Мъри си подаде оставката
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- Sword Coast Boys
- Контакти:
Re: Не са виновни Мъри и Наско
Нямало футбалери? Аре стига пий си аспирина! Просто резервната ви скаймейка е къса.
Всичко, което е далеч от морето, е провинция
- optimistik
- Контакти:
petar123 написа:Треньорът на националния отбор е повече селекционер, отколкото треньор. Той не може за два дена и пет-шест контроли да научи играчите да играят футбол. Той може да събере най-доброто и да го надъха. Имаме блестящ пример за национален треньор и това е Димитър Пенев. Тук съм съгласен с мнението, че Мъри не става. И то не заради друго, а точно заради налагането на определени протежета.
А бе Пенев кого е надъхал досега,нали не може да обели две думи поред,че не им помни и имената.През 1994 г.ако не беше Стоичков да ги псува наред и да тича като изоглавен,Пената щеше да си остане един чичо Митко от Мировяне.Моите уважения.Виж ако говорим за Любо Пенев-за мен той е човека,който може да надъхва,но без Насковци и Таневци на главата му.И не е вярно за подготовката абсолютно,ако един треньор и селекционер няма идея,не може да си подреди отбора и да отиграе тактиката,която му е в главата,ако няма кондиционни треньори,вратарски треньори то тогава за какво става дума,това да не е концерт "Мъри и приятели"

