Б.Михайлов
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Б.Михайлов
Ako B.Mihailov se e izkazal naistina po tozi nachin,veche ubeden sum che niama miasto na tozi rukovoden post!Za negov zamestnik v momenta ne mi se razsujdava,no za selekcioner na nacionalnia otbor sum kategorichen,che triabva da e chujdenec(po obiasnimi prichini).Ako vse pak naznachat bulgarin,moia favorit e G.Vasilev.Mislia che kachestvata mu sa neosporimi!
Save Ukraine!
Слипуокър,
Приятелю, не си прочел най-важната част от моето мнение.Тази,която съм подчертал с едър шрифт. Защото комисионна от половин-един милион от участие в шамп.лига , за Михайлов са страшно много пари , но за един /примерно В. Божков/ са смешна сума. И ако той си е ЗАЛОЖИЛ ИМЕТО , няма да го продаде срещу толкова. Още повече, че медиите няма да му осигурят този комфорт, както когато става дума за клубно обвързан човек.
Голяма грешка допускаш по отношение на корупцията. Тя НЕ ЗАПОЧВА ОТ ВЪРХОВЕТЕ. Точно обратното, корупцията е система със пирамидална структура и започва от долу на горе, и се разпада единствено от основата. Иначе върха се отсича, а на негово място пораства нов/както стана с Батето и Михайлов/.Проблемът започва от теб и от мен. Ние, които даваме 20-те лева на КАТ-аджиите или на данъчните...Ако ние не подхранваме пирамидата, тя ще се срути. Прочети глупостите, които е написал тоя тъпунгер "zyklon",и си отговори сам на въпроса ,дали някой друг ни е виновен, или всичко е в самите нас.
Приятелю, не си прочел най-важната част от моето мнение.Тази,която съм подчертал с едър шрифт. Защото комисионна от половин-един милион от участие в шамп.лига , за Михайлов са страшно много пари , но за един /примерно В. Божков/ са смешна сума. И ако той си е ЗАЛОЖИЛ ИМЕТО , няма да го продаде срещу толкова. Още повече, че медиите няма да му осигурят този комфорт, както когато става дума за клубно обвързан човек.
Голяма грешка допускаш по отношение на корупцията. Тя НЕ ЗАПОЧВА ОТ ВЪРХОВЕТЕ. Точно обратното, корупцията е система със пирамидална структура и започва от долу на горе, и се разпада единствено от основата. Иначе върха се отсича, а на негово място пораства нов/както стана с Батето и Михайлов/.Проблемът започва от теб и от мен. Ние, които даваме 20-те лева на КАТ-аджиите или на данъчните...Ако ние не подхранваме пирамидата, тя ще се срути. Прочети глупостите, които е написал тоя тъпунгер "zyklon",и си отговори сам на въпроса ,дали някой друг ни е виновен, или всичко е в самите нас.
STRANGER, Темата за корупцията е безкрайно дълга. Според мен трябва да се промени мисленето на обществото, за да тръгнем нагоре, но това няма как да стане. УБЕДЕН СЪМ! Колкото до малоумниците, аз мисля, че е най-добре такива като zyclon да бъдат игнорирани, въобще да не им се обръща внимание и те ще се очистят сами. Има много такива като него, например онова леке - кастро, сталин, цесекарчо. Бях писал на "добре" изпълняващия си работата модератор Дарина, а тя ми отвърна с някакви безумни доводи. Отказах се да се боря с простащината и глупостта. НЕ ПИШЕТЕ В ТЕМИТЕ НА ТАКИВА ИДИОТИ!
- Sleepwalker
- Контакти:
STRANGER,не мисля,че някой би се натискал за ръководен пост някъде,за да печели чест и слава.Натискат се,за да печелят пари и по никакъв начин не залагат името си,най-малкото защото всички що годе богати футболни хора са изградили име на мафиоти,тарикати и т.н. от преди да заемат еди кой си пост някъде си.Така че те не губят нищо,ама нищо.
За корупцията не съм съвсем съгласен,че непременно коренът й е в ниските етажи на пирамидата,както си се изрази.Да,вярно е че влиянието и мащабите й се увеличават и чрез нашите 20 лева,дадени на катаджията,ама я се замисли дали ако онези по върховете си бяха на мястото със чиста съвест и чисти помисли(голям смях,нали
) ,със ясната мисъл да се борят с корупцията,катаджията толкова смело и нагло щеше да вземе 20-те лева?Всичко е свързано,приятелю.И то със много дебела верига,която си е доста здравичка и трудно чуплива!
