Мъри в трудов лагер
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Мъри в трудов лагер
Колкото и хумор,да е вложил автора на темата,искам да кажа,че не е човешко,да пратиш който и да е,в трудов лагер.Аз искам само,Мъри да го махнат,ама ще стане най-рано зимата или след квалификациите,когато ни класира между 3-то и 5-о място.Защото той и доста от играчите,не са за национала.
Само Черно море.
garfild8 написа:Колкото и хумор,да е вложил автора на темата,искам да кажа,че не е човешко,да пратиш който и да е,в трудов лагер.Аз искам само,Мъри да го махнат,ама ще стане най-рано зимата или след квалификациите,когато ни класира между 3-то и 5-о място.Защото той и доста от играчите,не са за национала.
... и кого предлагаш да го замести ? Стоичков

Левски-цска -17.11.1968 - 7:2 , 23.09.1994 - 7:1 - 51 години синини от бича !
Някакъв чужд специалист.Ама сега ще почнеш,виж Ектор Купер и Беенхакер в Полша,Мъри е велик и т.н.Мани го Мъри,ама докато не се опита с чужденец,как ще знаеш,че нищо няма да стане?
Ще се уповаваш на синята приказка,преди 4 години(за което Евала),ще се надяваш на нещо героично и ще се ядосваш с отбора на Мъри...За разлика от теб,нито се надявам на нещо добро,нито ще се ядвосвам. 

Само Черно море.
- Cesc Fabregas
- Контакти:
pazlama написа:Предлагам ако падне с повече от три голаот Русия, да пратим Мъри в трудов лагер ( по примера на Северна Корея)![]()
Ти изобщо знаеш ли какви безумни идеи, дори и на теория, даваш?

Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Заглавието на темата е отврат!
Който я е изсмукал от гъза си нямаше да я пусне, ако един ден е бил в подобно "заведение"!
"Вервайте ми!!!" 

Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!
Мъри няма да си отиде по-рано от момента когато вече ще е безмисленно дали ще си ходи или ще остане. Точно там е бедата. Той не е лошо момче, но просто си няма представа от треньорство и е един достоен заместник на Стойчо, Марков, Стоичков и Пенев. България е обречена с некадърни треньори. Даже и в годините когато сме имали проблясъци, то те са били въпреки тях.