И Стенли напуска национала, Боби не мърда
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: И Стенли напуска национала, Боби не мърда
Първото което е , отдавна Стилян е казал че след тия квалификации се отказва, ако не бием днес много ясно че те свършават почти така че това е нормално.Второто е явно е много лесно да се каже тоя да се маха оня да се маха, ей на Стоичков се махна Пл Марков се махна и да не продължавам и какво стана, играчите са тези стига сте писали глупости че имаме супер играчи които никой не вика, писахте така за Иво Иванов като беше в Берое ей на сега е в Левски и вече никой нищо не казва, а момчето има много много да учи.Дефанзивни халфове айде кажете кой, гаджев не е в форма предлагайте, централни нападатели, кой ? искахте Камбуров ей на повикаха го, сега тоя Мицански бил голямата работа айде моля , съмнявам се, Вратари, Владо Стоянов изгонен от черноморец и никой не се натиска за него в България ама сега бил най добрия и как стана тоя номер ?. НЯМАМЕ ФУТБОЛИСТИ. Това е истината. В клубовете не се работи, юношите са смешни и най лошото нямат физика, нямат и никаква тактически подготовка.
- Captain Stottlemeyer
eMs1 написа:
Излизат точно тези, защото Сираков и Стоилов са ги викнали, играчите не са виновни, те толкова си могат...но докато Зетя, Сина, Самурая и сие знаят, че няма начин да ги мръднат от титулярния състав....хората ще се отказват и ще плюят този отбор.
А ти ако си свалиш сините очила (с доста диоптри, все пак си възрастен) ще видиш, че не само фенове на ЦСКА плюят по Сираков и Стоилов, а феновете на ВСИЧКИ други отбори, даже и левскари (явно добре виждащи), защото когато завършихме с два "хикса" срещу Албания нямаше значение Стоичков от кой отбор е бил, нали? Трябваше да си ходи.
А за 4:1 от Кипър какво да кажем, или това бързо се забрави? Това е БЪЛГАРСКИ НАЦИОНАЛЕН ОТБОР, а не СЕРГИЯ !!
Приятелче, ти за моите диоптри не бери грижа!

-А може ли да се каже, че отиването ви в Селта беше бягство?
-По-добре на хората в устата, отколкото в краката. Предпочитам да се говори за мен, тъй като е чест да споменават името ми, а аз съм си го извоювал.
-Да не сте обиден на България?
-България ли? България нищо не ми е дала като държава. България какво ми е дала на мен? Нищо. Аз я напуснах много малък.
Интервю за списание „Макс” – м. юли, 2007 г.
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
В случая кво, Боби трее да хои да му мета гюбеци на Стилианчо Тъпомера да остане ли?
Смях в залата бате!
Смях в залата бате!
slavia_forever написа:При 2:2 за немците не играе толкова психологическия фактор.

- florentin_petre
- Контакти:
А дали това че Стенли се маха неозначава че се връща Ицо старши тренер на националите?
Всеки сам си избира пътя в живота, неможем да виним нито Бербатов, нито Стилян, нито Иванков. Достатъчно големи хора и с опит във футбола, а щом те се дърпат значи има нещо което не е както трябва.
Всеки сам си избира пътя в живота, неможем да виним нито Бербатов, нито Стилян, нито Иванков. Достатъчно големи хора и с опит във футбола, а щом те се дърпат значи има нещо което не е както трябва.
Кураж, Капитане!
HEAVY METAL IS MY RELIGION !
DIO IS MY GOD ! ! !
https://www.youtube.com/watch?v=KUXSTY9AW-s
HEAVY METAL IS MY RELIGION !
DIO IS MY GOD ! ! !
https://www.youtube.com/watch?v=KUXSTY9AW-s
- blue avalanche
- Контакти:
vaskonti написа:blue avalanche написа:Не виждам нищо скандално в "новината".Все пак Петров е на 31г.Следващите квалификации ще бъде на колко???Същото важи и за Петков,и за Иванков.Рано или късно тези неща са неизбежни.Друг е въпросът,че "Меридиан Мач" го поднасят като някаква сензация.И феновете се връзват и почват да отварят теми-плювалници.Между впрочем в статията пише МОЖЕ БИ...
