Mъри: Чакам Бербатов за мача с Англия!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- asparuhoff
- Контакти:
Re: Mъри: Чакам Бербатов за мача с Англия!
Вижте сега. В националния отбор играят такива незаменими светила, като Ники Михайлов, Илиян Стоянов, Чавдар Янков, Живко Миланов. За какво ви е Бербатов? Все с него се занимавате. Вижте другите, които са в състава. Според селекционера сме направили „добра проверка”. Сега като се замисля, най-добре контролата се е отразила за Ники Михайлов. Ако всяка седмица националите играят контрола, току виж че Никито е станал професионалистче. Тва ще са чисти 90 мин. всяка седмица, никой няма да му го отрече, че не играл, че бил резерва, че бил некадърник и т.н. Вярно е, че има и други вратари които се викат за мачовете на националите, но те си нямат татко шефче на БФС, така че за къде са тръгнали? Да, съгласен съм, днес Никито отново имаше вина за гола с аматьорското си изпълнение, но както казах, ако всяка седмица има контроли, момчето ще стане!!! Не че съм му адвокат, но някой представя ли си Никито да не е в отбора или пък да не пази???? То момчето се вижда след 3-4 години като капитан на този отбор, и въобще не го е.е мнението на хората, че там трябвало да играят най-добрите, че бил представителен тим, а не махленската дружинка на тати и т.н. и т.н.
Ами чакай си Мъри,чакай си.И без това,не можеш да свършиш нещо полезно за нац.тим.Наречен с гръмкото название Трупа.И то на твойто име. 

Само Черно море.
batmanlevski написа:ДОСТАТЪЧНО злини ни донесе този ,не ни трябва да се навърта околко отбора.след като го изгониха,сега в отбора останаха само истински мъже,които нямат нужда от интриги.да си седи на пейката на юнайтед и да си гледа техните мачове.
+1 ! Сега поне отбора с 11 човека.Футбола е игра за мъже,а не за мамини синчета.
Бербатов като каза "Извикайте ме да ви оправя футбола" май всички му се смяха, а какво стана ?
Без него сме много зле ?Какво подяволите правят Коловати (В коя дивизия на Япония е тоя ?), Живко (отляво, вдясно става като за наще стандарти, ама Манолев е там), Чочо (тоя пък е върхът на абсурда) .За капак Рангелов дето не е помирисвал терен и няма гол за Дортмунд, Камбуров дето наеба всичко що мърда в Студентски град и отиде заради азиатския си фетиш в Китай, Генчев (О , боже...) , Никито Михайлов (НЕ е лош вратар, но Петков е ЗДРАВ И ВЪВ ФОРМА !!! ) ? Защо не са в отбора Гаджев и Иво Иванов като партньор на Иван Иванов в центъра ? Пак добре , че Пламен Николов не извикаха, то туй оставаше само..
Така де, има толкова много абсурдни, че аз ако съм на мястото на Бербатов не бих се върнал.Може би след година две при чужд треньор , който не е чувал за Коловати, Живко,Чочо, Генчев (отново, WTF) и останалите би имало логика да се върне и да помогне.
Най-големият абсурд е, че човекът, който само на 29 стана голмайстор на България за всички времена с невероятен коефицент (49 гола в 77 мача) е обвиняван за всички несполуки на отбора .Е как да не сме на последно място в Европа по всичко освен по корупция разбира се ?Тъп народ.
Без него сме много зле ?Какво подяволите правят Коловати (В коя дивизия на Япония е тоя ?), Живко (отляво, вдясно става като за наще стандарти, ама Манолев е там), Чочо (тоя пък е върхът на абсурда) .За капак Рангелов дето не е помирисвал терен и няма гол за Дортмунд, Камбуров дето наеба всичко що мърда в Студентски град и отиде заради азиатския си фетиш в Китай, Генчев (О , боже...) , Никито Михайлов (НЕ е лош вратар, но Петков е ЗДРАВ И ВЪВ ФОРМА !!! ) ? Защо не са в отбора Гаджев и Иво Иванов като партньор на Иван Иванов в центъра ? Пак добре , че Пламен Николов не извикаха, то туй оставаше само..
Така де, има толкова много абсурдни, че аз ако съм на мястото на Бербатов не бих се върнал.Може би след година две при чужд треньор , който не е чувал за Коловати, Живко,Чочо, Генчев (отново, WTF) и останалите би имало логика да се върне и да помогне.
Най-големият абсурд е, че човекът, който само на 29 стана голмайстор на България за всички времена с невероятен коефицент (49 гола в 77 мача) е обвиняван за всички несполуки на отбора .Е как да не сме на последно място в Европа по всичко освен по корупция разбира се ?Тъп народ.
Бербатов в националния отбор. Всички говорят за него и го плюят. Махна се пак същата история. Кой е мамино синче, злетак и т.н. Не съм очаквал пък чак такива комплексари да има. Какво ви е виновен човека. Пречеше ви. Махна се. Сигурно е проблем, че прави нещо тука за децата. Или като онзи път цяла България му се присмиваше, че си купул 50 чифта бутонки (маратонки).Една седмица по телевизии весници. Накрая тези обувки се оказа, че ги е раздал на деца и всички мълчат като насрани(оакани). Колко сте жалки. Хора гледайте си живота. Бербатов да ви е проблема. Просто съм изумен колко сте прости.
Ей сегашните национали са такива МЪЖЕ. Пръскат се по шевовете от мъжественост. Като ги изредя всички без Стилян и Мартин Петров са от *****(женски полов орган) нагоре !
dimitar59 написа:batmanlevski написа:ДОСТАТЪЧНО злини ни донесе този ,не ни трябва да се навърта околко отбора.след като го изгониха,сега в отбора останаха само истински мъже,които нямат нужда от интриги.да си седи на пейката на юнайтед и да си гледа техните мачове.
+1 ! Сега поне отбора с 11 човека.Футбола е игра за мъже,а не за мамини синчета.
Ей сегашните национали са такива МЪЖЕ. Пръскат се по шевовете от мъжественост. Като ги изредя всички без Стилян и Мартин Петров са от *****(женски полов орган) нагоре !
Последна промяна от Love_ на 11 авг 2010 23:16, променено общо 2 пъти.
Boogeyman looks under his bed for Chuck Norris,Chuck Norris looks under the bed for Fedor !
Support only your local team !
Support only your local team !
Love_ написа:Бербатов в националния отбор. Всички говорят за него и го плюят. Махна се пак същата история. Кой е мамино синче, злетак и т.н. Не съм очаквал пък чак такива комплексари да има. Какво ви е виновен човека. Пречеше ви. Махна се. Сигурно е проблем, че прави нещо тука за децата. Или като онзи път цяла България му се присмиваше, че си купул 50 чифта бутонки (маратонки).Една седмица по телевизии весници. Накрая тези обувки се оказа, че ги е раздал на деца и всички мълчат като ******и. Колко сте жалки. Хора гледайте си живота. Бербатов да ви е проблема. Просто съм изумен колко сте прости.
+1000.Тези които го изгониха,сега рИват за него,да се върне.Пак да им бъде виновен...Излагация.

