Mъри: Чакам Бербатов за мача с Англия!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

stg333
Контакти:

Re: Mъри: Чакам Бербатов за мача с Англия!

Мнениеот stg333 » 12 авг 2010 00:55

Леле какви хора, гледахте ли мача, в най добрия си вид със всички звезди от САЩ 94 , Русия ни вкара 4 гола, днес изобщо не бяхме зле, който ми е чел мненията знае че не харесвам Мъри, но няма никакъв смисъл да се назначава треньор чужденец, Унгария нали пробваха, прави се друго чужденец да ама на младежите и юношите.Относно мача днес доста прилична игра,Русия излезе с най доброто в тоя мач. Аз честно казано не мога да разбера кои национали искате да играят,спомням си истерията за Камбуров ми ей на играе,съвсем естествено беше да не бъде викан като играе Бербатов. защитници и дефанзивни халове просто няма в България.само бековете стават, за това и хубави лоши играят пъпчивия и дядо му, толкоз, ако някой ме светен какви мениджърски интереси има при тях ще му благодаря.Ако някой не го мързи да направи опис на двойките централни защитници у нас и да предложи, аз си казвам като левскар че Милиев и Иво Иванов имат много боб да ядат още. И съм казвал това и пак ще го кажа що сте си въобразили че сме футболна сила, не сме, ако случим на поколение и с малко късмет може да направим нещо иначе не.Че те по вашата логика в Унгария , Полша и Чехия трябва да избесят всички, ние тия държави няма как да ги стигнем че камо ли останалите.Относно Бербатов, никакъв конфликт с мърчо не е имал, просто видя че положението му в МЮ е зле и реши да се бори само там.

Потребителски аватар
Marvel-x
Контакти:

Мнениеот Marvel-x » 12 авг 2010 02:03

Ясно е за цяла България, че дефанзивни халфове по наште ширини не виреят. А без играч на такъв невралгичен пост е трудно... Вижте Левски с обяванета за най-добра школа как се измъчиха та трябваше Батков да бръкне дълбоко в кесията (най-сетне) за нещо по-стойностно.

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 12 авг 2010 06:10

Изобщо да не го чака ра да си налага Рангелов и това е.

veseo
Контакти:

Мнениеот veseo » 12 авг 2010 09:39

Няма място за предатели и мързели в национала. По-добре Площаков от Ботев, отколкото Бербатов - стига да не си вкарва автоголове ще е по-резултатен от куклата.
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 12 авг 2010 10:59

stg333 написа:Леле какви хора, гледахте ли мача, в най добрия си вид със всички звезди от САЩ 94 , Русия ни вкара 4 гола, днес изобщо не бяхме зле.

:mrgreen: :mrgreen:
Звездите от Сащ 94 се бяха класирали за световното и не играеха з анищо и тогава не играха същите звезди
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 12 авг 2010 11:10

pomiqrat написа:
stg333 написа:Леле какви хора, гледахте ли мача, в най добрия си вид със всички звезди от САЩ 94 , Русия ни вкара 4 гола, днес изобщо не бяхме зле.

:mrgreen: :mrgreen:
Звездите от Сащ 94 се бяха класирали за световното и не играеха з анищо и тогава не играха същите звезди

stg333,Помияра хубаво ти казва,че вече се бяхме класирали за СП,след като всичките ни звезди биха по-рано Русия с 1:0.Ама ти е по-изгодно,да не помниш. ;)
Само Черно море.

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 12 авг 2010 12:50

UL_Blue написа:Все още треньор не съм станал да реда състав, но елементарен поглед да видя кой е мотивиран да играе за България имам. Едва ли някой от Берое, Локо, Ч.Море или юношеските формации на Левски или Славия ще е по-малко мотивиран от тези господата. Разбира се ако не се като на тати синчето и на щерката мъжлето, които притежават абонаметна доживотна карта за националния отбор. Освен ако не се разведе с щерката де ! Тогава едва ли, а пък ако и изневери сигурно ще го накаже на скамейката да стой !
================================================================================================
Еи на такива като теб се ядосвам!!!
Хем няма алтернатива, хем плюе тези които са там.
Значи. Тия с мотивацията ще докарат България до равен или ПОБЕДА :shock: с робинзоновците. ТАКА ЛИ???

UL_Blue,с такива като теб и другите ти поддръжници,не може да се води нормален диалог.Защото ако аз ти кажа няколко имена или някой друг,веднага ще почнете ''Тез дървета ли?'',''Ти не си добре'' и т.н.
А щом си мислиш,че тези са ''Най-добрите''(блажени са вярващите :) ),с Мъри и неговите карикатури,не се надявай на класиране на голям форум.Европейско или световно.
П.П.Не забравяй,че Мъри НЕ ГО ХАРЕСВАТ,не само фенове на ЦСКА,а и останалите отбори.Има и сред твойте сини колеги. ;) На човек,да му писне от синьо-червените пристрастия,които вмъквате във всяка тема. :(
Само Черно море.

Galfonek
Контакти:

Мнениеот Galfonek » 12 авг 2010 13:20

fabregas_949 написа:Според мен той се отказа, за да не играе срещу Англия... Лично мнение!

+1 :lol:

inspektora
Контакти:

Мнениеот inspektora » 12 авг 2010 17:54

Несъмнено мисля, че Бербатов поне със съвет може да помогне на Мъри.
http://www.bgprognozi.info - Най-добрите футболни прогнози

Потребителски аватар
gen10
Контакти:

Мнениеот gen10 » 13 авг 2010 21:59

Дали с Бербатов и мъри или без тях намаме никакъв шанс за класиране просто всички в групата ще ни бият като тъпан.

Върни се в “Национален отбор”