Стоилов не разбира от футбол как може да държи цял мач това
жалко и смешно човече Янков.
Което не го искат в нито един одбор.
Михайлов пък няма игрова практика-постоянна резерва в Твенте
а В.Стоянов е във страшна форма а ма нема кой да го пусне.
Другата грешка на Големия Треньор е че пусна друга резерва Рангелов.
За Иванов пък въопще да не говорим .
Е как със 7 души ще играем срещу 11.
Мъри си подаде оставката
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Станимир Стоилов-вън от националния отбор
Евала, Мъри, велик треньор си!!!
За винаги да си начело на националния! И ти, и Сираков, И Перуката и наркомана Лечков... само така! На прав път сте! Скоро ще стигнем Андора и Сан МАрино! И ВИЕ ще останете наистина най- великите футболисти, просто защото ще затриете футбола в България!
За винаги да си начело на националния! И ти, и Сираков, И Перуката и наркомана Лечков... само така! На прав път сте! Скоро ще стигнем Андора и Сан МАрино! И ВИЕ ще останете наистина най- великите футболисти, просто защото ще затриете футбола в България!
ОТ ШУРОБАДЖАНАЩИНАТА НИЩО ХУБАВО НЯМА ДА ИЗЛЕЗЕ !
megan fox написа:buffon написа:Добре бе разбирача изброи някое име кого трябваше да извика? Стига си цирикал грешна тактика грешни фуболисти разбрахме ти болката.
Ми първо се махат всички играчи 30+ от отбора!
И после да се обърне към "А" група и към младежкият отбор и да се вземе най-доброто, което да се обигравя и да се споява за следващите квалификации!
Примерно за така проблемната ни защита защо не се извикат Танко Дяков и Александър Александров от Черно Море?! Нима момчетата не се представиха добре срещу нападателите на ПСВ и Щутгарт?! И това е само пример! В така наречените аутсайдери и провинциални отбори като Берое, Черно Море, Пирин, Черноморец, Локо Пд и тн има играчи, които биха играли далеч по-сърцато, отколкото тия примадони, които се викат, но не им се дава шанс, защото нямат за мениджъри Лъжезар Танев, Емил Данчев, Йордан Лечков!!!!
+10000000
Lyubooo написа:една поправка за един коментар по горе - Марков не си е подавал оставката, а си тръгна след като си взе неустойката по договора! и даже днеска в студиото обяснява че не е било редно да го махат, а е трябвало да поработи още, дрън- дрън!
а що се отнася до прехваления ни Стоилов, то си се знае от всеки, че той още не е дорасъл да води национален отбор, и само заради послушничеството му към Перуката, се е уредил на този пост!
и тъй като Перуката го подкрепя, и тъй като е съвсем редно такава разпасана сбирщина от футболисти да падне от Англия, то си е съвсем ясно, че Мъри няма да подаде оставка даже и да паднем и във вторник!
така, че единствения вариант е пак всички да си гледаме мача по ТВ-то, а на трибуните да отидата само заблудените сини фенчета на Мъри!
ей -Ицо-, ти си егати захлюпения тип бе, пич! все пак е радващо че майка ти ти е поизволила да останеш след 20 часа буден за да гледаш поредния напълно кух мач на националния ни отбор!
Имах предвит през 2004 г., след мача със Швеция. Между другото там играхме далеч по-добре.
megan fox написа:buffon написа:Добре бе разбирача изброи някое име кого трябваше да извика? Стига си цирикал грешна тактика грешни фуболисти разбрахме ти болката.
Ми първо се махат всички играчи 30+ от отбора!
И после да се обърне към "А" група и към младежкият отбор и да се вземе най-доброто, което да се обигравя и да се споява за следващите квалификации!
Примерно за така проблемната ни защита защо не се извикат Танко Дяков и Александър Александров от Черно Море?! Нима момчетата не се представиха добре срещу нападателите на ПСВ и Щутгарт?! И това е само пример! В така наречените аутсайдери и провинциални отбори като Берое, Черно Море, Пирин, Черноморец, Локо Пд и тн има играчи, които биха играли далеч по-сърцато, отколкото тия примадони, които се викат, но не им се дава шанс, защото нямат за мениджъри Лъжезар Танев, Емил Данчев, Йордан Лечков!!!!
+10000000
Ивелин Попов горд от постигнатото на "Уембли"
"Видяхте, че създадохме доста голови положения, но не успяхме да ги реализираме. Доста по-големи отбори от нас не могат да се похвалят с такова постижение. Не съм искал да се доказавам на никого. Просто излязох на терена да помогна на България", заяви Попов.
"Видяхте, че създадохме доста голови положения, но не успяхме да ги реализираме. Доста по-големи отбори от нас не могат да се похвалят с такова постижение. Не съм искал да се доказавам на никого. Просто излязох на терена да помогна на България", заяви Попов.
Lyubooo написа:една поправка за един коментар по горе - Марков не си е подавал оставката, а си тръгна след като си взе неустойката по договора! и даже днеска в студиото обяснява че не е било редно да го махат, а е трябвало да поработи още, дрън- дрън!
Аз не казах, че си е дал оставката, а ЧЕ МУ Я ИСКАХМЕ, както сега искаме тази на Мъри! Правиш ли разликата?!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]
Barcelona - Mes que un club[/center]
Защо коментирате играчите, а пропускате уникалните смени?
Само те са повод за оставка.
Само те са повод за оставка.
- south_division
- Контакти:
Аз предлагам да натурализираме Руй Мигел, Акуаро, Тибони,Грило, Тиеро и т.н и целия отбор на цска да си играе и като нацонален. За треньор Тройчо и тогава работата спи, всяка година на световно , европейско ще мачкат на ред. Прасенцата ще са доволни и така.
От всичко прочетено до сега се уверих в едно , че на бедния пари можеш да дадеш , но на простия акъл никога. И аз ще чакам да стане някой треньор от цска и ще се моля всеки мач да пдаме , та да мога и аз да си излея яда тука във форума. Браво ей тва е нашта България само курви и педе...чета.
От всичко прочетено до сега се уверих в едно , че на бедния пари можеш да дадеш , но на простия акъл никога. И аз ще чакам да стане някой треньор от цска и ще се моля всеки мач да пдаме , та да мога и аз да си излея яда тука във форума. Браво ей тва е нашта България само курви и педе...чета.