Кои футболисти не стават за голям футбол ?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
The Sailor Man

Re: Кои футболисти не стават за голям футбол ?

Мнениеот The Sailor Man » 07 сеп 2010 02:03

Кои не стават?
1.Иванчо Русото - всеки мач по 4-5 версии.Това си е показател за липса на класа.
2.Братя Миневи - направо съм изумен от идиотизмите тези двама дърводелци да се вземат в отбора и да ги броят като един вид-нови лица.АБЕ ДВАМАТА СА НА ПО 30 ГОДИНИ,а и за нищо не стават освен това.
3.Станислав Ангелов - Пелето е издухан тотално,ама тотално.Все пак за резерва става поради уникалната си поливалентност.Имаме нужда от него в отбора,но не и на терена вече.
4.Чавдар Янков - за този имах надеждата да стане новия Балъков когато беше на 20.Уви,нищо подобно.Пълен провал.Мъри му помага като го пуска по крилото-там е направо смешен дори.
5.Мартин Петров - свършил е за големия футбол.Загубил е бързина и пробивност,които винаги са му били оръжията.Други той няма,затова - бенефис на Марто с цялото ми уважение към него,винаги е играл с хъс и сърце за разлика от други.
6.Димитър Рангелов - гол хъс и нищо друго.Никакво умение да вкарва,никакво позициониране,никаква класа с една дума.Просто няма място в отбора.
7.Илиян Стоянов-винаги съм го уважавал,мъжкар е Коловати и го доказа срещу Англия.Раздаде се докрай,бори се,покриваше Русия пъпчивец колкото можеше...но в 60 минута свърши бензина.Не можем да разчитаме на него като основна фигура,но като резерва става и има място в отбора.
8.Мартин Камбуров - този вече е на 30,не е играл,няма смисъл да се налага вече,очевидно не може да е част от нов отбор,прекалено е дърт,било каквото било при него,изпуснаха се сроковете да го направим фигура в национала.
9.Павел Виданов,Пламен Николов,Петър Занев,Божидар Митрев,Иво Иванов,Йордан Милиев,Иван Караджов,Георги Сърмов,Хичо Арсенала - значи това са най-големите бездарници,хората на мениджърите,които истерично ги бутат в национала!Тези боклуци нямат място там,нито един от тях.Не искам да чета коментари за тези анонимници.Всички имат място в Касъмпаша.

Кои стават?
1.Ивелин Попов - Гришата се ос*а като го продаде в Газиантеп,дано по-бързо отиде в клуб с по-големи амбиции.
2.Стилиян Петров - капитанът е лъв.Изключително класен играч,незаменим.В момента единствения ни играч от световна класа.
3.Валери Божинов - млад и класен играч,малко лигав,но има потенциал в него.Определено става.
4.Николай Михайлов-малката коса доказа себе си в Твенте.Кой друг български вратар играе на такова ниво без отказалия се Иванков?Никой.Следователно косата отсега да се налага твърдо при положение,че е само на 22.
5.Живко Миланов - признавам,не съм фен на зетя,но виждам хъс и някакъв потенциал.
6.Станислав Манолев - игра слабо,но това е плод на човека пред него-Чавдарчо,така срещу него вианги имаше по 2 английски играча,нормално.Определено обаче е класен играч и остава.
7.Димитър Бербатов - който си е мислил,че без него може видя истината.НЕ МОЖЕ.Косата да отива да му се моли да се връща,просто нямаме играчи от неговата класа.Дума да не става за какъвто и да е отбор без Бербатов.
8.Иван Стоянов - този трябва да е дясното ни крило.Много подвижен,много агресивен,защо го пренебрегваше Мъри?Косата и тук трябва да ходи да се моли.
9.Илиян Мицански - човека се скъса да вкарва голове.Определено твърдо попада в нов отбор.
А сега няколко млади и нови имена....
1.Владимир Гаджев - ето един пренебрегван поради интереси на мениджъри.Основния халф на Левски,един от най-добрите,всестранно развит полузащитник....но викат копчето Сърмов от Касъмпаша?Гаджев е на 23 г. и ще бъде основна фигура при всеки нормален треньор,покрива огромен периметър,а видяхме какви дупки зейнаха на мача с Англия...
2.Георги Миланов - впечатлен съм от израстването на този младок.Вече е неизменен титуляр в Литекс и показва качества.
3.Даниел Димов - това е играч от типа на Мариян Христов,мощен физически полузащитник.Поставяш го пред защитата и останалите халфове имат повече свобода.
4.Орлин Старокин - при кризата на левия бек да не викаш най-добрия такъв,който е на 23 години само е направо престъпление!!!Момчето сам играе по целия ляв фланг в Черноморец,българския Патрис Евра.Твърд титуляр в една подмладена формация...

А отбора подмладен го виждам така:

----------------------Н.Михайлов----------------------
Манолев-------Тунчев-------В.Илиев-----Старокин
-----------------------Димов--------------------------
----------Гаджев--------------С.Петров(к)----------
И.Стоянов---------------------------------Г.Миланов
---------------------Д.Бербатов-----------------------
Резерви:Вл.Стоянов,Ил.Стоянов,Ж.Миланов,С.Ангелов,В.Божинов,Ил.Мицански,Ив.Попов,М.Петров.
Убеден съм,че с такъв отбор ще се класираме на Европейското и ще победим Англия тук.НО ТРЯБВА ПОДМЛАДЯВАНЕ
Репортерка на ПРО БГ към Илиян Илиев " Но ти си левскар"....Илиян Илиев: "Нееее,аз съм черноморец"

Върни се в “Национален отбор”