Трябва ли БФС и Б.Михайлов да продължат да ръководят футбола

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

BELIEVER

Re: До Г-н Боби Михайлов

Мнениеот BELIEVER » 07 сеп 2010 15:47

За тях е важно да прибират €!Твоето мнение а и БГ футбола не са важни!

Потребителски аватар
vladikov
Контакти:

Мнениеот vladikov » 07 сеп 2010 15:51

До автора на темата.
Много правописни грешки, излагаш се, като пишеш до институции, каквато представлява председателят на БФС, а изложението ти е на ниво трети клас. Няма как да те вземат насериозно, като не си научил граматиката 8-)

le6oqda
Контакти:

Мнениеот le6oqda » 07 сеп 2010 15:53

necessarypain написа:Ти сам знаеш, че няма да го прочете, пишеш го и въпреки това - ти пускаш темата?
Тц, тц.

ами това може, това прави човека. какво лошо има.
проблема е, че журналята са "нахранени". не ние по форумите, а те трябва да не му дават мира на перуката.

Потребителски аватар
Oskron
Контакти:

Мнениеот Oskron » 07 сеп 2010 15:53

Айде стига с едни и същи теми, станахте досадни.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 07 сеп 2010 15:56

Очаквам тема до Платини,Сеп Блатер,Баждеков(ПФЛ),Мадански,шефа на съдийската комисия,шофьора на автобуса,фирма "Онтарио","Пума"...

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 07 сеп 2010 15:56

vladikov написа:До автора на темата.
Много правописни грешки, излагаш се, като пишеш до институции, каквато представлява председателят на БФС, а изложението ти е на ниво трети клас. Няма как да те вземат насериозно, като не си научил граматиката 8-)

+1 :) Все пак по-добре и по-балансирано от предложението на един бабаит (пиян или дрогиран) във форума от онзи ден: "Да заформим едно меле пред БФС!" :lol:
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

dodo7271
Контакти:

Мнениеот dodo7271 » 07 сеп 2010 16:10

Един въпрос към автора на темата. Ти като пишеш такива неща, наясно ли си изобщо с материята, с наредбите, с устройството на футбола? Кой футболен съюз и в коя държава строи терени и стадиони? Кой футболен съюз и в коя държава се намесва в работата на ДЮШ на клубовете, които са частни дружества?
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание

interfan6
Контакти:

Мнениеот interfan6 » 07 сеп 2010 16:13

blue avalanche написа:Очаквам тема до Платини,Сеп Блатер,Баждеков(ПФЛ),Мадански,шефа на съдийската комисия,шофьора на автобуса,фирма "Онтарио","Пума"...

ми като се замисля подсъзнателно сам си се сетил :Д

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 07 сеп 2010 16:15

dodo7271 написа:Един въпрос към автора на темата. Ти като пишеш такива неща, наясно ли си изобщо с материята, с наредбите, с устройството на футбола? Кой футболен съюз и в коя държава строи терени и стадиони? Кой футболен съюз и в коя държава се намесва в работата на ДЮШ на клубовете, които са частни дружества?

+1
А,може би:
"...да направите програма по която да може най добрите играчи за съответната възраст, да имат ясна представа какво ги очаква като национални състезатели."

Много ще ми е интересно да я прочета тази "програма".Може би авторът на темата ще ни удостои с "програмата" на английската ФА,на германската и на бразилската... :oops: :oops: :oops:

Потребителски аватар
zaraber
Контакти:

Мнениеот zaraber » 07 сеп 2010 16:16

Темата не е безсмислена.
Съгласна съм напълно с изложеното.
Няма мое, няма твое - светът е БЕРОЕ!

Върни се в “Национален отбор”