Mъри: Чакам Бербатов за мача с Англия!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

smpt
Контакти:

Re: Mъри: Чакам Бербатов за мача с Англия!

Мнениеот smpt » 11 авг 2010 23:39

smpt написа:
Кой е най-добрият български играч в момента?
Кой премина в Манчестър за 30 млн паунда?
Кой вкара на Челси преди седмица?

Със сигурност не е нито Камбуров,нито Миланов,нито някоя от сините пенсии.Бербтаов липсва на националния,но съм сигурен,че ще се върне скоро.
+1
Искахте да си тръгне- трагна си. Сега пък го търсите. Нещо си противоречите.

П.П Само не мога да резбера какво ви е направил Живко Миланов. Вярно зет е на Боби Михайлов ама....... какво е виновен човека, че се е влюбил в щерка му.
Не,бе.На мен и останалите Живко не ни е виновен с нищо,в личния си живот.Виновен е оня,дето го пуска ляв бек,само и само да играе,защото дядо му е шеф на БФС.Зетя и за десен бек не става в национала,ама нали имал 3-4 срещи като юноша на левия бек,готово.Той ще бъде.

Човекът е национал от 2006 за мен се справя добре. Произлиза все пак от школата на Левски- а там са най Добрите.
И ПРЕДИ И СЕГА ЛЕВСКИ ЗНАЧИ СВОБОДА

Могилката
Контакти:

Мнениеот Могилката » 11 авг 2010 23:46

BaHk0-be написа:Бербатов като каза "Извикайте ме да ви оправя футбола" май всички му се смяха, а какво стана ?
Без него сме много зле ?Какво подяволите правят Коловати (В коя дивизия на Япония е тоя ?), Живко (отляво, вдясно става като за наще стандарти, ама Манолев е там), Чочо (тоя пък е върхът на абсурда) .За капак Рангелов дето не е помирисвал терен и няма гол за Дортмунд, Камбуров дето наеба всичко що мърда в Студентски град и отиде заради азиатския си фетиш в Китай, Генчев (О , боже...) , Никито Михайлов (НЕ е лош вратар, но Петков е ЗДРАВ И ВЪВ ФОРМА !!! ) ? Защо не са в отбора Гаджев и Иво Иванов като партньор на Иван Иванов в центъра ? Пак добре , че Пламен Николов не извикаха, то туй оставаше само..
Така де, има толкова много абсурдни, че аз ако съм на мястото на Бербатов не бих се върнал.Може би след година две при чужд треньор , който не е чувал за Коловати, Живко,Чочо, Генчев (отново, WTF) и останалите би имало логика да се върне и да помогне.
Най-големият абсурд е, че човекът, който само на 29 стана голмайстор на България за всички времена с невероятен коефицент (49 гола в 77 мача) е обвиняван за всички несполуки на отбора .Е как да не сме на последно място в Европа по всичко освен по корупция разбира се ?Тъп народ.

Ха баси разбирача!
Ако ти виждаш в Иво Иванов по-стабилен защитник от Коловати значи си болен мозък. Я прегледай последните мачове на Левски и ми кажи това момче с другата млада звезда, колко гола направи, за малко да бъде част от поредния резил на Левски (!)
Жиката е класа, да не е световна класа, но по-добър нямаме, Лусио отдавна е в Бразилия.
Никито, е ако некой каже, че това не е най-добрия и перспективен вратар последните 10 години значи е завършен смешник! Сравнето го с който искате млад вратар в БГ!
От нападението Божинов, Попето, Рангелов, Мицански, Камбуров единствено последния направи нещо и то в защита, такъв чист шпагат и Майкон не прави :lol:

Петков, Гаджев и Минев не са в групата заради мачовете на Левски...

Потребителски аватар
mormona
Контакти:

Мнениеот mormona » 11 авг 2010 23:54

чудили се чудили се какво да направят па почнали да викат -
\"Ела Берба ... ела....!?!?!\"
Викал народа викал и Берба се появил...
:mrgreen: :geek:
[center]http://forum.gong.bg/barcelona/viewtopic.php?f=19&t=15064[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 11 авг 2010 23:55

Мъри, Наско и малката перука вън от националния !
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Неутрален
Контакти:

Мнениеот Неутрален » 11 авг 2010 23:56

Тоя пък чакал оня, смях, както би казал Батето - пълен ташак. И бай Шиле чака да паднат на коча мъдите, ама не става. Понеже всяко нещо си има начало и край, тази тема трябва да е приключила в националния отбор. Поне така каза онзи с обецата.Както и да е, мен днес ме притесни само едно : Пусна Мицанката много рано, трябваше да изчака още десетина минути, така се правят смени в правилния футбол. Дик Адвокаат какво разбира от футбол, че ми прави 3 смени още на полувремето, смотаняк. Нищо не разбира от футбол. Ако не вземеш някоя точка от контролите за какво си играл, това не е правилно. Едвам чакам да минат 6-7 мача, та да почнат да обсъждат кой от всичките чужденци е най-добрият вариянт за отбора. Ама май понеже не им пука, ще ни кажат-излъжат че нямало чужденци желаещи да работят в БГ. И преди 1 година така казаха-излъгаха а то се оказа че освен Топмьолер имало още 2-3. Поне германците не лъжат. Иначе лично аз мисля че и с Бербо и без него , най-много да докопаме някакъв бараж, което ми звучи твърде фантастично, и там да ни опънат с няколко парцала.

