За десантите на българската футболна публика

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
galin56
Контакти:

Re: За десантите на българската футболна публика

Мнениеот galin56 » 30 авг 2010 16:48

maldin1 написа:
galin56 написа:А какво общо имаме с Чавес? И за какво са им на дедките по 100 дка земи които им ги върнаха. И то земята си е земя не е на никой( ама това е друга тема), и сега като се разпаднаха ТКЗС-тата виж колко са пустеещите земи в България, нали много ламтяха да си им ги върнат сега защо ги не обработват?
А за Русия не сме зависели от тях а сме имали стокообмен и пазар на нашите стоки в замяна на суровини ( примерно метали за Кремиковци, газ и т.н. То същата идея е сега на Европейския Съюз. Така, че не слушайте тъпотиите ръсени от СДС. Нещата не са само черни и бели. Съществува и сивия цвят. Всеки строй си има плюсове и минуси. На капитализма са му по-малко минусите, но за сметка на това са доста големи.
Нищо не каза. :) Точно Русия ни е давала петрол,газ и др. неща на смешни цени.
.....Верно, точно така ставаше. Домати сорт “Бизон” срещу танкери с петрол. На Бургас претоварвахме и в крайна сметка доматите ни излизаха във валутни левове, т.е. в долари.
Ама Брюксел не ще домати…
През 1973 г. Брежнев беше дошъл инкогнито и Тато го заведе във Воден. Щото и Льонката беше запален ловец. И му пусна два лопатара с рога за “златен медал” и едно прасе с глиги 30 санта. И вечерта на раздумка край камината му се оплакал, че не стигат парите за културата. И точно в този момент внесли рогата и глигите на поставка с гравиран надпис на златна плочка. Та Брежнев звъннал до Кремъл да тръгне един танкер петрол в подкрепа на българската култура…
Това ли ти е стокообмена?Горбачов мисля,че беше спрял кранчето и нашите останаха с "пръстче в ....."

Бе няма значение комунизъм или капитализъм е, важното е държавата да върви напред. И тогава не сме били цвете ама от 20 г. не сме мръднали и само ни се крадат данъците и еврофондовете за фирмите на политици и мутри. Нищо против строя, в другите държави работи, против съм да ми крадат данъците.

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 30 авг 2010 16:50

shamana1912 написа:Темата се изроди нещо май...

И аз не схващам за какво говорят хората горе...
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

xmode
Контакти:

Мнениеот xmode » 30 авг 2010 17:16

Може ли някои да ми каже дали има организирана екскурзия за мача с Англия ? :?:

Потребителски аватар
luxorus
Контакти:

Мнениеот luxorus » 30 авг 2010 17:27

каква екскурзия бе човек,не виждаш ли че тук си говорим за комунизма,не пишеш по темата. :) :) :) :)
I'M BLIND!IMPRESS ME!

Върни се в “Национален отбор”