Само Черно море.
Toва за Камбуров,не го бях чувалBaHk0-be написа:Бербатов като каза "Извикайте ме да ви оправя футбола" май всички му се смяха, а какво стана ?

dimitar59 написа:batmanlevski написа:ДОСТАТЪЧНО злини ни донесе този ,не ни трябва да се навърта околко отбора.след като го изгониха,сега в отбора останаха само истински мъже,които нямат нужда от интриги.да си седи на пейката на юнайтед и да си гледа техните мачове.
Тъй,тъй.И всички мъже ли са според теб?

Само Черно море.
-
vitanov53 написа::o Докато Мъри, Наско и Боби са там той никога няма да се върне, те и без това съсипват футболът в България!!!
предполагам че за следващия мач на вратата ще бъде Бисер Михайлов, в защита бъдещата снаха на Боби Михайлов, в средата и нападение останалите неупоменати и недорасли от фамилията!!!!
Не знаех че и снахата му рита футбол? Те пък цялата фамилия са на хранилката! Еми като не ги бива за нищо друго!
Кой е най-добрият български играч в момента?
Кой премина в Манчестър за 30 млн паунда?
Кой вкара на Челси преди седмица?
Със сигурност не е нито Камбуров,нито Миланов,нито някоя от сините пенсии.Бербтаов липсва на националния,но съм сигурен,че ще се върне скоро.
+1
Искахте да си тръгне- трагна си. Сега пък го търсите. Нещо си противоречите.
П.П Само не мога да резбера какво ви е направил Живко Миланов. Вярно зет е на Боби Михайлов ама....... какво е виновен човека, че се е влюбил в щерка му.
И ПРЕДИ И СЕГА ЛЕВСКИ ЗНАЧИ СВОБОДА