BaHk0-be написа:Бербатов като каза "Извикайте ме да ви оправя футбола" май всички му се смяха, а какво стана ?
Без него сме много зле ?Какво подяволите правят Коловати (В коя дивизия на Япония е тоя ?), Живко (отляво, вдясно става като за наще стандарти, ама Манолев е там), Чочо (тоя пък е върхът на абсурда) .За капак Рангелов дето не е помирисвал терен и няма гол за Дортмунд, Камбуров дето наеба всичко що мърда в Студентски град и отиде заради азиатския си фетиш в Китай, Генчев (О , боже...) , Никито Михайлов (НЕ е лош вратар, но Петков е ЗДРАВ И ВЪВ ФОРМА !!! ) ? Защо не са в отбора Гаджев и Иво Иванов като партньор на Иван Иванов в центъра ? Пак добре , че Пламен Николов не извикаха, то туй оставаше само..
Така де, има толкова много абсурдни, че аз ако съм на мястото на Бербатов не бих се върнал.Може би след година две при чужд треньор , който не е чувал за Коловати, Живко,Чочо, Генчев (отново, WTF) и останалите би имало логика да се върне и да помогне.
Най-големият абсурд е, че човекът, който само на 29 стана голмайстор на България за всички времена с невероятен коефицент (49 гола в 77 мача) е обвиняван за всички несполуки на отбора .Е как да не сме на последно място в Европа по всичко освен по корупция разбира се ?Тъп народ.
Ха баси разбирача!
Ако ти виждаш в Иво Иванов по-стабилен защитник от Коловати значи си болен мозък. Я прегледай последните мачове на Левски и ми кажи това момче с другата млада звезда, колко гола направи, за малко да бъде част от поредния резил на Левски (!)
Жиката е класа, да не е световна класа, но по-добър нямаме, Лусио отдавна е в Бразилия.
Никито, е ако некой каже, че това не е най-добрия и перспективен вратар последните 10 години значи е завършен смешник! Сравнето го с който искате млад вратар в БГ!
От нападението Божинов, Попето, Рангелов, Мицански, Камбуров единствено последния направи нещо и то в защита, такъв чист шпагат и Майкон не прави
Петков, Гаджев и Минев не са в групата заради мачовете на Левски...