За следващите квалификации ще бъде на 32 - започват следващата есен. Според теб 32-33 години вече е преклонна футболна възраст, така ли? Петков и Иванков са вратари, за тях нещата пък са още по-различни. За пример ще ти дам Марк Шварцер, който е на 38 години и Арсенал даваха 3 милиона паунда за него, а пък на Фулъм им се видя малко. Толкова по въпроса за твоята "трезва" преценка.СВОБОДЕН написа:Бербатов се чудят какво да го правят в Ман Юнайтед. От както е там, по често вали дъжд в пустинята Сахара от колкото Бербо да направи нещо. Мартин Петров от три години нищо запомнящо се не е направил. Стилян Петров е футболист от средна класа, но той компенсира с мого хъс и себераздаване. Трябва да благодари на Херо, че преди години го пусна на един мач с Англия и от Селтик го харесаха. Тези биха били резерви нне само на отбора от САЩ 94та, но и на доста формации преди това. Мъри Стоилов не беше по слаб играч от тези тримата, но проблема беше в кретените които тогава не го взимаха в национала.
Очевидно СЪР е доста заблуден по отношение на Бербатов. Защо не му драснеш некой ред да го светнеш как нашия лигльо не става за нищо? Сигурен съм, че той ще се вслуша в такова компетентно мнение.
А бисера, че Мъри бил не по-слаб играч от Стилян например, ще оставя без коментар. То бива изкривено и абсурдно мислене, ама това твоето е....
"За следващите квалификации ще бъде на 32 - започват следващата есен."
Доколкото знам,в момента играем квалификации за ЕВРО 2012.
Догодина(2011) есента ли почват следващите квалификации,викаш?Интересно за какво ли?
Д.Иванков в момента на 35,Г.Петков-също.
"...Марк Шварцер, който е на 38 години и Арсенал даваха 3 милиона паунда за него,..."
А,пък,за Франческо Толдо вече никой нищо не дава...Ми сега?
ДО БОБИ МИХАЙЛОВ
Г-н Михайлов,
Не ми е ясно как толкова професионално си вършите работата, и не искате да си ходите от БФС!
Смятам че ако бяхте обърнали малко повече внимание на детско юношеския футбол, говоря само за националните гарнитури, да направите програма по която да може най добрите играчи за съответната възраст, да имат ясна представа какво ги очаква като национални състезатели. За да направиш добър национален отбор ти трябват не само добър треньор, но и добри противници. Добрия или известния противник дава криле на младите национали, парите там не играят. Тази възможност да се доказват срещу такива противници постоянно, ще им даде нужното самочувствие и опит какъвто не могат да натрупат с някакви мачлета организирани с клубни отбори. В клубните отбори играят хора на различна възраст и по големите ги респектират силово. Това не е редно. Смятам че най голямата грешка и огромните пропуски са в детско-юношеския футбол.
Затова единственно аз ви бих поискал оставката. Представителния тим е съставен от научени футболисти, те няма да откриват топлата вода. Щеше да е хубаво ако ви бях поздравил за десетките терени, построени или подобрени за националните гарнитури, за последователно организираните участия на тези деца в международни турнири а не епизодични такива. И аз лично щеше да ви ръкопляскам, ако премахнете корупцията при детско-юношеския футбол, по точно да се даде път на талантливите а не на връзкарите и паралиите.В националните гарнитури на всички нива има футболисти които в една нормална страна, дори не биха ги картотекирали и при аматъорите.
Това исках да кажа!
Жалко че няма да прочетеш този коментар Г-н Боби Михайлов.
Г-н Михайлов,
Не ми е ясно как толкова професионално си вършите работата, и не искате да си ходите от БФС!
