, добра игра. Мъри пак щеше да направи отбор, ако Батков не го беше заменил със селянина Вуцов. Стоилов е такъв тип треньо който не постига бързи успехи, а гради отборите си бавно, стъпка по стъпка.
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!
Значи титлата на Червенков да я пишем на Мъри , нищо , че Червенков ги накара от правилен футбол да заиграят печеливш .Мъри колко години трябва да му се дадат , за да му стигнат 15 ли? Айде сега като му пречат всички лоши в България да излезе в чужбина и да се докаже , само че там за Михайлов и Сираков нищо не са чували и тоя каун никой няма да го вземе . На теб харесаха ли ти вчера националите правилно ли играха и ми кажи тоя нещастник , колко мача извън София гледа и на колко нови футболисти даде шанс ?И не ми пиши глупости за време , защото на Пламен , който е закарвал националите на Европейско го изгониха след половин цикъл , ти тогава рева ли ...тогава мълча както слугините от Гонг начело с Томето РусевСВОБОДЕН написа:В Литекс направи равен навън с Астън Вила. Нека сега някой отбор и треньор го направят, ако мачът да е без значение и ще ги призная. Що се отнася до мача на Литекс с БАТЕ Борисов, той беше изпуснат от пропуските на Нифлор, Сандриньо и още някои то три метра. имаше поне пет такива положения на реванша. Стоилов води Литекс една година и напусна след втория мач на следващата. Този отбор обаче стана шампион накрая. Вярно, треньор беше Червенков, но той не магьосник да промени отбора за няколко месеца Литекс спечели титлата с отбора на Мъри. Освен това Мъри спечели и купата с тях преди това. Сега Мъри не е в Литекс, но и Литекс не играе никъде. Освен това не знам дали Стоилов е поемал ангажимент да направи Литекс веднага шампион. В националния отбор не води цял цикъл, а само втората част от един и два мача от следващ. На Стоичков дето нищо не направи му дадоха да води два цикъла и не виждам как щяха да го сменят, ако сам не си беше подал оставката. Време на Мъри му беше дадено в Левски. Отпадна от Беверен, беше ругани хулен, но после дойдоха двете чудесни години. И най-важното, добра игра. Мъри пак щеше да направи отбор, ако Батков не го беше заменил със селянина Вуцов. Стоилов е такъв тип треньо който не постига бързи успехи, а гради отборите си бавно, стъпка по стъпка.