Предложения за нов национален селекционер
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Предложения за нов национален селекционер
Половината тук са бавноразвиващи и меко казано дразнещи с тъпите си и вече лееееко изтъркани клишета за Стойчо,Пената и другите забавни шеги-това е сериозен проблем според мен и трябва да се отнасем към него по-сериозно и отговорно!!!Иначе според мен трябва да е чужденец новият треньор-може би германец,та поне да ги научи на тактическа грамотност,но ще видим какво ще стане де и кого ще изберат.И пак агитирам-СПРЕТЕ С ТЪПИТЕ СИ ШЕГИ ЗА СТОЙЧО,МУСЛИН,ПЕНАТА И СИЕ!
paskaleevich написа:milen.hristov написа:paskaleevich написа:Славолюб Муслин ?! еей омръзна ми от такива дървави като тоя, Гьоре и некфи други. Що не викнат някой от Западна Европа, а викат тия мангали...
Немате угодия
Е кво ти искаш тоя да ни води ?
Ако това е новият ни треньор ще се самоубия ритуално (на Иван
Асен)

- Professor Green
Единственият достоен БГ треньор в момента е Илиан Илиев. Досега определено е доказал, че това да прави от нищо нещо го умее, а и точно такава е ситуацията в бездарния ни отбор. Другият вариант е да е чужденец. Само се надявам да е някой от по-западните страни
Успех на Мъри за напред!

- rosen_1914
Не бъдете глупави, и Господ да дойде нищо няма да се промени.
Еклер да си братче, обида голяма. Еклер да си братче е срам.
ЧУЖДЕНЕЦ- никакви сърби,хървати,румънци,албанци,гърци,турци или пакистанци.Бяла техника 

Ако Боби чете тоя форум, може да назначи и Реймон Доменек, нали сега е безработен, ха ха ха ха

-
- Контакти:
Между другото, аз бих поел националния отбор. Това би било интересно начинание.
-
- Контакти:
Чужденец поема отбора! Моля не трийте
БФС решава до дни кой ще поеме овакантения пост на Мъри, Муслин фаворит
След поредния резил на националния отбор срещу Черна гора, и след като стана ясно, че Станимир Стоилов напуска поста си, единствено *** разбра, че за селекционер ще бъде назначен чужденец.
Според източници на нашата медия, това ще бъде бившият треньор на Левски Славолюб Муслин. Все пак, се очаква до дни БФС да излезе с окончателно решение.
След поредния резил на националния отбор срещу Черна гора, и след като стана ясно, че Станимир Стоилов напуска поста си, единствено *** разбра, че за селекционер ще бъде назначен чужденец.
Според източници на нашата медия, това ще бъде бившият треньор на Левски Славолюб Муслин. Все пак, се очаква до дни БФС да излезе с окончателно решение.
familyjewels написа:Между другото, аз бих поел националния отбор. Това би било интересно начинание.
Вземи ме за директор на националните гарнитури каквото и да значи това обещавам да не върша нищо

Re: Чужденец поема отбора! Моля не трийте
Трябва ни име, не просто чужденец, някакъв - какъвто и да е. Вариантът Муслин е смехотворен.