Ето какви шансове има България за класиране на ЕВРО 2012

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

veseo
Контакти:

Re: Ето какви шансове има България за класиране на ЕВРО 2012

Мнениеот veseo » 04 сеп 2010 23:45

soUman написа:аз мисля, че е крайно време Балъков да дойде на поста на националния... Той каза, че още не е готов, но според мен вече трябва да идва. Писна ми да гледам световни и европейски без наше присъствие..

В никакъв случай, не искам още един от любимците ни от 94 да псуваме нон-стоп, ако, най-нагло, посмее да не ни направи световни шампиони поне 3 пъти подред. В национала да си ходят по-анонимни играчи, не осквернявайте героите от 94. Макар че щом Стоичков успяхме да докажем, че нямаме и капка уважение към него, кво остава за другите...
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!

Потребителски аватар
boston celtics
Контакти:

Re: Ето какви шансове има България за класиране на ЕВРО 2012

Мнениеот boston celtics » 06 сеп 2010 10:08

Oтсега мога да ви кажа,че няма да се класираме и за това първенство...Ще съм уверен още повече когато и Черна гора ни бие утре :oops:
Дали това, което не те убие те прави силен да продължиш, да искаш да загубиш, но победиш, да искаш да убиеш, но да спасиш, да имаш много, но да не споделиш, да видиш пътя, но да се отклониш, да се кълнеш,че няма да бъдеш друг,но да се промениш...

Върни се в “Национален отбор”