UL_Blue

Мнениеот UL_Blue » 12 авг 2010 00:01

Искам да попитам озлобилите се прасюги какъв да е състава на България???
Нека последните в класирането да наредят състава: вратар, централни защ., бекове, халфове, нападатели???
Зетя не бил за ляв бек. Добре. Кажете кои? К. Стоянов който го изгонихте :lol: Вратар. Караджата? :lol: Централни защ.? Аааа има някакви макаронаджии :lol: Халфове? Махнете, Пелето, Янчев е по- добър :lol: Нападатели??? Руи Мигел :lol: :lol: :lol:
Такива смешници като вас няма. Просто някои трябва да се обижда, а ако е говедо още по добре. Мъри има грешки със сигурност. Но той е човека, който прави промяната в нац. отбор. В момента се налагат 21-24г. футболисти. Това, което не се е случвало от времето на Херо. Нито Пацата, нито Тройчо, който разчиташе на повече говеда, отколкото Мъри, нито Стоичков. А ние не виждаме това :evil: Давай да плюем. Нито един чорбар не каза лошо за И.Иванов, нали е чорбар. Всички Зетя, Татковото и т.н. Нищо лошо няма да кажа за Пъпката, защото след няколко мача и повече опит има бъдеще. Както има и Малката Перука, както и Попов и Божинов, и т.н
Успех на България!!!

Могилката
Контакти:

Мнениеот Могилката » 12 авг 2010 00:02

Неутрален написа:Иначе лично аз мисля че и с Бербо и без него , най-много да докопаме някакъв бараж, което ми звучи твърде фантастично, и там да ни опънат с няколко парцала.

Абсолютно подкрепям!
Само дето мисля така и за селекционера, с Мъри без Мъри макс бараж и пак пред телевизорите.

Потребителски аватар
Love_
Контакти:

Мнениеот Love_ » 12 авг 2010 00:05

UL_Blue написа:Искам да попитам озлобилите се прасюги какъв да е състава на България???
Нека последните в класирането да наредят състава: вратар, централни защ., бекове, халфове, нападатели???
Зетя не бил за ляв бек. Добре. Кажете кои? К. Стоянов който го изгонихте :lol: Вратар. Караджата? :lol: Централни защ.? Аааа има някакви макаронаджии :lol: Халфове? Махнете, Пелето, Янчев е по- добър :lol: Нападатели??? Руи Мигел :lol: :lol: :lol:
Такива смешници като вас няма. Просто някои трябва да се обижда, а ако е говедо още по добре. Мъри има грешки със сигурност. Но той е човека, който прави промяната в нац. отбор. В момента се налагат 21-24г. футболисти. Това, което не се е случвало от времето на Херо. Нито Пацата, нито Тройчо, който разчиташе на повече говеда, отколкото Мъри, нито Стоичков. А ние не виждаме това :evil: Давай да плюем. Нито един чорбар не каза лошо за И.Иванов, нали е чорбар. Всички Зетя, Татковото и т.н. Нищо лошо няма да кажа за Пъпката, защото след няколко мача и повече опит има бъдеще. Както има и Малката Перука, както и Попов и Божинов, и т.н
Успех на България!!!

Защо ми говориш за Левски и ЦСКА глупако. Да викне хора от Локо Плд, Черно Море, Локо Сф, Берое. Хора който бяха във форма не получиха и повиквателна за отбора. Нека поне някои, който ще си даде зор да дойде и да поиграе. Дали ще падна с 1-0 или 4-0 все тая. Само, че хората ще са се раздали. Да викнат юношите на Славия или Левски те да играят. Повече желание ще има. Да викнат ако искаш вторият вратар на Левски ВСЕ ТАЯ. Този малък плешивец, който е научен всичко тати да му дава за какво ми е ! Тоя цял живот ще е провал, колкото татко да го бута !
Boogeyman looks under his bed for Chuck Norris,Chuck Norris looks under the bed for Fedor !
Support only your local team !

nemak
Контакти:

Мнениеот nemak » 12 авг 2010 00:06

Футболът е елемент от развитието на една държава. И Боби и Наско и Мъри правят тактиката , която съществуваше през миналият век. Бербатов го знае и правилно не играе за Б-я. В близките 20 години НИКОГА няма да се класираме НИКЪДЕ.

UL_Blue

Мнениеот UL_Blue » 12 авг 2010 00:08

Еи, еи, еи!!! :evil:
Глупак ще викаш на сина на баща си, МЪРЛЬО!!!
Не те обиждам, не ме обиждай и ти!!!
Ако си се припознал с някои си е твои проблем!!! :evil:

Върни се в “Национален отбор”