Очерк за една приказка, която се превърна в хорър

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Trimastiki
Контакти:

Re: Очерк за една приказка, която се превърна в хорър

Мнениеот Trimastiki » 11 авг 2010 23:52

veseo написа:Виж, и аз не съм доволен от избора на Мъри напоследък, да не говорим за подигравката днес дето изобщо не пусна Влади Стоянов, а с Мицански отби номера за 15 минути. Но да отричам "тва не е моя национал" и после да имам наглостта да се върна като имаме пак силно поколение и успехи... не.

Хахаха, не зависи от поколението и от успехите, даже от некадърния Мъри не зависи. Докато някойси си върти синджирчето на пръста в БФС-то и усвоява средства, няма да има национален отбор. Ще викат Иванов да подава на противниковите нападатели, Янков (дето ако сложат едно оранжево конусче, ще върши повече работа от него), ще пускат Мицански последните минути (да пазим резултата да не стане повече на нула с печелене на време), по някое време ще викнем и Мечо с бастунчето да куцука...

Потребителски аватар
Love_
Контакти:

Мнениеот Love_ » 11 авг 2010 23:58

veseo, разбирам те какво искаш да кажеш. Мога да кажа, че от една гледна точка си прав. Предложете нещо да променим ситуацията аз лично не съм доволен от това. Един много добре каза това е нашият национален отбор, защо казвате че не е нашия. Това е просто отражение на футбола и на живота ни. Някога да играеш за родината беше гордост, сега е неприятна разходка за сувенири и забаление !
Boogeyman looks under his bed for Chuck Norris,Chuck Norris looks under the bed for Fedor !
Support only your local team !

Потребителски аватар
phoenIYIx
Контакти:

Мнениеот phoenIYIx » 12 авг 2010 02:55

аз няма да взимам страна ,защото смятам ,че и двата "лагера" са абсолютно прави ,само дето не водите спор ,а говорите за различни неща ... ;)
по-скоро искам да задам един може би риторичен въпрос :roll: - как аджеба ,държава като Грузия има възможност да вземе за национален треньор специалист от ранга на Ектор Купер и то при положение ,че той не е първия чуждестранен треньор на националния им тим ?
как държава с първенство класи под нашето и с почти нулеви футболни традиции съумява да направи това ,че и почти сигурно ще приеме финал за ЛЕ скоро ,а ние ,които имаме 6 или 7 участия на СП (съжалявам ,че не съм сигурен) и що годе прилична клубна история с 5 1/4 и 4 1/2 финала за ЕКТ на БГ отбори (и тук може да се бъркам с +-1 ,за което се извинявам) ,седим и си бъркаме в носовете ,гледайки как всичко все повече и повече загнива ... ?!?!!
ти си любовта !
ти си гордостта !
в нашите сърца !
ЛЕВСКИ СОФИЯ !

Потребителски аватар
iori
Контакти:

Мнениеот iori » 12 авг 2010 09:22

phoenIYIx написа:аз няма да взимам страна ,защото смятам ,че и двата "лагера" са абсолютно прави ,само дето не водите спор ,а говорите за различни неща ... ;)
по-скоро искам да задам един може би риторичен въпрос :roll: - как аджеба ,държава като Грузия има възможност да вземе за национален треньор специалист от ранга на Ектор Купер и то при положение ,че той не е първия чуждестранен треньор на националния им тим ?
как държава с първенство класи под нашето и с почти нулеви футболни традиции съумява да направи това ,че и почти сигурно ще приеме финал за ЛЕ скоро ,а ние ,които имаме 6 или 7 участия на СП (съжалявам ,че не съм сигурен) и що годе прилична клубна история с 5 1/4 и 4 1/2 финала за ЕКТ на БГ отбори (и тук може да се бъркам с +-1 ,за което се извинявам) ,седим и си бъркаме в носовете ,гледайки как всичко все повече и повече загнива ... ?!?!!

Съгласен съм с колегата, в държавата Грузия хората се развиват във футбола, а тук пет пари не дават.
[wrapimg=]http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQuXQZcGXjvSnqBZOZRo_xvL7OsSlqmCWs1xvstjpwB7sN32tJn[/wrapimg][wrapimg=]http://sporta.bg/pictures/3988285_160__[/wrapimg]

Върни се в “Национален отбор”