-
- Контакти:
Виж Япония докъде стигна на световното в ЮАР'2010 ! и то с една изпусната дузпа! Треньора им излезе по самурайски и каза: Аз съм виновен и подаде оставка като истински мъж. Нашия само мрънка, някви заучени тъпунгерски фрази и едно непокрито самочуствие, да се чуди човек какво прати на този пост АДЖЕБА ?! Неизчерпаемия източник на поговорки и народни мъдрости Венци Стефанов 10 пъти му каза че не става! Като ще даваме по 1 млн на година за Мъри и Наско нека се дадат на човек, който да покаже правилната посока в която трябва да се работи, а тези двамата са известни със скромните си футболни кариери и минус 16-те точки от ЦСКА 2008 г. Класирането за УЕФА и ШЛ го отдавам на шанс отколкото на някакви специални умения на спортно техническото ръководство, това ми твърдение се потвърждава от нулевите им резултати във всяко друго отношение. Анонимници
pomiqrat написа:Просто Наско и Мъри не ходят на стадионите и не знаят кой е Пеле.
------------------------Пламен Илиев(Владислав Стоянов,Н. Михайлов)--------------------------
Манолев(Миланов)---------Дянков(Иван Иванов)----------Илиев(Иво Иванов)-----------Старокин(Занев, Минев)
------------------Ст. Петров(Галчев)----------Ангелов(Генчев)-----------------------
-----------------------------------------Гъргоров(Благой Георгиев)----------------------------------
---------------------Стоянов(Делев)-----------------------------М. Петров(Попов)-----------
---------------------------------------Бербатов(Божинов, Тошев)-----------------------------------
ПФК Левски да не е националния отбор, че е в този форум?
Много добър състав! Само Гаргоров не го знам дали е във форма, но може да земе Владо Гаджев (стига да е във форма), въпреки че е говедо! Тошко Янчев също е алтернатива като опорен! Ники Димитров е алтернатива от ляво, а Данчо Минев и Бодуров от дясно! Тунчев като се оправи също има място в отбора! Мицански заслужава шанс! Чавдар Янков, Димитър Рангелов, Илян Стоянов, Георги Пеев и Мартин Камбуров не стават! Зетя става само за резерва...
иначе не ги слушай рогатите, те имат по една мозъчна клетка и тя е контузена...
pomiqrat написа:Просто Наско и Мъри не ходят на стадионите и не знаят кой е Пеле.
------------------------Пламен Илиев(Владислав Стоянов,Н. Михайлов)--------------------------
Манолев(Миланов)---------Дянков(Иван Иванов)----------Илиев(Иво Иванов)-----------Старокин(Занев, Минев)
------------------Ст. Петров(Галчев)----------Ангелов(Генчев)-----------------------
-----------------------------------------Гъргоров(Благой Георгиев)----------------------------------
---------------------Стоянов(Делев)-----------------------------М. Петров(Попов)-----------
---------------------------------------Бербатов(Божинов, Тошев)-----------------------------------
много добра селакция,без гъргоров,на негово място бих сложил Владо Гаджев.Дянков е най стабилния защитник в първенството
Re: Трябва ли Станимир Стоилов да си отиде от националния отбор?
Аз моля официално за извинение всички фенове , на които съм казвал , че Мъри разбира от футбол . За момент се бях заблудил .
Под момент имам предвид 2те му златни години в Левски . Но вече се ПРЕубедих в действителността . ПРЕубедих се , че този ПРАВИЛЕН човек става само за вътрешна консумация . Под вътрешна консумация имам предвид онова блато , наречено А група .
Последното изречение ще го напиша с главни букви , защото то всъщност е това , което се опитах да кажа с по-горното твърдение -
В БЪЛГАРИЯ ВСЕКИ УЖ РАЗБИРА ОТ ВСИЧКО И ГО РАЗБИРА ПРАВИЛНО . НО ПО ЕДНАТА СЛУЧАЙНОСТ ТОВА , ЧЕ ВСЕКИ РАЗБИРА ОТ ВСИЧКО , НЕ ОЗНАЧАВА НЕПРЕМЕННО , ЧЕ ВСЕКИ ТРЯБВА ДА СЕ ЗАНИМАВА С ВЪПРОСНОТО ВСИЧКО !!!! ТОВА Е ПРОБЛЕМ НЕ САМО НА ФУТБОЛА , НО И НА НАЦИЯТА КАТО ЦЯЛО !!!!
Под момент имам предвид 2те му златни години в Левски . Но вече се ПРЕубедих в действителността . ПРЕубедих се , че този ПРАВИЛЕН човек става само за вътрешна консумация . Под вътрешна консумация имам предвид онова блато , наречено А група .
Последното изречение ще го напиша с главни букви , защото то всъщност е това , което се опитах да кажа с по-горното твърдение -
В БЪЛГАРИЯ ВСЕКИ УЖ РАЗБИРА ОТ ВСИЧКО И ГО РАЗБИРА ПРАВИЛНО . НО ПО ЕДНАТА СЛУЧАЙНОСТ ТОВА , ЧЕ ВСЕКИ РАЗБИРА ОТ ВСИЧКО , НЕ ОЗНАЧАВА НЕПРЕМЕННО , ЧЕ ВСЕКИ ТРЯБВА ДА СЕ ЗАНИМАВА С ВЪПРОСНОТО ВСИЧКО !!!! ТОВА Е ПРОБЛЕМ НЕ САМО НА ФУТБОЛА , НО И НА НАЦИЯТА КАТО ЦЯЛО !!!!
[center][wrapimg=]http://www.fm-base.co.uk/forum/attachments/football-manager-2013-manager-stories/294163d1356366440-my-chelsea-fc-reign-banner-chelsea_1.png[/wrapimg][/center]
Напротив! Виновни са и то много. За всичките приказки и надежди, които дават, а после казват ми това са футболистите, толкова могат.
Кой, ако не треньора определя избранниците и тактиката за даден мач, а пък ако се оставя да му ги определят други още по-зле за него - за какво ни е тогава такъв "треньор"?
Няма ли кой да пита г-н Наско като е директор на националните отбори, прави ли нещо за развитието им и какво - та младежите и юношите ги бие вече който ги хване. Да не излизаме с оправданието, че няма школи, защото БФС има ресурс да развива детско -юношеския футбол, най-малкото могат да поемат командировки на чужди специалисти, които да идват и да тренират те по 3-4 седмици нашите деца. Три пъти в годината да гостуват такива и няма да ревем, че не са научени на 18 години да спират топката.
Въобще варианти за развитие и промяна има, ЖЕЛАНИЕ липсва, но гледайки самодоволната физиономия на Перуци, НАДЕЖДА няма
Кой, ако не треньора определя избранниците и тактиката за даден мач, а пък ако се оставя да му ги определят други още по-зле за него - за какво ни е тогава такъв "треньор"?
Няма ли кой да пита г-н Наско като е директор на националните отбори, прави ли нещо за развитието им и какво - та младежите и юношите ги бие вече който ги хване. Да не излизаме с оправданието, че няма школи, защото БФС има ресурс да развива детско -юношеския футбол, най-малкото могат да поемат командировки на чужди специалисти, които да идват и да тренират те по 3-4 седмици нашите деца. Три пъти в годината да гостуват такива и няма да ревем, че не са научени на 18 години да спират топката.
Въобще варианти за развитие и промяна има, ЖЕЛАНИЕ липсва, но гледайки самодоволната физиономия на Перуци, НАДЕЖДА няма
HardWork написа:pomiqrat написа:Просто Наско и Мъри не ходят на стадионите и не знаят кой е Пеле.
...
Много добър състав! Само Гаргоров не го знам дали е във форма, но може да земе Владо Гаджев (стига да е във форма), въпреки че е говедо! Тошко Янчев също е алтернатива като опорен! Ники Димитров е алтернатива от ляво, а Данчо Минев и Бодуров от дясно! Тунчев като се оправи също има място в отбора! Мицански заслужава шанс! Чавдар Янков, Димитър Рангелов, Илян Стоянов, Георги Пеев и Мартин Камбуров не стават! Зетя става само за резерва...
иначе не ги слушай рогатите, те имат по една мозъчна клетка и тя е контузена...
Какъв Ники Димитров те гони бе колега, това е единственото крило в ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА, което може да бъде пазено от ДЪРВЕН ПИЛОН на поставка!
Единственото крило в света чието центриране отива винаги, ама ВИНАГИ в тялото на бека пред него. ВИНАГИ, ВИНАГИ, ЗАВИНАГИ!!!
...освен в случаите когато не прехвърли цялото наказателно съсе козирката на стадиона отзад.
slavia_forever написа:При 2:2 за немците не играе толкова психологическия фактор.

- blue avalanche
- Контакти:
golqmlevskar написа:Виж Япония докъде стигна на световното в ЮАР'2010 ! и то с една изпусната дузпа! Треньора им излезе по самурайски и каза: Аз съм виновен и подаде оставка като истински мъж. Нашия само мрънка, някви заучени тъпунгерски фрази и едно непокрито самочуствие, да се чуди човек какво прати на този пост АДЖЕБА ?! Неизчерпаемия източник на поговорки и народни мъдрости Венци Стефанов 10 пъти му каза че не става! Като ще даваме по 1 млн на година за Мъри и Наско нека се дадат на човек, който да покаже правилната посока в която трябва да се работи, а тези двамата са известни със скромните си футболни кариери и минус 16-те точки от ЦСКА 2008 г. Класирането за УЕФА и ШЛ го отдавам на шанс отколкото на някакви специални умения на спортно техническото ръководство, това ми твърдение се потвърждава от нулевите им резултати във всяко друго отношение. Анонимници
А севернокорееца го пратиха в ГУЛАГ!

- Viktor4o_Rs
- Контакти:
Персийският шах , арменският поп и исландците от Стярнан с клипчетата са виновни