Телевизии,предаващи/непредаващи мачове на националния отбор

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
komi
Контакти:

Re: Здравейте TV + Булсатком

Мнениеот komi » 07 сеп 2010 09:38

veles написа:ТРЯБВА ДА СЕ НАУЧИМ ДА СИ ПЛАШТАМЕ!!!

И да пишем също ;)

Потребителски аватар
td4
Контакти:

Мнениеот td4 » 07 сеп 2010 09:45

:) :)
komi написа:
veles написа:ТРЯБВА ДА СЕ НАУЧИМ ДА СИ ПЛАШТАМЕ!!!

И да пишем също ;)

runnersa
Контакти:

Мнениеот runnersa » 07 сеп 2010 10:10

veles написа:Ами вземи си плати и гледай Булсатком!!!ТаКСАТА Е 15,50 НА МЕСЕЦ И ЗА КАЧЕСТВОТО , КОЕТО СЕ ПРЕДЛАГА Е РАЗУМНА ЦЕНА, 70 КАНАЛА ДА АБСОЛЯТНО ДОСТАТЪЧНО!!!
ДОВОЛЕН СЪМ, ПРЕДАВАХА ВСИЧКИ МАЧОВЕ НА ЛЕВСКИ, Е РАЗБИРАСЕ СЛУШАХ КОМЕНТАРА ПО РАДИОТО...!!!
ТРЯБВА ДА СЕ НАУЧИМ ДА СИ ПЛАШТАМЕ!!!

Предаваха всички мачове на Левски ти сериозно ли? А тези от Швещия :o

redchampions
Контакти:

Мнениеот redchampions » 07 сеп 2010 10:14

Айде пак лисицата и гроздето... Който иска да се включи към Булсатком, който не иска да не се включва, да си мълчи и да псува само виновника БНТ, не разбирам какъв е проблемът...

Потребителски аватар
MoNteSo
Контакти:

Мнениеот MoNteSo » 07 сеп 2010 10:17

Аз имам един въпрос към по-запознатите. За волейболната Световна лига, CEV е задължил всички участници да подсигурят НАЦИОНАЛНА телевизия, която да предава домакинските срещи. Във футбола няма ли нещо подобно от страна на FIFA и UEFA ?

Потребителски аватар
zaraber
Контакти:

Мнениеот zaraber » 07 сеп 2010 10:27

mundial82 написа:Здравейте уважаеми. Пише Ви един абонат на МСАТ Кейбъл. Искам да ви благодаря за чудесното предаване на мача Англия- България. Добре се бяхте постарали, студио с модерна визия, интелигентни гости и компетентен коментар. Радваме се, че правите всичко възможно, ние, абонатите на МСАТ Кейбъл да се чувстваме добре, без да се налага да загрозяваме балконите си с вашите грозни легени, пардон антени. В интересе на истината самият мач беше боза и половина, така че по-скоро ни дължите обезщетение, че сме си губили времето, отколкото да чакате някакви пари от нашия почтен оператор МСАТ Кейбъл. Ще гледаме всеки ваш по-интересен мач и точка. Нищо не може да ни направите, освен да пускате сърцераздирателни надписи по време на мача, че имало гратисчии. Като не ви харесва, елате във Варна и си го мерете с нашите собственици, щом толкова сте ербап. Ако искате ни дайте на съд, ние също ще ви дадем за нелоялна конкуренция- всеки интелигентен човек разбира, че е незаконно да се използва телевизионен канал TV + за привличане на абонати на доставчика Булсатком.
Хайде, останете със здраве и влизайте в правия път, защото държавните органи ще се заемат с вас, пък и не само те.

Аз да взема да дойда у вас и да ти обера зимнината (примерно), защото ти си успял да си купиш продукти, а на нашият пазар е нямало!
Вместо да протестирате срещу БНТ, че не купиха правата за мача, вие сте тръгнали да плюете по Булсатком. Аман от мрънкалници. Аз не съм на Булсатком, но не плюя и не гледам нелегално - като го няма по ТВ, има заведения в които дават мачовете или приятели, винаги има начин.
Няма мое, няма твое - светът е БЕРОЕ!

Hugo Boss
Контакти:

Мнениеот Hugo Boss » 07 сеп 2010 10:31

Значи по-добре никой да не излъчва мачовете отколкото Булсат? Къде е Националната ни телевизия? Къде е спортната телевизия на България?
Аз имам от 6 месеца Булсатком и съм много доволен. Дават всичко най-интересно от света на спорта. Всички интересни първенства, тенис, F1, GP2 ... Евала на тази телевизия!!!

Потребителски аватар
Gutev
Контакти:

Мнениеот Gutev » 07 сеп 2010 10:43

Поздравявам автора на темата. Надявам се всички кабелни оператори да започнат да крадат от наглеците Булсатком и тая безсрамна медия да не спечели нито стотинка. Който каквото ще да ми говори, никога няма да сметна за нормално някой да лишава толкова много българи от важни мачове, заради лични облаги. Въобще не ме интересува търговския им нюх или, че били по-добри бизнесмени. Моралът е над всичко, а този акт беше всичко друго но не и морален.

fani
Контакти:

Мнениеот fani » 07 сеп 2010 10:45

Браво колега!

Потребителски аватар
Rigobert
Контакти:

Мнениеот Rigobert » 07 сеп 2010 13:53

Hugo Boss написа:Значи по-добре никой да не излъчва мачовете отколкото Булсат? Къде е Националната ни телевизия? Къде е спортната телевизия на България?

Мачовете ЩЯХА да се дават по ДРУГА телевизия, с НАЦИОНАЛНО покритие, ако Булсатком не беше прдложил повече пари - за да "затвори" мачовете само в неговата си мрежа.

Върни се в “Национален отбор”