Предложения за нов национален селекционер

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
deepblue1963

Re: Гледахте ли интервюто на Пламен Марков по Канала?

Мнениеот deepblue1963 » 08 сеп 2010 10:34

dodo7271 написа:
vesodoc написа:Да, съгласен съм с този довод - защо не ги е казал всички тия неща тогава, когато щеше да се чуе повече.
Само че, пичове, що си кривите душата? Всички реагират постфактум.
Да не говорим за редица пребоядисани днешни политици, които бяха активни и преди, а сега плюят по времето, в което пак те или партията им са управлявали. И този им начин на съществуване се възприема съвсем нормално от обществото. Все пак Пламен Марков няма намерение да ни управлява държавата. Той говори само за футбола и неговото управление.
Той беше бесен, предполагам, че от безумната загуба вчера. И ме у прекипяло. Както и на мен.
Аз толкова вбесен него не съм го виждал никога. Нали се славеше, че е много дипломатичен.
Само едно ще ви кажа на всички ядосани фенове -
не се лъжете, България не е толкова изостанала,
колкото футбола й!
Квото и да щат да ви говорят.

По-принцип си прав. Но все пак беше много по-достойно преди две години да ги каже тези работи и да си подаде оставката. А сега излиза, че е сърдит на Боби, че го е уволнил. Иначе, казва абсолютно верни неща.

Тези неща и аз мога да ги кажа,без да съм Пл.Марков.Той големи "открития" направил!Прозрял "смисъла на живота"!Намерил "филисофския камък"!
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
optimistik
Контакти:

Re: Предложения за нов национален селекционер

Мнениеот optimistik » 08 сеп 2010 10:34

На въпрос трябва ли да има оставки, министър-председателят заяви:

"Трябва да започнем като Германия - от първия до последния".

Ето затова предлагам да не впрягаме каруцата пред коня,ясно е,че трябва пълна промяна.Сегашното БФС каквото и да направи,какъвто треньор да доведе ще е пак шашма и козметика.Аз предлагам да започнем национален протест,като привлечем безпристрастни и устати журналисти,политици,спортисти и футболни хора.Целта: пълна промяна на статуквото във спорта,ново управление на БФС,ако трябва със закон,да се осигури дългосрочно финансиране на ДЮШ и спортните бази,да се създаде законова основа и предпоставки за отдаване на концесия или придобиване на собственост върху стадионите от клубовете,Да се изкарат на светло всички източници за финансиране на клубовете и задължително на истинските им собственици.
Но нека този протест да е ефективен,а не с групички във Фейсбук и подобни.
И ДА СПРЕМ ДА СЕ ДЕЛИМ НА СИНИ,ЧЕРВЕНИ И Т.Н.ЗАЩОТО СТАВА ДУМА ЗА НАЦИОНАЛНОТО НИ ДОСТОЙНСТВО!

Потребителски аватар
Краставичарят Ганчо
Контакти:

Мнениеот Краставичарят Ганчо » 08 сеп 2010 10:34

Стефан Грозданов трябва да бъде назначен за старши треньор. Никакъв Стоичков, Д.Пенев или друг подобен глупак!
На стар краставичар краставици не продавайте !

Потребителски аватар
rocknrolla
Контакти:

Re: Стойчков национален селекционер

Мнениеот rocknrolla » 08 сеп 2010 10:35

Путко Мафани-директор на националните отбори.
Попитали Радио Ереван след мача на ЦСКА с "Черноморец":
- Има ли нещо положително в ЦСКА?
Радиото отговорило:
- Да, допингпробите!!!

avon18

Мнениеот avon18 » 08 сеп 2010 10:36

Май Георги Илиев от Черно море
мерси на GOLEADOR за помоща и песента която ми подари :)

no_name
Контакти:

Мнениеот no_name » 08 сеп 2010 10:37

а като излезе срещу малта с двама защитници с обяснението че задължително трябвало да бием :lol:

Потребителски аватар
gunner4life
Контакти:

Мнениеот gunner4life » 08 сеп 2010 10:39

Мартин О'Нийл е свбоден. Викам Перукан и Стенли да го прикоткат за национален тренер :lol: :lol:
Иначе Стефан Грозданов е доказал, че с малки отбори може да направи нещо :lol:
Изображение
ARSENAL FC - the unbeatable - between 7 May 2003 and 16 October 2004
P49 W36 D13 L0 F112 A34

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 08 сеп 2010 10:40

Има една тема-кой трябвало да играе в национала.Там видях поне 20 "форумни лъва",готови да заемат мястото на Стоилов.С готови платформи:отбори,виждания за развитието на БГ футбола,тактики,стратегии...Някои даже се предлагаха безплатно.Трябва само някой от БФС да прочете постовете.
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
Kalofereca
Контакти:

Мнениеот Kalofereca » 08 сеп 2010 10:41

Според мен който и да е треньор няма да ни оправи националния...за мен би била добра идея да се съберат няколко треньора от бг и да опитат да ни оправят,че няколко глави мислят по-добре от една.Но тва което може да ни оправи наистина отбора е само времето :)
Тоз,който падне в бой за свобода,той не умира!!!

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 08 сеп 2010 10:42

-Какъв според вас трябва да е българският журналист?
-Да бъде коректен. Да критикува, но да знае как. Защо? Защото нито те ще дойдат на мойто, нито пък аз на тяхното. Защото много от нашите лумпени, когато съм играл, са стъргали, събирали орехи някъде по селата. И днес ми правят анализи за футбол. И някакъв, където беше писал за Димитър Пенев... Е, какъв е Димитър Пенев – един от всичките треньори. Това е Димитър Пенев. Един от многото, които съм имал. С тази разлика, че покрай нас стана треньор.
............................................................................................................................................................
-Вие сте баща на две деца. Кога според вас един баща може да се откаже от тях, и то чрез медиите?
-Всичко това е инсинуация на нашите прости журналисти. Проста, проста тъпотия. За това, когато ги набият, и така се изкефвам... направо ми става кеф. Имат синдикат на журналистите и се защитават. От кое? От гаргите. Само тормоз за такива боклуци. Тормоз.
............................................................................................................................................................
-А може ли да се каже, че отиването ви в Селта беше бягство?
-По-добре на хората в устата, отколкото в краката. Предпочитам да се говори за мен, тъй като е чест да споменават името ми, а аз съм си го извоювал.
-Да не сте обиден на България?
-България ли? България нищо не ми е дала като държава. България какво ми е дала на мен? Нищо. Аз я напуснах много малък.

Интервю на Стоичков за списание „Макс” – м. юли, 2007 г.
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Върни се в “Национален отбор”