Колко от вас още гледат и се интерисуват от националния?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Колко от вас още гледат и се интерисуват от националния?
Няма Левски, няма ЦСКА. Нито ме интересува кой е треньора и мениджърските им интереси, просто съм кодиран да съм си от националния
и той си е номер 1 за мен лично

[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]
интересувайте се от турския национален отбор.явно някои от вас са българи само когато побеждаваме или треньора някой който вие си мислите че става.шибан народ както каза наскоро един историк за съжаление е прав
Мене не ме пишете,от доста време не се интересувам от тези манекенчета(очаквам сега "националистите" да ме заклеймят).
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.
- Garra Dembele
- Контакти:
Lafferty написа:garfild8 написа:Аз съм така от 6.6.2009 година.Гледам оттук-оттам национала и не чакам нищо добро от него.И го гледам от немай-къде,само да мога да го коментирам тук.Нищо няма да стане и сега.Третото място ще е наше,ако имаме луд късмет.
Аз стискам палци и се надявам да се класираме, но някакси от скоро при мен толкова я няма тръпката да ги гледам!
Не си само ти! И аз вече не гледам националите.....
Винаги ще има хора които се интересуват от националния. Аз съм от тях. И ако сме достатъчно концентрирани можем да се класираме за Евро 2012
И ПРЕДИ И СЕГА ЛЕВСКИ ЗНАЧИ СВОБОДА
Пичове пропускате. Последния мач дето го даваха, ъъ абе с Белгия ли беше, че изключих, преди мача с Юар. Първия мач без Берба, направихме много здрав мач, но в последните минути ни обърнаха. Но момчетата за първи път от толкоз време да ги видя да се борят мъжката. Мисля, че предстоят добри дни за националите със сигурност по-добри от миналите квалификации
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]
- Бижутера
- Контакти:
този мач малко ме грее...но искам не искам трябва да го гледам някъде 

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
danko_sot написа:Пичове пропускате. Последния мач дето го даваха, ъъ абе с Белгия ли беше, че изключих, преди мача с Юар. Първия мач без Берба, направихме много здрав мач, но в последните минути ни обърнаха. Но момчетата за първи път от толкоз време да ги видя да се борят мъжката. Мисля, че предстоят добри дни за националите със сигурност по-добри от миналите квалификации
Тук до някъде си прав и аз смятам, че без Бербатов нашите ще се представят по-добре!

lshs написа:интересувайте се от турския национален отбор.явно някои от вас са българи само когато побеждаваме или треньора някой който вие си мислите че става.шибан народ както каза наскоро един историк за съжаление е прав
+1 Националният е над всичко.Каквото и да става.Ако ще и със Сан Марино да се борим за 8ма урна,аз ще се интересувам и ще го подкрепям.Много сте ми интересни феновете най-вече на Левски/ЦСКА.Като отбора ви е в затруднено положение-веднага бойкоти,липса на публика,"това не е моят отбор" и т.н.Същото го прилагате и за националния.Ами в тежко положение сме.Това и слепите го виждат.Ами точно сега отборът се нуждае най-много от подкрепа.Да му я дадем...не само като печели

[wrapimg=]http://static.football24.bg/cache/470x0/assets/2013_novi/a/botev/todor_nedelev1.jpg[/wrapimg]
bultras4e написа:lshs написа:интересувайте се от турския национален отбор.явно някои от вас са българи само когато побеждаваме или треньора някой който вие си мислите че става.шибан народ както каза наскоро един историк за съжаление е прав
+1 Националният е над всичко.Каквото и да става.Ако ще и със Сан Марино да се борим за 8ма урна,аз ще се интересувам и ще го подкрепям.Много сте ми интересни феновете най-вече на Левски/ЦСКА.Като отбора ви е в затруднено положение-веднага бойкоти,липса на публика,"това не е моят отбор" и т.н.Същото го прилагате и за националния.Ами в тежко положение сме.Това и слепите го виждат.Ами точно сега отборът се нуждае най-много от подкрепа.Да му я дадем...не само като печели
Съгласен съм с това, че е лошо да се отрича любимия отбор, но има голяма разлика между това да си фен на клубен отбор и да си фен на националния. А и нашите не са зле от вчера или днес а от сигурно от 10 години и то идва един момент в който....!
(Аз съм сигурен, че всеки винаги малко или много ще се радва за успехите на националния си отбор)