Мъри си подаде оставката

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
stefani

Re: Станимир Стоилов-вън от националния отбор

Мнениеот stefani » 04 сеп 2010 00:08

liverpul11 написа:Докато псевдожурналистчето Томислав Русев плюе по наи великите футболисти СТОИЧКОВ И БЕРБАТОВ това заслужавате да гледате,зетиове синковци и пр. синя измет.

Заради него ли паднаха :) :) :)
Само се делите на левскари и чорбари , а класирането в миналото първенство и купата на Бг показа що за отбори са !
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Потребителски аватар
buffon
Контакти:

Мнениеот buffon » 04 сеп 2010 00:09

Хахаха колко неочаквано паднахме от слабата и мърлява Англия и за всичко естествено е виновен тоя Мъри най слабия треньор в историята на футбола.вън,аут ,адиос ,аривидерчи,чао давайте още тъпи чорбарчета само така той е най лошото което се е случвало на българския футбол.Утре си подава оставката и брънваме.

Потребителски аватар
Marvel-x
Контакти:

Мнениеот Marvel-x » 04 сеп 2010 00:09

IvanG73 написа:
G.B.S написа:и кои да доиде Дочев Червенков Вуцов мач с Англия на Уембли наи нормалното е да загубиш във вторник биеме и леко полеко с малко късмет на бараж кво толко бучите за оставки не знам просто сте смешни

Аз казвам, че ние сме НАЙ–СЛАБИЯ отбор в групата! Какъв бараж те гони не знам.

IvanG73
Контакти:

Мнениеот IvanG73 » 04 сеп 2010 00:10

Dobri написа:Г-н Стоилов,
Призовавам ви да си подадете оставката. Проявете мъжество и поемете вината за напълно сбърканата схема на игра, за грешния стартов състав, за безумните смени. След този двубой Вие загубихте напълно доверието на България. Последвайте примера на Бонев, Младенов и Марков. Запазете поне честта си.

+10000

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 04 сеп 2010 00:10

Neron написа:Ти си един от най-твърдоглавите в тоя форум няма се занимавам с теб.

Да, защото си безмозъчен и няма какво да отговориш на ФАКТИТЕ!!!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Потребителски аватар
TPAtkov

Мнениеот TPAtkov » 04 сеп 2010 00:10

Аз искам и Сираков да се маха, все пак той е треньора.Оня го знаем за кво е там...бушонче..от Хюстън

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 04 сеп 2010 00:11

Може да съм Левскар, ама Мъри просто трябва да подава оставката. Тва е!
Само Левски!

rikk
Контакти:

Мнениеот rikk » 04 сеп 2010 00:12

IvanG73 написа:
Dobri написа:Г-н Стоилов,
Призовавам ви да си подадете оставката. Проявете мъжество и поемете вината за напълно сбърканата схема на игра, за грешния стартов състав, за безумните смени. След този двубой Вие загубихте напълно доверието на България. Последвайте примера на Бонев, Младенов и Марков. Запазете поне честта си.

+10000

:lol: :lol: +1

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Мнениеот Neron » 04 сеп 2010 00:12

megan fox написа:
Neron написа:Ти си един от най-твърдоглавите в тоя форум няма се занимавам с теб.

Да, защото си безмозъчен и няма какво да отговориш на ФАКТИТЕ!!!

Абре акъл като се махне Мъри и като дойде някой друг кво си мислиш бре че сме цъфнали и вързали ли.Погледни една Сърбия отбор от нашата черга защитата й играе в 3 от 4те най добри отбора в Англия с тия дъртаци с по 95 кила толкова.И Жозе и който да дойде пак ще е толкова.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

Потребителски аватар
G.B.S
Контакти:

Мнениеот G.B.S » 04 сеп 2010 00:12

IvanG73 написа:
G.B.S написа:и кои да доиде Дочев Червенков Вуцов мач с Англия на Уембли наи нормалното е да загубиш във вторник биеме и леко полеко с малко късмет на бараж кво толко бучите за оставки не знам просто сте смешни

Бучим защото не е добре да играят като умрели!! Ясно е че на Уембли не може да направят нищо загубата беше предизвестна, но поне ако имаше свястен треньор който да ги МОТИВИРА да играет добре нямаше да паднат по този унизителен начин! Цял мач се разкарват по терена и изобщо не се напънаха!!![/quo победа във вторник и сичко си е на 6 и на мене не ми е любимец мъри но просто няма логика след 1я мач да се маха тва мисля ще е още по зле

Върни се в “Национален отбор”