За корупцията не съм съвсем съгласен,че непременно коренът й е в ниските етажи на пирамидата,както си се изрази.Да,вярно е че влиянието и мащабите й се увеличават и чрез нашите 20 лева,дадени на катаджията,ама я се замисли дали ако онези по върховете си бяха на мястото със чиста съвест и чисти помисли(голям смях,нали

Поручик Ржевски написа:ZYKLON написа:Б.Михайлов е най-добрия президент на БФС.майната му на националния отбор.Все ми е едно,кой ще е треньор на националния.Докато Михайлов се гаври с отбора от предградията на СОФИЯ а именно панчарево,си остава идеалния президент на БФС.Дано тази година ги испрати в 10-та глуха.
Без думи!
Ти си същия като него! Какво ми коментираш "без думи"?!
Ей заради такива като вас сме на такова положение!
- bigbonusprize
- Контакти:
Много ясно, че ще е песимист Боби Михайлов. Я погледнете футбола, държавата, политиката, мисленето не хората на какво дереже са! Стига вече с неподплатен оптимизъм! Стига сте плюли Мъри бе прасета!!! Ако ви беше извел отбора до 1/4 финал в уефа и после вкарал в ШЛ без 1 лев за селекция пак така ли щяхте да приказвате? Много сте прости с вашите пристрастни коментари! Какво го отписвате преди още да е станал треньор! Реално води двата мача с Беларус, когато отбора се намираше в тежък момент и ги спечели с доста привлекателна игра! Големи сте малоумници! Как пък един червен фен не се намери да каже: "Да! Мъри става за национален селекционер!" Ама как да се намери, като мразите всичко левскарско в дъното на бездушните си организми...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!
itsoVIII написа:ZYKLON написа:Б.Михайлов е най-добрия президент на БФС.майната му на националния отбор.Все ми е едно,кой ще е треньор на националния.Докато Михайлов се гаври с отбора от предградията на СОФИЯ а именно панчарево,си остава идеалния президент на БФС.Дано тази година ги испрати в 10-та глуха.Хвала на такива фенове
, доказващи, че не са българи
Апропо, та на кой отбор си фен? Нещо за идеалите на Апостола и за какво се е борил, знаеш ли?
Според теб тая куха тиква на кой отбор може да е фен? Ами на БФС-то и частното им отборче от село подуене. Аз и други малоумни изказвания съм чел от това безмозъчно чехълче, ама то на такива като него човек освен да им се смее и да ги съжелява за недобре развитото им и колабирало сиво вещество, друго не остава. Но за съжеление майката Природа не е простила на някои и ги е създала такива - изостанали и ненужни в обществото като автора на горното писание. Да не им се подиграваме, а да им влизаме в положение - те няма накъде да се развиват и винаги ще си останат с тази тежка и неличима диагноза - хроничен олигофренизъм, придружен с тежка форма на параноидна шизофрения с маниякално-депресионни състояния.
- стичо
- Контакти:
За сега смятам че няма по добра кандидатура от Боби.Казвате че нищо не е направил за да виждаме силен национален отбор?Чудна работа!Когато той играеше,го првеше отлично!Той не може да рита вместо сегашните играчи!94 година да не би да е имало по добро ръководство?Или чужд треньор?И пак момчетата ритаха и ни караха да се гордеем че сме българи!До някъде съм за чужд треньор за да се премахне момента с мениджърските интереси.Но и СТОИЛОВ добър вариант. 

- стичо
- Контакти:
a boy named goo написа:ZYKLON написа:Б.Михайлов е най-добрия президент на БФС.майната му на националния отбор.Все ми е едно,кой ще е треньор на националния.Докато Михайлов се гаври с отбора от предградията на СОФИЯ а именно панчарево,си остава идеалния президент на БФС.Дано тази година ги испрати в 10-та глуха.
След като прочетох това изказване си мисля, че заслужаваме да сме там където сме в момента, заслужаваме да падаме с 6:1, заслужаваме всяка година отборите ни да изпадат от европеските турнири по срамен начин. С този тапашки манталитет и начин на мислене който имаме в момента сме си на мястото и после се чудим защо не може да настигнем съседите ни Гърция и Турция.
За националния отбор няма Панчарево и Подуене!!!Националния отбор е на всички нас!Не на левски,цска,славия,локомотив...Когато става дума за националите нека си подадем ръка!