До Soilwork или каквито извънземни са го ялии...
Дай линк....
Спокойно Агент съм ама от ЦРУ ;D :D :D
Регнах са късно...щото спах зимен сън.... :D D: има една програмка да ти я дам да проследяваш IP-та на "агентите" :D :D
Бъдете предпазливи!!!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Бъдете предпазливи!!!
soilwork написа: Отиват полицаи да хванат Щирлиц в квартирата му. Тропат на вратата и викат:
- Щирлиц! Излизай!
Нищо.
- Щирлиц! Излизай, знаем, че си вътре!
Отвътре се чува глас:
- Мммм... Може да съм излязъл.
- Не ни будалкай, Щирлиц, обувките са ти тука! Излизай!
Пауза, мълчание. След малко отвътре пак се чува глас:
- Може да съм излязъл бос.
Полицаите:
- Ех, гадината руска пак се измъкна!

- Даниел Младенов
- Контакти:
***cska*** написа:google написа:http://myp2p.eu/competition.php?competitionid=&part=sports&discipline=football
Ако гледате на стрийм от тук по p2p, колкото повече хора, толкова по-добре...с някоя от програмите за p2p стрийминг...sopcast, tvants...
Това и аз го четох някъде,че за тези програми,колкото повече хора,толкова по-добре!Незнам дали е истина?
Така е, там е на принципа на споделянето, като се вържеш ти и ти почваш да стриимаш и се усилва връзката
Щирлиц вървеше през центъра на Берлин. Сред минувачите имаше агенти на "Гестапо". Усети острите им студени погледи. Те го подозираха! Досещаха се, че е разузнавач! Може би високото му руско чело го издаваше. Или интелигентните и строги сини очи. Или волевата брадичка. Или...парашутът, който се влачеше зад него.

- Червени_шампиони
- Контакти:
soilwork написа:Ти си в графата "съмнителни" елементи!! И каква е причината да се регистрираш толкова късно????? Нима досега не знаеше за съществуването на ГОНГ????dunavrs написа:Е защо 2008-2009 аз като съм регнат тази това да не означава че съм агент на БСК?!
И аз ли съм от БСК?
САКАМ линк довечера на ЛС!
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]
Регистрираните през 2010 били съмнителни? Що за глупости са това?
Влизайте в myp2p.eu и теглете sopcast, после линкове колкото искате има вътре и всички са с добро качество, а и никой няма да ви ги спре :D
Особенно през август!!БУЛТРАС написа:Регистрираните през 2010 били съмнителни? Що за глупости са това?
- blue magic
- Контакти:
Една сутрин Щирлиц се буди в стая с решетки и без спомени от вечерта.
Обмисля ситуацията, като си припомня инструкциите: "Сега ако влезе някой в руска униформа, аз съм майор Исаев от Съветската армия. Ако влезе шваба в униформа от СС - аз съм оберщурмбанфюрер от СС Щирлиц."
След малко влиза санитаря на изтрезвителното и се усмихва лъчезарно:
- Добре се напихте снощи, другарю Тихонов.
Пичът е прав - незнам как, но всички стриймове за ЛЕВСКИ се сриваха щом се пуснеха във форума.
Обмисля ситуацията, като си припомня инструкциите: "Сега ако влезе някой в руска униформа, аз съм майор Исаев от Съветската армия. Ако влезе шваба в униформа от СС - аз съм оберщурмбанфюрер от СС Щирлиц."
След малко влиза санитаря на изтрезвителното и се усмихва лъчезарно:
- Добре се напихте снощи, другарю Тихонов.
Пичът е прав - незнам как, но всички стриймове за ЛЕВСКИ се сриваха щом се пуснеха във форума.
Ние сме ЛЕВСКИ, ЛЕВСКИ СОФИЯ!!!