Гара Дембеле по най-бързия начин в националния

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

rumen
Контакти:

Re: Гара Дембеле по най-бързия начин в националния

Мнениеот rumen » 10 авг 2010 23:43

sladi4koto написа:На това му се казва пълна некомпетенция на хора, които се бият в гърдите, че разбиртат от футбол. В колко теми трябва да ви се обесни, че за да играе даден чучденец в национален отбор трябва да е играл в местното първенство 5 години. Обаче продължавате да пишете глупости, защото не можете да четете. Какво да се очаква от "отбора на народа".

От няколко години не съм писъл даже не съм чел и коментарите под спортните стататии,защото и каквото и да се напише всичко се върти около Левски и ЦСКА без да има някаква връзка с темата,бълват се всякакъв вид простотии и това всеки път,просто винаги си има някакви лумпенизирани простаци, като този който цитирам и пише в червено ,защото виждам че е голям разбирач и си мисля че му е по-лесно да изсере едно голямо лайно от колкото да каже нещо умно.Темата за Дембеле ме грабна.Дембеле ме грабна не само с головете ,но и с играта си ,това за национала си го помислих и аз,а дали може или не може това е друг въпрос,вместо да се дават компетенти отговори ,всеки втори цитат е абе ти луд ли си......Затова никога няма да се оправим братя българи,защото ние сме си това,мразещи,завиждащи,отричащи всичко положително!

Потребителски аватар
tornadoto_96
Контакти:

Мнениеот tornadoto_96 » 11 авг 2010 15:46

абе хора в националния и дрогба и Рууни да извикат пак нищо няма да стане бее !!! :) :)
[center][wrapimg=]https://31.media.tumblr.com/b2ad6f25475a08556b2fc282dd3ca175/tumblr_n45b75B2RP1remfquo1_400.gif[/wrapimg][wrapimg=]https://31.media.tumblr.com/cb7f72f7be786149c190c595160f8327/tumblr_n4t5civ7pl1s44vaqo4_250.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 11 авг 2010 17:34

Nikona написа:Айде стига глупости аз не го искам в националния, омръзна ми от тва побългаряване на футболисти. Искам си нормални бели БЪЛГАРИ в националния пък ако ще и с два леви крака да са.

:lol: Че голяма част от сегашните са такива. :?
Само Черно море.

Върни се в “Национален отбор”