Мъри си подаде оставката

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
dino 1912
Контакти:

Re: САМО СТОИЛОВ МОЖЕ ДА НИ КЛАСИРА НА Е-2012

Мнениеот dino 1912 » 06 сеп 2010 12:39

вярно че е празник,ама много от рано си се подкарал :) айде наздраве!
p.s.мъри ти ли си?

runnersa
Контакти:

Мнениеот runnersa » 06 сеп 2010 12:40

NIKSANA написа:
bezpanika написа:Тая маймуна Стоилов , как не можа да разбере , че не трябва да се излиза срещу силен отбор с офанзивна тактика , бе. Ще ми излиза с трима нападатели на Уембли , тъпанар.
Та той Д.Пенев не излизаше срещу силен съперник с трима нападатели , Костадинов беше резерва , като се има предвид , че тогава беше твърд титуляр в Порто.
И с Левски , така и с национала така. Тръгва да надиграва голям отбор. Ако е голям треньор щеше да види , с какви футболисти разполага , и може ли да надиграва голям отбор. Ако не може сменя тактиката и пак взема нещо от мача. А досега Големия Мъри , пада с големи резултати. С правка , Дортмунд , Вердер , Барса , Челси , Англия. Под тройка не може да ги свали. Единствено с Италия успя да ги свали на два.

Ето тук се съгласих... с такава тактика може да ти хареса играта, но едва ли резултата...там трябва надлъгване...макар че идеята му е била със сигурност да има 4 в защита, които да не се изансят но те се оголиха, когато Божинов се контузи

Да де в средата не се маха ама въпроса е и в края защо не се маха като се е издънил? Нали и аз това написах като осере едни квалификаций ще кажем нищо другите ще се оправи като почне да осира и другите ато пък в средата не се маха тренъор е кога тогава да го махнем? Колко ще го чакаме още - това е въпроса! ;)

Потребителски аватар
G.B.S
Контакти:

Мнениеот G.B.S » 06 сеп 2010 12:42

Dobri написа:Защо смятате чужденците за скъпи?
Вижте им заплатите на Мъри и Наско.

Защо отписвате Гочето и Бай Гроздан? Те са класи над Мъри.

Просто БФС се нуждае от удобен "треньор". Треньор без собствено мнение, позволяващ вмешателство в работата си.

за бай Гроздан си напълно прав и като човек и като треньр е с класи над Стоилов стоичковчета марковчета и секви знаини и незнаини елементи нямащи си и хабер от треньрство :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
NIKSANA
Контакти:

Мнениеот NIKSANA » 06 сеп 2010 12:51

runnersa написа:
NIKSANA написа:
bezpanika написа:Тая маймуна Стоилов , как не можа да разбере , че не трябва да се излиза срещу силен отбор с офанзивна тактика , бе. Ще ми излиза с трима нападатели на Уембли , тъпанар.
Та той Д.Пенев не излизаше срещу силен съперник с трима нападатели , Костадинов беше резерва , като се има предвид , че тогава беше твърд титуляр в Порто.
И с Левски , така и с национала така. Тръгва да надиграва голям отбор. Ако е голям треньор щеше да види , с какви футболисти разполага , и може ли да надиграва голям отбор. Ако не може сменя тактиката и пак взема нещо от мача. А досега Големия Мъри , пада с големи резултати. С правка , Дортмунд , Вердер , Барса , Челси , Англия. Под тройка не може да ги свали. Единствено с Италия успя да ги свали на два.

Ето тук се съгласих... с такава тактика може да ти хареса играта, но едва ли резултата...там трябва надлъгване...макар че идеята му е била със сигурност да има 4 в защита, които да не се изансят но те се оголиха, когато Божинов се контузи

Да де в средата не се маха ама въпроса е и в края защо не се маха като се е издънил? Нали и аз това написах като осере едни квалификаций ще кажем нищо другите ще се оправи като почне да осира и другите ато пък в средата не се маха тренъор е кога тогава да го махнем? Колко ще го чакаме още - това е въпроса! ;)

Аз бих изчакал спокойно мача с Уелс на 08.10.2010г. след отва почива на 12 играят останалите...анализираме шансовете и решаваме за треньор-а...питаш ме кога..ами тогава...много е тъпо да му искаш оставката след 1-вия мач.... след 3 мача на 12.10.2010...ще се зане кой с колко точки е и ще има ли въртележка или 2 изявени фаврита...ако има въртележка треньора остава...ако вече шансовете са имагинерни тогава се взима решение за треньор който ще работи за следвашите сквалификации с цел изчистване на схема и състав без да му се дава цел да опита да се класира(както направиха предните)..за да няма после "викнах илиян стоянов защото имахме още шансове"(например)....
"There is a country called Bulgaria, and in this country there is a team called Levski. You may have not heard of it, but there I was born and there I shall die!"
- Georgi Asparuhov to AC Milan representatives

Потребителски аватар
ebaef
Контакти:

Мнениеот ebaef » 06 сеп 2010 12:52

бай Гроздан..бай Гроздан..бай Гроздан...много е голям .....но няма лоби..бай Гроздан!

