Балгаските отбори в Оуефа
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Балгаските отбори в Оуефа
Що за идиоти има тук ???? човека не е българин и пита нещо, а някакви кауни веднага почват да го обиждат... Ей дето се идентифицираш с един негър,който не знае и дума на български - Гара Дембеле. Помисли върху ника си и върху гордостта си да се правиш на неграмотен негър и тогава обиждай грък, който прави всичко възможно да научи езика ни. Такива като теб нямат право да пишат тук, а не такива като него. Понякога ме е срам,че съм българин...и то не заради държавата, а заради кауните ,които се гордеят с неграмотни негри....
Просто гръка беше объркан с някой неграмотен селяк.Отначало и аз така си помислих.Браво на човека,че учи нашия език и все пак не разбрах какво му е питането.
batekrasi написа:Що за идиоти има тук ???? човека не е българин и пита нещо, а някакви кауни веднага почват да го обиждат... Ей дето се идентифицираш с един негър,който не знае и дума на български - Гара Дембеле. Помисли върху ника си и върху гордостта си да се правиш на неграмотен негър и тогава обиждай грък, който прави всичко възможно да научи езика ни. Такива като теб нямат право да пишат тук, а не такива като него. Понякога ме е срам,че съм българин...и то не заради държавата, а заради кауните ,които се гордеят с неграмотни негри....
-1
- Cesc Fabregas
- Контакти:
ЦСКА-83 написа:Просто гръка беше объркан с някой неграмотен селяк.Отначало и аз така си помислих.Браво на човека,че учи нашия език и все пак не разбрах какво му е питането.
Иска да знае кои отбори класирането се класират за евротурнирите

Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
-
- Контакти:
ευχαριστώ πολύ
Γνωρίζετε πολύ καλά τα ελληνικά.
Εμείς χρήση του Google για βοήθειαpetros_mavros написа:ευχαριστώ πολύ

soilwork написа:Εμείς χρήση του Google για βοήθειαpetros_mavros написа:ευχαριστώ πολύ
Γνωρίζετε πολύ καλά τα ελληνικά.Εύχομαι καλή επιτυχία και γρήγορα να μάθουν βουλγαρικά!
επιτυχία και για μένα

- Captain Stottlemeyer
batekrasi написа:Що за идиоти има тук ???? човека не е българин и пита нещо, а някакви кауни веднага почват да го обиждат... Ей дето се идентифицираш с един негър,който не знае и дума на български - Гара Дембеле. Помисли върху ника си и върху гордостта си да се правиш на неграмотен негър и тогава обиждай грък, който прави всичко възможно да научи езика ни. Такива като теб нямат право да пишат тук, а не такива като него. Понякога ме е срам,че съм българин...и то не заради държавата, а заради кауните ,които се гордеят с неграмотни негри....
Отворко, за твое сведение един цитат и една информация:
1. "Timeo Danaos et dona ferentes". (Вергилий, "Енеида"). Опитай се да си го преведеш чрез чичо Гугъл!

2. Президентът на най-могъщата страна в света е "негър" ( според твоята квалификация).

"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
- BLUE CHAMPIONS
Masaba написа:
Бууухахахахаааааахахааа това клипче пуснато в съчетание с маймунката китарист отстрани става ебахти шоуто

[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]
- Синьо сърце
- Контакти:
Captain Stottlemeyer написа:batekrasi написа:Що за идиоти има тук ???? човека не е българин и пита нещо, а някакви кауни веднага почват да го обиждат... Ей дето се идентифицираш с един негър,който не знае и дума на български - Гара Дембеле. Помисли върху ника си и върху гордостта си да се правиш на неграмотен негър и тогава обиждай грък, който прави всичко възможно да научи езика ни. Такива като теб нямат право да пишат тук, а не такива като него. Понякога ме е срам,че съм българин...и то не заради държавата, а заради кауните ,които се гордеят с неграмотни негри....
Отворко, за твое сведение един цитат и една информация:
1. "Timeo Danaos et dona ferentes". (Вергилий, "Енеида"). Опитай се да си го преведеш чрез чичо Гугъл!![]()
2. Президентът на най-могъщата страна в света е "негър" ( според твоята квалификация).За Гарра Дембеле конкретно бих те посъветвал да използваш по-балансирани понятия, като "афро-европеец", "тъмнокож" и пр.
Както и да го въртиш,Обама си е негър.Доколко США е най-могъща в света,е спорен въпрос...И Дембеле е негър.
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!