Станимир Стоилов: Ако бяхме на Световното, нямаше да се срам

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Re: Станимир Стоилов: Ако бяхме на Световното, нямаше да се срам

Мнениеот k_oleto » 21 юни 2010 22:20

лоши дни очакват националите...........

аз съм 60 на 40 против Мъри Стоилов - адски се ядосвам на дърветата, които вика в национала. Не можа и напрежението да овладее, около Бербатов, а той можеше още 1-2 години да даде на националния. Като цяло разчитахме на Игор Томашич и И. Стоянов - вика свършени за футбола играчи - аз лично, нямаше да се ядосвам, ако играехме с по-млади, но пък за сметка на това - хора с желание. Да, ще търпя критики за този пост, но за мен - Стоилов доказа едно - ГОЛЯМО Е ШУБЕ - чакм следващия

urkoto

Мнениеот urkoto » 21 юни 2010 22:25

Аз искам да попитам всички защитници на Мъриньо (при все, че му давам шанс до края на квалификациите, ВЪПРЕКИ ЧЕ!!! не трябва с толкова лека ръка да се отписва отговорността му за проваления цикъл за СП, защото тя далеч не е малка) как за толкова време той не успя да изгради една стабилна централна двойка защитници, при положение, че това ни е най-важния пост в отбора? Толкова ли го е страх да извика нов човек в центъра на отбраната, а в средата да играе Пелето, където е НУЖЕН и бих казал ЖИЗНЕНОВАЖЕН за партньор на Стилян?

И преди някой да ревне, че Пелето-Русия са перфектната двойка, поставям другия въпрос - ако действително двойката в защита са тия двамата, защо тогава Мъриньо за толкова време не можа да изгради и стабилна двойка халфове в центъра, а сега или ще си правим експерименти срещу Англия, или ще треперим за Чавдар Янков...
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.

http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството

WeReWoLf
Контакти:

Мнениеот WeReWoLf » 21 юни 2010 22:31

urkoto написа:И преди някой да ревне, че Пелето-Русия са перфектната двойка, поставям другия въпрос - ако действително двойката в защита са тия двамата, защо тогава Мъриньо за толкова време не можа да изгради и стабилна двойка халфове в центъра, а сега или ще си правим експерименти срещу Англия, или ще треперим за Чавдар Янков...

Защото планът беше в халфовата линия на Стилян да партнира Влади Гаджев, но той се контузи тежко, а ние не сме като бразилците със десетина стабилни играчи за всеки пост и се наложи да се експериментира.

miro74
Контакти:

Мнениеот miro74 » 21 юни 2010 22:59

левскар да си значи патологичен лъжец и нещастник,неспособен да разбере колко много е зле

Потребителски аватар
Oziris
Контакти:

Мнениеот Oziris » 21 юни 2010 23:10

[offtopic]Истината е дано в новите квалификации не се повторят мачовете с Кипър(и двата да) и 1-вото полувреме с Черна Гора, защото бяха пълна трагедия, единствено в домакинството с Кипър се измъкнахме, но съдията спести нарисуван червен картон на Манолев и кипъците изпуснаха положенията си, но в реванша ни разкриха, а срещу черногорците добре че Бербатов направи може би направи най-добрия си мач в квалификациите иначе и там си бяхме заминали.[/offtopic]
Ние на това световно щяхме да сме в ролята на Северна Корея, само вижте отборите от нашата група какви са жалки Италия и Франция, като не мисля, че Ирландия щяха да са по-добри.

bossar
Контакти:

Мнениеот bossar » 21 юни 2010 23:13

cvalkov написа:
bossar написа:
peterx написа:Момчета, по-спокойно. Злобата ще вземе да ви докара някоя болест :lol:

Няма злоба-как може да не взима млади играчи, а да вика Пеев и разни други в напреднала възраст-това ли е бъдещето за следващите квалификации.
Мъри убива младите играчи.

Няма млади и стари, а можещи и неможещи. Просто младите са ни още ро-зле и от старите. А иначе нека оставим Мъри да проведе едни квалификации от начало до край... После да съдим.

