Балгаските отбори в Оуефа

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

batekrasi
Контакти:

Re: Балгаските отбори в Оуефа

Мнениеот batekrasi » 25 авг 2010 19:43

Що за идиоти има тук ???? човека не е българин и пита нещо, а някакви кауни веднага почват да го обиждат... Ей дето се идентифицираш с един негър,който не знае и дума на български - Гара Дембеле. Помисли върху ника си и върху гордостта си да се правиш на неграмотен негър и тогава обиждай грък, който прави всичко възможно да научи езика ни. Такива като теб нямат право да пишат тук, а не такива като него. Понякога ме е срам,че съм българин...и то не заради държавата, а заради кауните ,които се гордеят с неграмотни негри....
Аз знам,че нищо незнам ,но знам ,че вие и това незнаете :)
http://batekrasi.blogspot.com/

Потребителски аватар
ЦСКА-83
Контакти:

Мнениеот ЦСКА-83 » 25 авг 2010 19:47

Просто гръка беше объркан с някой неграмотен селяк.Отначало и аз така си помислих.Браво на човека,че учи нашия език и все пак не разбрах какво му е питането.

Потребителски аватар
de.bil
Контакти:

Мнениеот de.bil » 25 авг 2010 19:48

batekrasi написа:Що за идиоти има тук ???? човека не е българин и пита нещо, а някакви кауни веднага почват да го обиждат... Ей дето се идентифицираш с един негър,който не знае и дума на български - Гара Дембеле. Помисли върху ника си и върху гордостта си да се правиш на неграмотен негър и тогава обиждай грък, който прави всичко възможно да научи езика ни. Такива като теб нямат право да пишат тук, а не такива като него. Понякога ме е срам,че съм българин...и то не заради държавата, а заради кауните ,които се гордеят с неграмотни негри....

-1

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 25 авг 2010 19:50

ЦСКА-83 написа:Просто гръка беше объркан с някой неграмотен селяк.Отначало и аз така си помислих.Браво на човека,че учи нашия език и все пак не разбрах какво му е питането.

Иска да знае кои отбори класирането се класират за евротурнирите ;) Браво, нека продължава да учи човека, няма да му е лесно, но щом е почнал, трябва да го завърши! ;)
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

petros_mavros
Контакти:

Мнениеот petros_mavros » 25 авг 2010 20:13

ευχαριστώ πολύ
Γνωρίζετε πολύ καλά τα ελληνικά.

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 25 авг 2010 20:16

petros_mavros написа:ευχαριστώ πολύ
Εμείς χρήση του Google για βοήθεια ;) Εύχομαι καλή επιτυχία και γρήγορα να μάθουν βουλγαρικά!

Потребителски аватар
Гуу
Контакти:

Мнениеот Гуу » 25 авг 2010 20:18

soilwork написа:
petros_mavros написа:ευχαριστώ πολύ
Εμείς χρήση του Google για βοήθεια ;) Εύχομαι καλή επιτυχία και γρήγορα να μάθουν βουλγαρικά!

επιτυχία και για μένα :)

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 25 авг 2010 20:22

batekrasi написа:Що за идиоти има тук ???? човека не е българин и пита нещо, а някакви кауни веднага почват да го обиждат... Ей дето се идентифицираш с един негър,който не знае и дума на български - Гара Дембеле. Помисли върху ника си и върху гордостта си да се правиш на неграмотен негър и тогава обиждай грък, който прави всичко възможно да научи езика ни. Такива като теб нямат право да пишат тук, а не такива като него. Понякога ме е срам,че съм българин...и то не заради държавата, а заради кауните ,които се гордеят с неграмотни негри....

Отворко, за твое сведение един цитат и една информация:
1. "Timeo Danaos et dona ferentes". (Вергилий, "Енеида"). Опитай се да си го преведеш чрез чичо Гугъл! :lol:
2. Президентът на най-могъщата страна в света е "негър" ( според твоята квалификация). :mrgreen: За Гарра Дембеле конкретно бих те посъветвал да използваш по-балансирани понятия, като "афро-европеец", "тъмнокож" и пр. :evil:
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 25 авг 2010 20:28

Masaba написа:

Бууухахахахаааааахахааа това клипче пуснато в съчетание с маймунката китарист отстрани става ебахти шоуто :lol: :lol: :lol:
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 25 авг 2010 21:21

Captain Stottlemeyer написа:

Отворко, за твое сведение един цитат и една информация:
1. "Timeo Danaos et dona ferentes". (Вергилий, "Енеида"). Опитай се да си го преведеш чрез чичо Гугъл! :lol:
2. Президентът на най-могъщата страна в света е "негър" ( според твоята квалификация). :mrgreen: За Гарра Дембеле конкретно бих те посъветвал да използваш по-балансирани понятия, като "афро-европеец", "тъмнокож" и пр. :evil:

Както и да го въртиш,Обама си е негър.Доколко США е най-могъща в света,е спорен въпрос...И Дембеле е негър.
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Върни се в “Национален отбор”