dodo7271 написа:vesodoc написа:Да, съгласен съм с този довод - защо не ги е казал всички тия неща тогава, когато щеше да се чуе повече.
Само че, пичове, що си кривите душата? Всички реагират постфактум.
Да не говорим за редица пребоядисани днешни политици, които бяха активни и преди, а сега плюят по времето, в което пак те или партията им са управлявали. И този им начин на съществуване се възприема съвсем нормално от обществото. Все пак Пламен Марков няма намерение да ни управлява държавата. Той говори само за футбола и неговото управление.
Той беше бесен, предполагам, че от безумната загуба вчера. И ме у прекипяло. Както и на мен.
Аз толкова вбесен него не съм го виждал никога. Нали се славеше, че е много дипломатичен.
Само едно ще ви кажа на всички ядосани фенове -
не се лъжете, България не е толкова изостанала,
колкото футбола й!
Квото и да щат да ви говорят.
По-принцип си прав. Но все пак беше много по-достойно преди две години да ги каже тези работи и да си подаде оставката. А сега излиза, че е сърдит на Боби, че го е уволнил. Иначе, казва абсолютно верни неща.
Тези неща и аз мога да ги кажа,без да съм Пл.Марков.Той големи "открития" направил!Прозрял "смисъла на живота"!Намерил "филисофския камък"!