Не може една Полша да се възхищава на Мицански и той да не го повика това момче.Страхлив треньор е.
Посочи повече от един млад футболист да е наложил в Левски или Литекс докато беше!

Потребителски аватар
threat
Контакти:

Мнениеот threat » 21 юни 2010 23:23

Стига с този Мицански , най-прехваления келеш по форумите е. Вижте на колко години пробива в по-сериозен отбор и вижте годините на един Божинов и през какви отбори е минал.

Потребителски аватар
Lyubooo
Контакти:

Мнениеот Lyubooo » 22 юни 2010 00:00

абе направо се чудя как някои наричат Мъри най-успелия български треньор в момента, тея хора или са страшно повърхностни или невиждат по-надалече от носа си!
дайте примери как така се става национален селекционер, като си водил едва 2 клубни отбора, като и от двата те изгонват!
отделно, 7 мача в квалификации въобще не са малко!
отделно, на този етап в националния отбор НЕ играят най-добрите ни футболисти! Може би сега Иво Иванов, ще получи шанс да изиграе едно полувреме, след като склони да премине в Левски, вместо в чуждестранен отбор!
отделно, отбора продължава да е без облик, нападението ни е оставено на произвола, ако стане нещо ще е голям късмет, играчи играят на нетипични за тях позиции и т.н.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
kokic1986
Контакти:

Мнениеот kokic1986 » 22 юни 2010 00:32

bossar написа:Посочи повече от един млад футболист да е наложил в Левски или Литекс докато беше!

Валери Домовчийски , Мариян Онянов , Николай Димитров , Георги Сърмов , Божидар Митрев , Лъчезар Балтанов - стигат ли ти толкова ;)

Потребителски аватар
kokic1986
Контакти:

Мнениеот kokic1986 » 22 юни 2010 00:40

viroglav написа:
kokic1986 написа:Смешно ми е защото намирате за успех равенства срещу Грузия и Черна Гора , а смятате за неуспех равенства с Ирландия ???
Къде ви е логиката ??? След класирането ни за Евро 2004 никой не се е справял по добре от Мъри - ФАКТ !

Естествено , че равенствата с Ейре са пълен провал или по точно това в София ... Грузия и Черна гора съвсем не са слаби отбори и всичко друго , което можеш да ми изтъкнеш като довод за противното ще е нереално. Логиката е , че срещу Ейре трябваше не да си поделим точките , а да вземем повече от тях , за да се класираме. И какво ще ми кажеш за загубата от Кипър в твоя ред на мисли за Грузия и Черна гора , като тогава още имахме някакви , макар и теоретични шансове за класиране. В София Черна гора ни направи за смях през първото половреме , а за домакинския ни мач с Грузия просто няма смисъл да го споменаваме - абсолютно протоколен и без никакво значение ... Къде го тоя ФАКТ ?

Значи Пламен Марков прави равни с Грузия и Черна Гора и се се справил перфектно , а Мъри прави два равни с Ирландия която е 2 класи над България и поне 5 класи над Грузия - това е провал ???? Аз не знам как я мислите тая работа ? Ако Марков беше взел мачовете с Черна Гора и Грузия - дори и двата равни с Ирландия ни пращаха на бараж ;)Мача с Кипър също беше протоколен както казваш ти за този с Грузия , Черна Гора може и да са ни смазали първото полувреме в София но си заминаха с 4 парцала в мрежата за Подгорица . Трябваше да бием Ирландия казваш - ами да и на мен ми се иска да бием Италия , Холандия и Швеция с по 5-0 ама възможностите ни са съвсем други .Не е там работата . Въпроса е , че щом Мъри е треньор и не се класираме - го изкарвате некадърник , а ако треньора е друг и пак не се класираме - тогава футболистите толкова си могат .
Както казах по-нагоре някои като чуят името Станимир Стоилов и като се сетят какво им причини това име с отбора на Левски - кошмари сънуват , бълват змии и гущери от устите си и се давят в злоба ... ами давете се !

Върни се в “Национален отбор”