Предложения за нов национален селекционер

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Re: Стоичков сменя Мъри и връща Бербатов в националния

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 06 сеп 2010 12:08

ilian12 написа:Полиглота бе велик като играч, но с тази прословута негова интелигентност не става за треньор.

+1 :)
-А може ли да се каже, че отиването ви в Селта беше бягство?
-По-добре на хората в устата, отколкото в краката. Предпочитам да се говори за мен, тъй като е чест да споменават името ми, а аз съм си го извоювал.
-Да не сте обиден на България?
-България ли? България нищо не ми е дала като държава. България какво ми е дала на мен? Нищо. Аз я напуснах много малък.

В интервю на полиглота за списание „Макс” – м. юли, 2007 г., след като заряза националния тим насред квалификациите :evil:
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 06 сеп 2010 12:11

Онзиден си говорихме с един приятел за мача с Англия и той забеляза нещо много интересно.Стоичков отиде при националите и на европейското 2004.Колко загубихме първия мач?5-0.Сега паднахме с 4.Кой стана треньор тогава?Кой се спряга сега?Ако направи същата помиярщина,която извърши към Пламен Марков и сега...И не се заблуждавайте,че Михайлов не е в добри отношения със Стоичков.Напротив.Още помня как Боби и Лечков не смееха да го изгонят след поредицата идиотски резултати и го оставиха за втори цикъл,който накрая Чичо Митко можеше и да спаси,но не успя.Аз лично съм за Илиан Илиев,макар че не ми се иска да напуска Берое,но все пак България е над всичко!Наясно съм обаче,че Илиан не е удобен и трудно ще бъде назначен.Ако ще е някой бивш треньор,нека поне да е Пената.За чужденец нямам никаква идея.Иначе пожелавам на отбора утре победа,защото ако не я постигнем,губим всякакви шансове.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
nedev30
Контакти:

Мнениеот nedev30 » 06 сеп 2010 12:12

Пут..ката Стоилов няма място начело на отбора, никой не го иска. Трябва и останалите 2 коня да си хванат пътя и тогава да си играе с анонимниците и връскарите които му слагат Михайлов и другите корумпирани боклуци на които не им пука за България
ВЕРНИ ДО ГРОБ !!!!

4akala
Контакти:

Мнениеот 4akala » 06 сеп 2010 12:33

Само не и този некадърник,не!Опропасти два квалификационни цикъла,България играеше най-слабият си футбол тогава,неможехме да биеме джуджета като Албания и Грузия при този некадърник сега щял да се връща.Да си стой на село и да псува овцете!

Потребителски аватар
Professor Green

Мнениеот Professor Green » 06 сеп 2010 12:45

Леле... :lol: Тоя ако се върне нищо добро не ни чака :evil: Ако се сменя селекционера, то той определено трябва да е чужденец!

Потребителски аватар
IORGOS PAPADOPULIS
Контакти:

Мнениеот IORGOS PAPADOPULIS » 06 сеп 2010 12:46

Ако това стане - най добре да разформироват националния.

il4o_iliew
Контакти:

Мнениеот il4o_iliew » 06 сеп 2010 12:48

Треньор от чужбина и след 2-3 цикъла, ако няма успехи, БАЛЪКОВ!!!
THE G.A.M.E написа:Сега Армията на България е много по-мощна, защото на практика разполагаме с наличното въоражение и войскови единици, на САЩ, Великобритания, Германия, Франция, Италия, Испания, Канада и т.н. 8-)

Потребителски аватар
baltimore

Мнениеот baltimore » 06 сеп 2010 12:49

Стоичков да си стреля зайците из Етрополе,не става за треньор.

Потребителски аватар
eelche
Контакти:

Мнениеот eelche » 06 сеп 2010 12:59

Дори да дойде,не мисля,че ще успее да ни класира,но Ицо е велик футбалер и най ме кефи,че не цепи басма на журналята :lol: :twisted: :lol:
Поклон пред най-великия отбор на Левски 1963-1968!

"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"

Потребителски аватар
eelche
Контакти:

Мнениеот eelche » 06 сеп 2010 13:03

acmilan написа:Онзиден си говорихме с един приятел за мача с Англия и той забеляза нещо много интересно.Стоичков отиде при националите и на европейското 2004.Колко загубихме първия мач?5-0.Сега паднахме с 4.Кой стана треньор тогава?Кой се спряга сега?Ако направи същата помиярщина,която извърши към Пламен Марков и сега...И не се заблуждавайте,че Михайлов не е в добри отношения със Стоичков.Напротив.Още помня как Боби и Лечков не смееха да го изгонят след поредицата идиотски резултати и го оставиха за втори цикъл,който накрая Чичо Митко можеше и да спаси,но не успя.Аз лично съм за Илиан Илиев,макар че не ми се иска да напуска Берое,но все пак България е над всичко!Наясно съм обаче,че Илиан не е удобен и трудно ще бъде назначен.Ако ще е някой бивш треньор,нека поне да е Пената.За чужденец нямам никаква идея.Иначе пожелавам на отбора утре победа,защото ако не я постигнем,губим всякакви шансове.

бате,извинявай,не ти прочетох мнението...Илиян Илиев е прекалено почтен човек и едва ли би приел да се забърка с тая мафия,която в момента управлява БФС,може би при друг президент,при друг спортен директор да но в момента едва ли би приел,все пак за него дадената дума е над всичко,Гонзо още го е яд,че не го взехме през зимата,но това е живота ;)
Поклон пред най-великия отбор на Левски 1963-1968!

"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"

Върни се в “Национален отбор”