Има ли място за Мицански в националния отбор?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
NIKSANA
Контакти:

Re: Мъри, дай шанс на Мицански!!!

Мнениеот NIKSANA » 07 сеп 2010 19:29

LSFC 1914 написа:Домо трябва да е титуляр! Ама подлогата Мърчо нали гледа кефа на перуката и прави каквото му се каже! Изрод вън от националния! Ти си МИШКА!

не му знаете идеите, а и силно се съмнявам, че някой от тук присъстващите разбира на половина от футобл колкто наско или мъри.... домо е играч с добро пласиране головете в херта са от втора позиция с пласиране... не е борбен за наказателното поле харесвам го, но зависи с каква тактика ще се играе.. ако се очаква да овлича нападател и да се бори не е за това
"There is a country called Bulgaria, and in this country there is a team called Levski. You may have not heard of it, but there I was born and there I shall die!"
- Georgi Asparuhov to AC Milan representatives

Потребителски аватар
slabia.topevar

Мнениеот slabia.topevar » 07 сеп 2010 19:30

Домовчийски трябва да е титуляр!

Потребителски аватар
Alex
Контакти:

Мнениеот Alex » 07 сеп 2010 19:30

@ NIKSANA - според мен просто е реализатор... а на нашият нациоанлен въобще не му е това проблема...... то и Индзаги да дойде - не мисля, че ще направи разликата с Англия.

пп Нека да се доказва Мицански и е добре дошъл, но това да се пишат глупости само и само да плюем по-други.....
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
LSFC 1914
Контакти:

Мнениеот LSFC 1914 » 07 сеп 2010 19:32

Тази вечер ще паднем с 2 гола разлика. Със синчета, зетьове, руси гейчета и мениджърски интереси така ще ни **** всички...

Потребителски аватар
NIKSANA
Контакти:

Мнениеот NIKSANA » 07 сеп 2010 19:34

плюйте колкото искате..аз спирам да пиша да не си развалям кефа преди мача аз залагам на 3:1 за България и ще бъдете изненадани....
"There is a country called Bulgaria, and in this country there is a team called Levski. You may have not heard of it, but there I was born and there I shall die!"

Потребителски аватар
Alex
Контакти:

Мнениеот Alex » 07 сеп 2010 19:35

LSFC 1914 написа:Тази вечер ще паднем с 2 гола разлика. Със синчета, зетьове, руси гейчета и мениджърски интереси така ще ни **** всички...

бретле, кой точно трябва да играе, че да се промени коренно играта на наш'те и да разбием Черна Гора? :roll:
[center]Изображение[/center]

stg333
Контакти:

Мнениеот stg333 » 07 сеп 2010 19:38

абе що сте решили че Мицански е супер футболист се чудя и той и Рангелов са резерви в Бундеслигата, да ви припомня ли колко ревахте за Камбуров ей ви на Камбуров

Потребителски аватар
NIKSANA
Контакти:

Мнениеот NIKSANA » 07 сеп 2010 19:42

stg333 написа:абе що сте решили че Мицански е супер футболист се чудя и той и Рангелов са резерви в Бундеслигата, да ви припомня ли колко ревахте за Камбуров ей ви на Камбуров

Защото всеки реве за това, което няма... а тук сме като баснята за орел, рак и щука .... един вика 10% викът мицански, 10% викат камбуров, 10% викат рангелов, 10% викат бербатов, 10% викат божинов... утре ще уволнят мъри и ще е така за треньор.. и 10% ще са доволни а 90% ще викът..вън мъри, боби, наско и новия треньор..така е и няма да се промени....

Потребителски аватар
LSFC 1914
Контакти:

Мнениеот LSFC 1914 » 07 сеп 2010 19:42

Alex написа:бретле, кой точно трябва да играе, че да се промени коренно играта на наш'те и да разбием Черна Гора? :roll:

----------------- Иванков или Владо Стоянов------------------
Манолев---- Иво Иванов----- Йордан Милиев------------- Веско Минев
М. Петров ------- С.Петров----- В. Гаджев-----Дани Младенов (Спас Делев)
-----------------------------Бербатов--------- Домо--------------------------

Потребителски аватар
tatusindo
Контакти:

Мнениеот tatusindo » 07 сеп 2010 19:43

Alex написа:
tatusindo написа:
Alex написа:Единствената причина да искате Мицански е, че до ега не е играл и няма как да го НЕ харесвате. Тва момче играе за втория отбор на клуба си..... Валери поне бележи, а Рангелов не е вкарал по-малко голове от Мицански в подготовката... на какво основание да играе Мицански? Ако Ники Михайлов беше дълбока резерва в клуба си, щеше да оревете всичко....

Как тогава като играе за втория отбор отбеляза на Ливърпул???В контрола нали? Ама и аз и ти сме гледали гола,и ще ми кажеш ли кога такова изпълнение ще направи Рангелов или Домо?Срещу ЛИВЪРПУЛ!

еми ,аз съм го написал за Рангелов.....

Ето и отговора за Домовчийски (в момента Байерн са по-голям отбор от ливърпуул - вратарите пък няма да ги сравнявам): http://www.youtube.com/watch?v=XPkDatSRIUI

и съм гледал малко игрови минути на Мицански... не е Марадона... Много ми е интересно като ти отговорих на въпросите, дали ще кажеш - да бе, 10 клас съм, май си прав... :roll:

Ми аз лично не помня Рангелов това лято да е вкарал 7 гола за 7 мача,ама щом казваш.... Колкото до Валери - прекрасен гол!И не не съм 10 клас...
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/wrapimg]

Върни се в “Национален отбор”