Milcho1987
Контакти:

Мнениеот Milcho1987 » 06 сеп 2010 12:55

iohan.law написа:
Milcho1987 написа:Ще ти дам 3 имена,които биха се справили в пъти по добре от "Мърльо"
Балъков,Бонев,Илиев.А не зависимо,че няма много опит дори и Любо Пенев би се справил много по-добре от по-горе споменатия национален селекционер,защото е човек с характер,а не мишка като Стоилов.

Та смятам,че тези четеримката по-горе разбират многократно повече от футбол,от Г-н Стоилов.Имаше невероятния късмет да постигне нещо с Левски,но това не е било плод на неговите качества като треньор,а просто голяма доза късмет и шанс в този момент.Видяхме го в Литекс,виждаме го и няколко години в националния отбор.
Стоилов ВЪН,махай се вече,хасковски селянин.Остави национални отбор преди да си го докарал наистина,до дъното.
ВЪН !!!

На посочените лица къде са им успехите, а единия от тях /Чичовото/ не го ли ИЗГОНИХА от ЦСКА за големите му успехи...

Бонев-последния национален селекционер класирал България на световно първенство.Шампион на Гърция-Това малки успехи ли са или за теб това е нищо.ДА станеш шампин в Гръцкото първенство и да се класираш на световно първенство
Илиев-От умрял отбор,направи отбор носител на купата на България.Сигурен съм,че който и друг да седи начело на Берое,то отбора ще изпадне.
Балъков-Виждаш как работи в Черноморец.Ако разбираш малко от футбол,забележи играта на футболистите му,движението по-терена и тактиката,която им е наложил за всеки мач(всеки мач играят спрямо противника).От поведението на футболистите по терена може да разбереш що за треньор имат.
Пенев-за него казах,че няма опит.А що се отнася,до изгонването му...обеден съм,че не е защото не си е вършел работата,а защото е мъжкар и не позволява някой да си налага мнението.Виждаме какво става в ЦСКА

Потребителски аватар
NIKSANA
Контакти:

Мнениеот NIKSANA » 06 сеп 2010 12:59

Milcho1987 написа:
iohan.law написа:
Milcho1987 написа:Ще ти дам 3 имена,които биха се справили в пъти по добре от "Мърльо"
Балъков,Бонев,Илиев.А не зависимо,че няма много опит дори и Любо Пенев би се справил много по-добре от по-горе споменатия национален селекционер,защото е човек с характер,а не мишка като Стоилов.

Та смятам,че тези четеримката по-горе разбират многократно повече от футбол,от Г-н Стоилов.Имаше невероятния късмет да постигне нещо с Левски,но това не е било плод на неговите качества като треньор,а просто голяма доза късмет и шанс в този момент.Видяхме го в Литекс,виждаме го и няколко години в националния отбор.
Стоилов ВЪН,махай се вече,хасковски селянин.Остави национални отбор преди да си го докарал наистина,до дъното.
ВЪН !!!

На посочените лица къде са им успехите, а единия от тях /Чичовото/ не го ли ИЗГОНИХА от ЦСКА за големите му успехи...

Бонев-последния национален селекционер класирал България на световно първенство.Шампион на Гърция-Това малки успехи ли са или за теб това е нищо.ДА станеш шампин в Гръцкото първенство и да се класираш на световно първенство
Илиев-От умрял отбор,направи отбор носител на купата на България.Сигурен съм,че който и друг да седи начело на Берое,то отбора ще изпадне.
Балъков-Виждаш как работи в Черноморец.Ако разбираш малко от футбол,забележи играта на футболистите му,движението по-терена и тактиката,която им е наложил за всеки мач(всеки мач играят спрямо противника).От поведението на футболистите по терена може да разбереш що за треньор имат.
Пенев-за него казах,че няма опит.А що се отнася,до изгонването му...обеден съм,че не е защото не си е вършел работата,а защото е мъжкар и не позволява някой да си налага мнението.Виждаме какво става в ЦСКА

