Предложения за нов национален селекционер
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Предложения за нов национален селекционер
Не знам как успяхте да измислите по-голям цирк от този сега, но успяхте. Шапка ви свалям 

Re: Новият треньор на България да е Бойко Борисов
Бойко Борисов да стане шеф на БФС , това е спасението за футбола ни ... 

Стоилов си отиде, това е прекрасно.Ако с него си тръгнат Сираков, Цветанов, синчета, зетжове и някои други пенсионери, още по хубаво. Въпроса тука обаче е кой да дойде и да го замести. И да накара тия футболисти да си повярват, да заиграят като отбор, и да ни радват. Някой, който има изградена репутация, и няма да слугува на мениджърски интереси, а ще си пази неопетнено името. Някой, който няма да събира футболистите за почивка от клубните им отбори. Някой, който струва пари и си ги е заслужил.
И Жозе да дойде,пак няма да ни оправи.
Tottenham Hotspur & Forza Milan
[offtopic]нема[/offtopic]
- milen.hristov
- Контакти:
Re: Славолюб Муслин поема националния
levskizavinagii написа:БФС решава до дни кой ще поеме овакантения пост на Мъри, Муслин фаворит
След поредния резил на националния отбор срещу Черна гора, и след като стана ясно, че Станимир Стоилов напуска поста си, единствено *** разбра, че за селекционер ще бъде назначен чужденец.
Според източници на нашата медия, това ще бъде бившият треньор на Левски Славолюб Муслин. Все пак, се очаква до дни БФС да излезе с окончателно решение.
Да,да,даааааааааааааа.Сега поне всички сме намнението,че трябва да се опита с чужденец
alexveselinov написа:Сашо Диков също е добър вариант
Може,Може

Последна промяна от dakelata на 07 сеп 2010 22:38, променено общо 1 път.
-
- Контакти:
Муслин поема националния
БФС решава до дни кой ще поеме овакантения пост на Мъри, Муслин фаворит
След поредния резил на националния отбор срещу Черна гора, и след като стана ясно, че Станимир Стоилов напуска поста си, единствено *** разбра, че за селекционер ще бъде назначен чужденец.
Според източници на нашата медия, това ще бъде бившият треньор на Левски Славолюб Муслин. Все пак, се очаква до дни БФС да излезе с окончателно решение.
-
- Контакти:
SHYNE написа:samobotev написа:Аз съм за Вили Вуцов така или иначе няма да се класираме поне да има шоу и майтапи да падат.
в тандем с херо , поне цирка да е пълен
Тогава ще започна да ходя на мочевете.

-
- Контакти:
Красимир Балъков - за сега отказва заради 5-годишния си договор с Черноморец, а и вероятно би искал да си започне начисто квалификационния цикъл
Любослав Пенев - току що подписа с Литекс и отпада като вариант
Николай Костов - мисля, че е доста подходящ избор, с най-успешната кариера навън от нашите тренери ..
Илиан Илиев - а от българското първенство той и следващия са подходящи, лично аз предпочитам илиан
Ангел Червенков
Славолюб Муслин - един нелош избор за чужденец според мен .. ясно е, че за предпочитане е по-голямо име, но няма кой да му плаща
Любослав Пенев - току що подписа с Литекс и отпада като вариант
Николай Костов - мисля, че е доста подходящ избор, с най-успешната кариера навън от нашите тренери ..
Илиан Илиев - а от българското първенство той и следващия са подходящи, лично аз предпочитам илиан
Ангел Червенков
Славолюб Муслин - един нелош избор за чужденец според мен .. ясно е, че за предпочитане е по-голямо име, но няма кой да му плаща
Re: Муслин поема националния
не ми се вярва,тоя не помня да е правил нещо...
Tottenham Hotspur & Forza Milan