Голямата измама с "млад и перспективен"
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Голямата измама с "млад и перспективен"
Поредната антиМъри глупост на Зарков и 7 дни спорт написана да радва пасмината хейтъри. Хубаво е че на малко хора им пука от тази гнусна кампания.
От Зарков нещо позитивно,да,да
Той освен да прави метани на Москов,Стефанов и Ко за друго не живее

Последна промяна от лъв на 30 юни 2010 12:52, променено общо 1 път.
Статията е вярна и точна. Това са фактите!
В България има само един стадион който е кръстен на агент комунист, този стадион се намира в с.Подуене.
Исперих написа:Статията е вярна и точна. Това са фактите!
ГЛУПОСТИ НА ТЪРКАЛЕТА!!!НА ЗАРКОВ СМРЪДЛИВИТЕ ЛАЙНА!
Още сънувате мокри сънища като чуете за Мъри нали ? Знам , че ви боли - много бой ядохте от него , но по-полека го карайте
, запазете малко злоба и за Ясен Петров щото и той ще ви бие и пак ще цирикате(ревете) по форумите !

kokic1986 написа:Още сънувате мокри сънища като чуете за Мъри нали ? Знам , че ви боли - много бой ядохте от него , но по-полека го карайте, запазете малко злоба и за Ясен Петров щото и той ще ви бие и пак ще цирикате(ревете) по форумите !
Тебе сладурче съм те забелязал, че винаги някой като каже лоша дума за Мъриньо и веднага го сочиш с пръст и почваш да философстваш, че тоя някой бил ял една камара бой от Мъри. Че бил чорбар, че не знам си какво. Разбери мойто момче, нито трябва да си чорбар, че да критикуваш тоя безхаберник, нито пък чорбарите са яли толкова много бой от него, че като му чуят името само да ги хваща шубето. Щото познавам една камара чорбари дето Мъриньо им е любимия треньор, не за друго ами 16 точки разлика и аз да съм, и аз не мога да се орезиля толкова.
Тъй че ще те помоля да не насочваш разговора във всяка тема в която се критикува Мъриньо около това колко бил велик в Левски и как всички нас ни било страх от него и затова сме го били критикували. Хич не ни е страх, от мене да знаеш. Даже ако още утре си го хване Мустака и си го прибере обратно в Подуяне цялата страна ще си отдъхне от облекчение и ще се напие в името на светлото бъдеще
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.
http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството
http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството
urkoto написа:Даже ако още утре си го хване Мустака и си го прибере обратно в Подуяне цялата страна ще си отдъхне от облекчение и ще се напие в името на светлото бъдеще
О ДА!

YA GUNNERS YA
crap написа:urkoto написа:Даже ако още утре си го хване Мустака и си го прибере обратно в Подуяне цялата страна ще си отдъхне от облекчение и ще се напие в името на светлото бъдеще
О ДА!![]()
![]()
И АЗ СЪЩО.

П.П.Всъщност,поизлъгах малко.За треньорите на нашите съперници,няма по-голяма перспектива,Синоптика да е треньор на националния.
Само Черно море.
- loko-pd-fan
- Контакти:
Когато писах след една загуба на националния отбор, някой истини за измисления треньор.Някой се спука да ми трие мнението,за нещо което е истина.А истината е ,че такъв кредит на доверие не е получавал никой треньор по света.И то забележете за никакви резултати.Луд късмет с левски и от там нататък си пролича ,че е един много слаб треньор.Но за съжаление с голяма подкрепа а незнам защо?Да провалиш две квалификаций и да те оставят за трета ,е това вече е кощунство.Аз специално повече няма да гледам отбора с този измислен треньор.В Левски го разкриха,в Литекс го разкриха ,само май на някой хора така им е угодно .затова драги почитатели на този "специалист"Ще гледате много световни по телевизията.