Lyubooo написа:тука е грешката на типичните фенове на клубен отбор, приравнявате националния отбор до обикновен клубен, а той въобще не е такъв и даже няма нищо общо с такъв!
от тука идва и разликата във вида подкрепата/неподкрепа, която получават клубния и националния отбор!
клубния отбор по устав се подкрепя сляпо, но при националния отбор това е невъзможно, защото ще ни нарекът националисти, последователи на Хитлер и т.н. все лоши работи според европейските принципи!
при клубния отбор е прието за нормално да се играе слабо и грозно с цената на победа, докато при национални отбор тази игра се тълкува като родоотстъпничество и погазване на националната чест! по тоя показател обаче нравите се менят защото заиграха много сериозни парички!
но както и да е
по основното е да се замислим докъде докараха солидна частот народа ни, че да се моли националния ни да загуби! защото ако сме загубили заради молитви, едва ли тези молитви са правени от само 5-10 човека!!! трябва да са били многократно повече, от застъпниците на националния, че да бъдат чути тея молитви от когото трябва и той да нареди нещата както трябва и после Мъри да приплаква че сега плаща за това че си е продал душата на Дявола за да може Левски да направи европоход!
Гадно, нали?
Сериозно си се объркал,колега.За какви Дяволи,продажби на души говориш,не знам

Че съм фен на клубен отбор,фен съм,този отбор е Берое,от европейските е Милан,така че от тази гледна точка си прав-знам какво е да се подкрепя клубен отбор.Но да разбирам ли,че щом става въпрос за национален отбор,то той може да не бъде подкрепян или по-лошото-да искаш той да загуби?Доста странни разбирания за нещата имаш,но както и да е,нямам намерение да споря с теб,въобще не съм целял това.Истината е,че клубните пристрастия са водещи в отношението спрямо националния отбор що се касае до феновете на двата гранда,това ако някой го отрече...Именно затова и споменах,че ако Мъри се беше провалил например в Левски и не беше постигнал нищо или пък въобще не беше треньор на сините преди,едва ли щеше да е толкова ненавиждан от една част от феновете в началото.Вече последвалите резултати и натрупването им продължение на доста години обърнаха мнозинството от всички хора срещу него.Все си мисля обаче,че му обърнахме прекалено много внимание в последно време,нищо кой знае какво не се е случило-загубихме поредни квалификации,отиде си поредния треньор,на трибуните за пореден път имаше по-малко от 10 000,а футболистите са си същите както предния цикъл,някои са същите както по-предния,някои както още по-предния и т.н. и т.н....
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.