Чавдар е много добър, но по характер - може би. Иначе дай малко по сериозно.Deluxe написа:Не мога да разбера защо всички плюете Чавдар Янков като той изнесе поредния си много силен мач за национала. Не знам какви сте разбирачи, но във вчерашния мач се видя, че от тази защита нищо няма да излезе. Станислав Ангелов просто трябваше да е резерва. Тъпите му грешки в първите минути вдървиха целия отбор. Нямаше никакъв синхром в защита. Ники Михайлов направо нямам думи. От 6 удара във вратата му вкараха 4 гола. Ивелин Попов също беше трагедия. Божинов нищо не направи. Мартин цял мач не се мерна, но вие продължавате да плюете Чаво.
Според мен освен, че трябва да се сменят централните защитници единствената промяна трябва да е свързана с Пелето.Пеев трябваше да е крило, а Янков в средата където му е най-добрата позиция.
Оптимален състав за мача с Черна Гора
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Оптимален състав за мача с Черна Гора
pomiqrat написа:------------------------Пламен Илиев--------------------------
Манолев---------Дянков----------Илиев-----------Старокин
ей най после някой да се сети как трябва да изглежда защитата....

beckham23 написа:Абе ей мадурковци кво сте се разревали играли сме зле,трагично и т.н... вие гледахте ли мача?а видяхте ли срещу кой играем?а колко положения имахме?а че ония русия мангал извади всичко що можеше?победа във вторник,нещата с малко късмет тръгват нагоре и добутваме баража стига пищяхте..бойкоти..оставки..никой не ви задължава да ги гледате ве
Кой мач гледа ?????

сложи си

-
- Контакти:
Йоветич е контузен за повече от 5 месеца, а Вучинич ще му свърши дизела второто полувреме
-
- Контакти:
кажете с 2-цата какво да парвим.Тези за какви се мислят ДОКОГА ЩЕ ГИ ТЪРПИМ>ОТКАКТО ТОЗИ Е ТР.САМО РЕЗИЛИ.АКО ПЕНЕВ СТАРШИ БЕШЕ ТРЕН.ПО-ДОБРЕ ЩЯХМЕ ДА ИГРАЕМ.НО СИ МИСЛЯ ЧЕ САМО ЧУЖДЕНЕЦ ЩЕ СЕ СПРАВИ
ebaef написа:pomiqrat написа:------------------------Пламен Илиев--------------------------
Това е точната защита с която беше сигурно че щяхме да извъртим геройско 0-0 с Англия.Два дена да играем пак нямеше да ни вкарат гол.
buffon написа:ebaef написа:pomiqrat написа:------------------------Пламен Илиев--------------------------
Това е точната защита с която беше сигурно че щяхме да извъртим геройско 0-0 с Англия.Два дена да играем пак нямеше да ни вкарат гол.
еми за сега май това ни трябва...за да играеме "правилен футбол" ни трябват правилни изпълнители...а такива не виждам...това е и работата на селекционера да извади максимума от това с което разполага..и да гради...а не да прилага схеми за които няма потенциал отбора....
от ebaef на 04 Сеп 2010 11:13
pomiqrat написа:
------------------------Пламен Илиев--------------------------
И аз съм за това мнение,но това никооогггааааааа няма да стане с това ръководство .За съжаление!!!!
pomiqrat написа:
------------------------Пламен Илиев--------------------------
И аз съм за това мнение,но това никооогггааааааа няма да стане с това ръководство .За съжаление!!!!
Какъв типигьоз трябва да си , след толкова провали и резили на Националния , и след снощния пореден - да не си подадеш оставката !
Сираков и Кауня от Хасково - да им се забрани със закон да се занимават с футбол , бахти туморите...

- ***cska***
- Контакти:
-------------------------
-----------------------
----------
----------
----------
----------
----------------------
----------
------------------
------------------
------------------------

----------

Не е нужно да работиш в аптека, за да бъдеш заобиколен от капути!