Мъри си подаде оставката

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

runnersa
Контакти:

Re: Оставете Стоилов на мира!

Мнениеот runnersa » 04 сеп 2010 12:35

Така е, но не се сменя след първия мач. Особенно когато загубата е от Англия, а не от Андора.[/quote]
Е какъв първи мач бе това да не му е първия мач в който води отбора миналите квалификаций какво направи? :roll:[/quote]
Вие не разбрахте ли каква е практиката по света и каква е практиката в България? По света хората слагат един треньор, който се счита за класен, и го оставят да работи. В крайна сметка идват и резултатите, а примерите са МНОГО. В България практиката е да нацелим някой треньор (с определени изключения), на който ще му потръгне. Ще направи даден отбор шампион (или ще постигне нещо с националите), и ако се появят някои неуспехи той бива изпъден като мръсно куче. И те така...[/quote]
Абе знам за тая практика ама който и да е отбор с претенций няма да те остави 2 квалификационни цикъла да се дъниш! Ти каза който се счита за класен ако тоя беше класен за толкова време се щеше да си проличи ама явно тоя не е от най-класните дайте още 2-3 квалификаций да го чакаме белким покаже колко е класен - не става! ;)

Потребителски аватар
sl321

Мнениеот sl321 » 04 сеп 2010 12:35

Само не раборам защо Стоилов взима 50 хил лева? В България ако всичко ти е платено ( както е на него ) няма ли да му са предостатъчни 10 хил лв? А останалите нека му ги дадат ако класира отбора.Хората където са отишли да викат на мача в България едвам сколасват да си платят тока и наема, а ония в Англия са си оставили дом и родина да ходят там да слугуват и никога няма да могат да вземат такава сума на месец каквато взима "правилния футбол".Нещо много несъразмерно ми се вижда всичко това.
http://www.eridubet.com
Доста блогове с типстъри на едно място.

rikk
Контакти:

Мнениеот rikk » 04 сеп 2010 12:36

soilwork написа:И аз съм ЗА!! Нека Стоилов остане-нищо не е загубено!!

Абе вие сте мазохисти да не говорите за Капело ???????
Покажете един мач с идея в играта , с тактика или нещо .................... .
Искате Стоилов :lol: :lol: :lol:
Ако беше състава от 18-19-20 годишни да го оставим ама ......... хем дърти , хем ...... .

Потребителски аватар
Dobri
Контакти:

Мнениеот Dobri » 04 сеп 2010 12:36

Това не му е първи разгром на Мъри. Явно всички забравят Кипър.

Потребителски аватар
valdi
Контакти:

Мнениеот valdi » 04 сеп 2010 12:36

Футбола ни е жалък,какво може да направи Мъри?!?

Потребителски аватар
BERBOPEDRO

Re: До кога с мениджърските интереси в националния?

Мнениеот BERBOPEDRO » 04 сеп 2010 12:37

ами как докога,докато има този гаден капитализъм,дотогава ще има и интриги и неразборий,всичко в момента е подчинено на трупането на капитали от определени лица за сметка на победи и радости за народа
КАПИТАЛИЗЪМ-ЕДИНСТВЕНОТО ДЕТЕ НА ДЯВОЛА

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 04 сеп 2010 12:37

Мъри напуска и всички са доволни! Време му е! Дори се задържа повече от необходимото!
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
stannn
Контакти:

Мнениеот stannn » 04 сеп 2010 12:38

valdi написа:Футбола ни е жалък,какво може да направи Мъри?!?

Може да си хване Насето под ръка и да си тръгнат заедно
[center]ИзображениеИзображение[/center]

Неутрален
Контакти:

Мнениеот Неутрален » 04 сеп 2010 12:38

Оставете Мърчо на мира , АЗ СЪМ ВИНОВЕН, плюйте по мен ! Е това е българина, тъп но упорит. Никой не казва аз съм виновен, това ни е проблема на всички. Никой никога не поема отговорност. Да сте чули някой в тази шибана държава да каже аз съм виновен ??? Затова сме на това дередже, мизерия, цигания , кочина и какви ли още не епитети може да се сложат, но виновни няма. Е затова нищо не става. Да сте чули някой в БФС да каже че поема вината и се оттегля от поста за несвършена работа ? Няма такова нещо, всички са супер, само онзи с диадемата , манекена дето не иска да ходи във ВИП ложата, само той е виновен. Аз също съм виновен че не ходя от 1 година на мачове, вие също сте виновни щото и вие не ходите на мачове, ФИФА И УЕФА също са виновни защото с тези 7-8 милиона за какво по напред, Бойко също е виновен защото не даде 16-18 милиона. Както би казал батето ПЪЛЕН ТАШАК. Важното е че виновни няма.

Потребителски аватар
daimio
Контакти:

Мнениеот daimio » 04 сеп 2010 12:39

Оставям го веднага стига да стане национален треньор на Румъния :mrgreen: Много важно е директора на водопат също да е с него :mrgreen:

Върни се в “Национален отбор”