Смятам че ако бяхте обърнали малко повече внимание на детско юношеския футбол, говоря само за националните гарнитури, да направите програма по която да може най добрите играчи за съответната възраст, да имат ясна представа какво ги очаква като национални състезатели. За да направиш добър национален отбор ти трябват не само добър треньор, но и добри противници. Добрия или известния противник дава криле на младите национали, парите там не играят. Тази възможност да се доказват срещу такива противници постоянно, ще им даде нужното самочувствие и опит какъвто не могат да натрупат с някакви мачлета организирани с клубни отбори. В клубните отбори играят хора на различна възраст и по големите ги респектират силово. Това не е редно. Смятам че най голямата грешка и огромните пропуски са в детско-юношеския футбол.
Затова единственно аз ви бих поискал оставката. Представителния тим е съставен от научени футболисти, те няма да откриват топлата вода. Щеше да е хубаво ако ви бях поздравил за десетките терени, построени или подобрени за националните гарнитури, за последователно организираните участия на тези деца в международни турнири а не епизодични такива. И аз лично щеше да ви ръкопляскам, ако премахнете корупцията при детско-юношеския футбол, по точно да се даде път на талантливите а не на връзкарите и паралиите.В националните гарнитури на всички нива има футболисти които в една нормална страна, дори не биха ги картотекирали и при аматъорите.
Това исках да кажа!
BIG RED написа:ДО БОБИ МИХАЙЛОВ
Г-н Михайлов,
Това исках да кажа!
ти му казваш да махне корупцията и да премахне шуробаджанащината...тои самият е такъв. няма начин
- venci_1913
- Контакти:
Стенли,Марто , Чаво ,Алисия и повечето мога да им кажа да стават и да заминават!Нищо не става от тях !Марто е слаб за националния и за Болтън , а Стенли не се хвърля такак както за Вила ..За Чаво и Божката съм просто без коментар...
Славия София
Понеже малко отклонихте темата и прибегнахте към защитаване на кауни, пъпеши и изкуствени косми, ще кажа и аз 2-3 изречения. Първо за правилния тренер. Кой е виновен че няколко футболиСчета не могат да тичат и ритнат топката както трябва, аз ли ? Май този който ги вика в отбора. Като не му харесва или спред него нямаме футболисти за голям форум и едва ли не това е кауза пердута, МАХНИ СЕ ОТ ОТБОРА, направи го с чест, или по скоро кинтите са сладки за нищоправене а отбора ....през оная работа. А на тези заблудени деца които защитават паруката : КАКВО ОБЕЩА Б. МИХАЙЛОВ ? Да оправи стадионите, да вдигне нивото на фтубола, да върне публиката по стадионите, да класира отбора на някой голям форум, да се инвестира в ДЮШ итн итн. А КАКВО НАПРАВИ ОТ ВСИЧКИ ТЕЗИ ОБЕЩАНИЯ ? Или времето му беше/е малко ? Кажете какво направи ? Кажетееееееееее . Май перуката ми се вижда по нагъл и от батето , явно ще трябват по радикални действия за промяна на статуквото.
Captain Stottlemeyer написа:
Приятелче, ти за моите диоптри не бери грижа!По-добре вземи и прочети малко повечко, Стоичков ли трябваше да си ходи, или Стоичков за**а българския национален отбор през 2007 насред квалификациите за пари, за да стане треньор на "Селта", който отбор също провали, макар че имаше шансове да остане в Примера! Това младостта не е порок, ама като не сте били свидетели и не знаете, четете повече бе, мама му стара, млади хора, образовайте се!
![]()
Аз достатъчно съм чел, бил съм свидетел и съм образован, но ти пак си гледкаш през очилцата стари ми приятелю.

Стоичков беше само пример. Пример за това, че когато не си вършиш работата, без значение от кой отбор си бил, като треньор на Националния отбор, трябва да се гледат резултатите, да си вършиш работата, което означава резултати, поне за мен. За теб всичко опира до Левски и ЦСКА...доста ограничено...жалко, за възрастта си явно не си надскочил дребнавото заяждане и тесногърдието.
П.П. А ти беше ли от тези, които започнаха да освиркват Стоичков и да пеят за "кюрда" още на 1-я мач на нац. отбор? Защото по писанията ти, оставам с впечатление, че си бил.
Последна промяна от eMs1 на 07 сеп 2010 15:45, променено общо 1 път.