Предложения за нов национален селекционер
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Стойчков национален селекционер
...като играч може би най-големия.....като треньор и човек...кръгла нула....един от многото посредствени треньори които помогнаха на Боби да стане това е което е сега....футболен престъпник и комбинатор.
- bigbonusprize
- Контакти:
Re: Предложения за нов национален селекционер
Аааа сега започнахте да искате български треньори а? До преди няколко седмици специалист от чужбина та специалист от чужбина...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!
- Avanti_Ragazzi
- Контакти:

[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]
Аз предлагам Бойко Борисов :Д
http://transfermarkt.de/de/aegypten-bulgarien/index/spielbericht_975558.html
интересен сайт за статистика дайте още едим моля ви ,имаше един който и номера показваше
интересен сайт за статистика дайте още едим моля ви ,имаше един който и номера показваше

мерси на GOLEADOR за помоща и песента която ми подари 

- Kalofereca
- Контакти:
interfan6 написа:Аз предлагам Бойко Борисов :Д
хах добро предложение..не че ще оправи отбора но поне да ги понабие доста нащи "лигочи" за да им дойде малко акъла

Тоз,който падне в бой за свобода,той не умира!!!
Аз съм за тандем Илиан Илиев - Любо Пенев.Те са логичните избори в момента, та викам направо двамата едновремено.Ако са наистина добри ще са по-добри заедно.А ако не стават поне ще отхвърлим двама на един път 

"Some folks are wise and some are otherwise"
- Viktor4o_Rs
- Контакти:
Е Любо сега подписа с Литекс , няма как да е той
Илиев или Балъков ще е , което за мен е грешка , просто Перуката и другите хрантутници не желаят да имаме силен отбор , а предпочитат да си въртят далаверите ...

Ако Бфс се измете от цялата паплач :Перуки ,Педераси,Лечковци ,Костадиновци и всякаква измет само от спестените им заплати и всякакви разходи ще осигурят пари за треньори чужденци на всички гарнитури ,
А бе гонг да не са на погребение днес все пак любимеца им си отиде

А бе гонг да не са на погребение днес все пак любимеца им си отиде

......мога да се обзаложа че ще назначи един из между Георги Василев,Херо...и двамата без работа....Илиян Илиев.... ще бъде връх в кариерата му,ще играем грозно за 0:0.....още по-големи резили за националния отбор...геройско 1:0 с Лихтенщайн примерно щото те определено са в подем,може Грозданов,кадърен.....който обаче си знае способностите,Муслим...наш човек балканец.....запознат с "материала",друг голям футболист Любо....щях да забравя за Супер Любо......между другото с голям шанс да измине стълбичката на"нищото" само че от ЦСКА,през Литекс...до националния отбор също като Мъри,....много само че червена любов и клетви...и до там,Стоичков....нема отбор,няма кариера...кръгла нула като тренер....и много голям футболист,няма чувство.....само е от "четвъртите в света",общото между всички може би с изключение на Супата.....просто са приятели с Боби от софийския хай-лайф и така създава вид на непреклонен,общото е че ще бъдат послушковци и бушони едновременно тоест най-удобните за Боби и кликата,защото ще продължава да налага сина си и зет си-Миланов,Рангелов,Мечето сладък десерт"Барни"-Янков,Коловати,Пеев,Ст.Генчев,след всеки мач ще търси опрадания само от играчите и никога в себе си.....Гочето,Херо,Супер Любо,Ицо,Илиян Илиев,Муслим,Грозданов.....Червенков трябва да е луд да се хване,и без това му трябва още малко опит да се очука по-добре в чужбина,....тея са най-удобните....за Боби...