Мъри си подаде оставката

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Re: Трябва ли Станимир Стоилов да си отиде от националния отбор?

Мнениеот garfild8 » 04 сеп 2010 18:44

Подкрепям,че даже да не се класираме,нека играем така,че ДА НЕ СЕ СРАМУВАМЕ.Иначе Мъри да си ходи,барабар с Перуци и Обецата,който СЕ СМЕЕШЕ НА УЕМБЛИ,при 4:0.И болшинството дърводелци,извикани в Трупата на Синоптика. ;)
Само Черно море.

Потребителски аватар
LSFC 1914
Контакти:

Мнениеот LSFC 1914 » 04 сеп 2010 18:54

ВСИЧКИ ПОДЛОГИ ДА СЕ МАХАТ ОТ НАЦИОНАЛНИЯ ОТБОР!!!

Потребителски аватар
Sword Coast Boys
Контакти:

Мнениеот Sword Coast Boys » 04 сеп 2010 19:32

Господа разбирачи, аз пак питам, Минев влезе при 2-0 да пази резултата ли????
Всичко, което е далеч от морето, е провинция

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 04 сеп 2010 19:36

Sword Coast Boys написа:Господа разбирачи, аз пак питам, Минев влезе при 2-0 да пази резултата ли????

Всеки от нас,би ти дал някакъв отговор.Ама питай по-добре и Синоптика,за всеки случай.Макар че и той няма да ти даде смислен отговор.
Само Черно море.

Потребителски аватар
soUman
Контакти:

Мнениеот soUman » 04 сеп 2010 19:53

смените, които направи Стоилов са си негова работа. Той е треньора, не вие. И кой сте вие(повечето 14,15 годишни пишлемета), че да казвате какво трябва да се прави и какво не. Смятам, че абсолютно всеки един коментар написан в този форум е повлиян от дербито Левски-ЦСКА.... Стоилов е добър като треньор, това се видя като ръководеше левски. Стига сте плюли, че ми писва от тоя нашия тъп народ... Все някои трябва да бъде разстрелян.. Да, има виновници(БФС), но не смятам, че треньора трябва да поема цялата вина. И да, имаме добри футболисти! Колко от националите играят в много добри отбори? Айде сега изчакайте да видите и другите мачове и след това пишете глупавите и неаргументирани коментари...

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 04 сеп 2010 20:18

soUman написа:смените, които направи Стоилов са си негова работа. Той е треньора, не вие. И кой сте вие(повечето 14,15 годишни пишлемета), че да казвате какво трябва да се прави и какво не. Смятам, че абсолютно всеки един коментар написан в този форум е повлиян от дербито Левски-ЦСКА.... Стоилов е добър като треньор, това се видя като ръководеше левски. Стига сте плюли, че ми писва от тоя нашия тъп народ... Все някои трябва да бъде разстрелян.. Да, има виновници(БФС), но не смятам, че треньора трябва да поема цялата вина. И да, имаме добри футболисти! Колко от националите играят в много добри отбори? Айде сега изчакайте да видите и другите мачове и след това пишете глупавите и неаргументирани коментари...

Не си прав,колега.Лично аз не ме вълнува вечното дерби,че да влияя от него.И да те питам,ти гледал ли си нац.тим в последните 30 години че да казваш кой какво да пише?Аз съм гледал и ще ти кажа,че ПО-ЖАЛЪК И СЛАБ ОТБОР,НЕ СМЕ ИМАЛИ.И Стоилов като треньор на национала,носи най-голяма вина за състоянието му.И не ми изтъквай кой къде играе,а как играе.Беларус и Словения,КЪДЕ ИМ ИГРАЯТ ИГРАЧИТЕ,знаеш ли?Ами Кипър?Те да не са по-велики от нас?Те могат,ние не.Защо?Защото един файтон БЕЗХАБЕРНИЦИ,управляват футбола ни,имаме смешник за треньор(изритан и от Батков и Гришата),мъжката рода на Перуката играе и от мач на мач става по-зле.А ти ще ми казваш,какво да пиша и от какво съм повлиян. ;)
Само Черно море.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 04 сеп 2010 20:57

Sword Coast Boys написа:Господа разбирачи, аз пак питам, Минев влезе при 2-0 да пази резултата ли????