Балъков не е готов...стягат го ограниченията а БГ отбора ни е най- ограниченият от към играчи.....
За Бонев, Илиев и Д. Пенев съм аз...като варианти...като Илиев ми изглежда като вроден талант....но това евентуално след 12.10.2010г
"There is a country called Bulgaria, and in this country there is a team called Levski. You may have not heard of it, but there I was born and there I shall die!"
- Georgi Asparuhov to AC Milan representatives

runnersa
Контакти:

Мнениеот runnersa » 06 сеп 2010 13:03

Аз бих изчакал спокойно мача с Уелс на 08.10.2010г. след отва почива на 12 играят останалите...анализираме шансовете и решаваме за треньор-а...питаш ме кога..ами тогава...много е тъпо да му искаш оставката след 1-вия мач.... след 3 мача на 12.10.2010...ще се зане кой с колко точки е и ще има ли въртележка или 2 изявени фаврита...ако има въртележка треньора остава...ако вече шансовете са имагинерни тогава се взима решение за треньор който ще работи за следвашите сквалификации с цел изчистване на схема и състав без да му се дава цел да опита да се класира(както направиха предните)..за да няма после "викнах илиян стоянов защото имахме още шансове"(например)....[/quote]
Може би си прав, но според мене ако не победи Черна гора няма какво да чакаме мача с Уелс!Това ще е сигурен знак, че едва ли щом не може да бие у дома отбор от по-долна урна ще може да завърши пред някой от отборите на Англия и Швейцария! И дано новия тренъор не е някой от старите както се пише стоичков Моичков и тем подобни тия ги знаеме! нека се пробва нещо ново е както споменаха Грозданов и кои там още бяха, а аз ще добавя двама кадърни млади тренъори които не са споменати може да ми се смеят ама мисля, че няма да са по-зле от досгашните това са Илиян Илиев и Ангел Червенков който е типичния пример, че не е невъзможно да те уволнят след един мач! Той направи отбор шампион след 10 години загуби при нещастни обстоятелства от Жилина която после с лекота влезе в ШЛ и го уволниха! И все пак си мисля, че тази нещастна загуба от настоящ участник в ШЛ не го направи по-слаб тренъор от миналата година, но алчния за пари Гриша за съжаление не се поколеба да му отреже главата!
А този провали едни квалификаций на път е да стори същото с още едни, а ние искаме да му даваме още време да покаже качествата си еми не става! Не победи ли Черна Гора мисля, че е крайно време да си ходи! ;)

Потребителски аватар
killer
Контакти:

Мнениеот killer » 06 сеп 2010 13:05

pomiqrat написа:Докторе, докторе пипни тука докторе :mrgreen: Кое е това евроджудже, с което БЪлгария е направила равен при Стоичков. Да вметна, че когато с екласирахме за европейско 1996 г. направихме едва равен с Албания. Виж ми подписа и работата на Стоилов. С Пламен Марков играхме на европейско. Стоилов е една амортизирала ракия :lol:

При Стоичков - равен с Албания, равен с Азербайджан (контрола), равен с Малта! Загуба от Хърватия на собствен терен.
При Пламен Марков - загуба от Сърбия с 1:6 (контрола) и геройски Х с Грузия - 0:0 благодарение на Гошо Вратаря, иначе и тия ни отнасяха.

В интерес на истината - искам Мъри да си ходи, щото очевидно е, че в отбора повече играят меидъжърите, отколкото футболистите - кой да сложим на негово място и ще бъде ли независим в избора си?
Мирише отбора, мирише на мениджъри.
Янков, Иван Иванов, Михайлов, Божинов, М. Петров, Рангелов - нищо не играха. Те стена на фаул да бяха застанали, пак нямше да ги удари топката.
За Попето няма кво да говорим, той един месец повече лети напред - назад да си урежда трансфер, отколкото да играе.
Мъри не само не може да си нареди отбора - няма кого да пусне.
Да си иде Мъри - е кой да дойде? Стоичков, Младенов, Марков?

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 06 сеп 2010 13:05

vaskonti написа:
НКВД- написа:В момента БФС няма пари за чужд треньор , така че Мъри е едиственият верен и точен избор. От него се искат само три неща :
1. Да вика в отбора само футболисти, които играят редовно мачове, а не да разчитаме на старата слава на "книжни тигърчета"
2. Да спре да слуша Наско Сираков и да спрат мениджърските повиквателни за националния отбор.
3. Никога да не връща Бербалона, защото с него играем бавен, демодиран футбол, без голове и с 10 човека във състава !

1.Хубаво, ама не го прави.
2. Виж т.1
3. Колко гола сме вкарали от както Бербатов се махна? Аз като ги преброя стигам до....нула.

2 - срещу Белгия и ЮАР
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Върни се в “Национален отбор”