Защото трагичния Манолев излезе!Питай още един път!

Потребителски аватар
Sword Coast Boys
Контакти:

Мнениеот Sword Coast Boys » 04 сеп 2010 21:19

blue avalanche написа:

Жалко човече, та след като Минев влезе паднаха още 2 броя в нашата врата. Единият, от които по негова вина. Реално е направил точно толкова грешки колкото Миланов, но за по-кратко време. Еваларка на Правилния!
Всичко, което е далеч от морето, е провинция

Потребителски аватар
soUman
Контакти:

Мнениеот soUman » 04 сеп 2010 21:25

garfild8 написа:
soUman написа:смените, които направи Стоилов са си негова работа. Той е треньора, не вие. И кой сте вие(повечето 14,15 годишни пишлемета), че да казвате какво трябва да се прави и какво не. Смятам, че абсолютно всеки един коментар написан в този форум е повлиян от дербито Левски-ЦСКА.... Стоилов е добър като треньор, това се видя като ръководеше левски. Стига сте плюли, че ми писва от тоя нашия тъп народ... Все някои трябва да бъде разстрелян.. Да, има виновници(БФС), но не смятам, че треньора трябва да поема цялата вина. И да, имаме добри футболисти! Колко от националите играят в много добри отбори? Айде сега изчакайте да видите и другите мачове и след това пишете глупавите и неаргументирани коментари...

Не си прав,колега.Лично аз не ме вълнува вечното дерби,че да влияя от него.И да те питам,ти гледал ли си нац.тим в последните 30 години че да казваш кой какво да пише?Аз съм гледал и ще ти кажа,че ПО-ЖАЛЪК И СЛАБ ОТБОР,НЕ СМЕ ИМАЛИ.И Стоилов като треньор на национала,носи най-голяма вина за състоянието му.И не ми изтъквай кой къде играе,а как играе.Беларус и Словения,КЪДЕ ИМ ИГРАЯТ ИГРАЧИТЕ,знаеш ли?Ами Кипър?Те да не са по-велики от нас?Те могат,ние не.Защо?Защото един файтон БЕЗХАБЕРНИЦИ,управляват футбола ни,имаме смешник за треньор(изритан и от Батков и Гришата),мъжката рода на Перуката играе и от мач на мач става по-зле.А ти ще ми казваш,какво да пиша и от какво съм повлиян. ;)

оо да, много по-добри бяхме като Стоичков или Пламен Марков бяха треньори..извинявай, бях забравил за тези велики времена... Гледал съм националният ни отбор през последните години да. За управлението съм съгласен, но не виждам защо винаги треньора трябва да поема по-голямата част от вината. Разбира се и той има за какво да се вини, но защо веднага трябва да си подава оставката... Нека го видим какво ше направи тези кфалификации и ако не стане да си ходи. Но не, ние като съпричстни и подкрепящи българи трябва от сега да започнем по нашенски. Според теб като всички плуият срещу него и националите ще ни се увеличат ли шансовете да се класираме? Отговорът е едно голямо НЕ, даже те ще намалеят драстично..
И не ви забранявам да си пишете, но поне нека да има някакъв смисъл и аргументация. Ние българите трябва да се подкрепяме независимо какво става. Ако българите са били такива каквито са сега, никога нямаше да излезнем от робство, КОЛЕГА

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 04 сеп 2010 22:00

Sword Coast Boys написа:
blue avalanche написа:

Жалко човече, та след като Минев влезе паднаха още 2 броя в нашата врата. Единият, от които по негова вина. Реално е направил точно толкова грешки колкото Миланов, но за по-кратко време. Еваларка на Правилния!

1.Преди да влезе Минев,колко гола ни вкараха и колко от тях бяха по вина на Манолев?
2.Каква,точно,беше вината на Минев и за кой от головете?Преди да ми отговориш,помисли:може ли Минев да спре абсолютно всички нападатели,които играят срещу него и да блокира всички удари към вратата?Ако го прави всеки път,той Минев ли ще се казва или Супермен(Спайдермен)?Ако може да го прави,в Левски ли ще играе или в Барселона?Всъщност и Барселона ще е тясна за него,щото и там нямат защитник,през който някой да не е минавал и да не е вкарвал гол?

Върни се в “Национален отбор”