Станимир Стоилов: Ако бяхме на Световното, нямаше да се срам

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

viroglav
Контакти:

Re: Станимир Стоилов: Ако бяхме на Световното, нямаше да се срам

Мнениеот viroglav » 21 юни 2010 21:28

dimachko написа:хахахахаха 3 перфектни х-са :D :D :D :D вземи се скрий някьде махни 2та смешни х-са срещу Грузия и Черна гора и виж кьде щяхме да сме...уливате се от глупости... чорбарчета перестанете да унищовате националния изгонихте Бербатов искате да изгоните и Мьри...разберете НЕ МОЖЕ 11 титуляра от Цска и само глупаци от 2те агитки могат да говорят подобни глупости... тук става вьпрос за националния !

Ти да не влизаш във някакъв филм , че България е Бразилия ? Какво за Грузия и Черна гора ? Да не сме класи над тях , та така пренебрежително ги споменаваш ? Бербатов си тръгна точно заради Наско , Мъри , Боби и задкулисното съсипване на отбора и на футбола въобще в България ... Националният го унищожава всеки друг , но не и феновете на ЦСКА. Аз лично не искам 11 титуляра от ЦСКА , искам далновидна и печеливша стратегия за отбора без значение от клубната принадлежност на футболистите ... Само , че трябва и треньор специалист най - добре чужденец , а не такъв , на който Батков му уреждаше мачовете и го правеше шампион всяка година ... Апропо , Беверен , Тампере и Бате Борисов , докато беше в Литекс , му показаха колко струва ... абсолютен бездарник и некадърник , но с връзки ...

Потребителски аватар
threat
Контакти:

Мнениеот threat » 21 юни 2010 21:31

Каква е тази Мъринщина бре хора , да не сте му роднини? Левски се справиха добре в УЕФА , но не и без голяма доза късмет по пътя. За Шампионската Лига не ми се коментира , защото това бе срамна страница за българския футбол. Червенков направи Литекс шампион със същите футболисти с които Мъри се излагаше. В националния отбор Мъри записва добри резултати в мачове без значение и контроли , но не и в мачове които класират отбори за големи първенства. Надявам се да осъзнавате , че ако не вземем минимум четири точки от първите три мача , г-н Стоилов е пътник. Левскарите в този форум имат нужда от повече чист въздух , защото като гледам пишат от места където въздуха е в количества на критичен минимум (оказвайки влияние на мозъчната дейност)
Последна промяна от threat на 21 юни 2010 21:32, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
dimachko
Контакти:

Мнениеот dimachko » 21 юни 2010 21:31

за вьпросното 4-1 самите футболисти признаха че са нямали мотивация(макар че според мен и Кипьр са нямали) и сами са се провалили ;) факт че мьри нямаше 10 мача загуба начело на националния до мача с Италия там...загубихме и горкия човечец го разкьсаха че е загубил за прьв пьт от скромния световен шампион Италия като гост :lol:

Потребителски аватар
dimachko
Контакти:

Мнениеот dimachko » 21 юни 2010 21:38

щом имаме претенции за класиране тези отбори задьлжително трябва да се побеждават... и много моля да левскар сьм но нямам пристрастия относно националния,тогава не ми дреме нито за Левски нито за Цска просто искам да побеждават ! ако помните мача Бьлгария - Ейре,който е бил на стадиона си спомня какьв кеф беше 2те агитки заедно да пеят...така че който не иска да подкрепя отбора и няма да ходи на стадиона да не дава мнения... :lol: то ще се получи като изборите,бахти нещастниците кой ги избра тези ! и като го питаш ти за кой гласува : ''ами за никой'' :lol: :lol: :lol:

viroglav
Контакти:

Мнениеот viroglav » 21 юни 2010 21:38

kokic1986 написа:Смешно ми е защото намирате за успех равенства срещу Грузия и Черна Гора , а смятате за неуспех равенства с Ирландия ???
Къде ви е логиката ??? След класирането ни за Евро 2004 никой не се е справял по добре от Мъри - ФАКТ !

Естествено , че равенствата с Ейре са пълен провал или по точно това в София ... Грузия и Черна гора съвсем не са слаби отбори и всичко друго , което можеш да ми изтъкнеш като довод за противното ще е нереално. Логиката е , че срещу Ейре трябваше не да си поделим точките , а да вземем повече от тях , за да се класираме. И какво ще ми кажеш за загубата от Кипър в твоя ред на мисли за Грузия и Черна гора , като тогава още имахме някакви , макар и теоретични шансове за класиране. В София Черна гора ни направи за смях през първото половреме , а за домакинския ни мач с Грузия просто няма смисъл да го споменаваме - абсолютно протоколен и без никакво значение ... Къде го тоя ФАКТ ?

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 21 юни 2010 21:47

dimachko написа:за вьпросното 4-1 самите футболисти признаха че са нямали мотивация(макар че според мен и Кипьр са нямали) и сами са се провалили ;) факт че мьри нямаше 10 мача загуба начело на националния до мача с Италия там...загубихме и горкия човечец го разкьсаха че е загубил за прьв пьт от скромния световен шампион Италия като гост :lol:

Къде преброи 10 мача на Мъри,без загуба до мача с Италия?А пък играчите нямали мотивация. :roll: Има толкова играчи извън ЦСКА,Левски и Литекс,дето ще играят с мотивация,ама кой ще ги извика? ;)
Само Черно море.

viroglav
Контакти:

Мнениеот viroglav » 21 юни 2010 21:50

dimachko написа:щом имаме претенции за класиране тези отбори задьлжително трябва да се побеждават... и много моля да левскар сьм но нямам пристрастия относно националния,тогава не ми дреме нито за Левски нито за Цска просто искам да побеждават ! ако помните мача Бьлгария - Ейре,който е бил на стадиона си спомня какьв кеф беше 2те агитки заедно да пеят...така че който не иска да подкрепя отбора и няма да ходи на стадиона да не дава мнения... :lol: то ще се получи като изборите,бахти нещастниците кой ги избра тези ! и като го питаш ти за кой гласува : ''ами за никой'' :lol: :lol: :lol:

Аз също искам да побеждават , но с Боби , Наско и Мъри това е мисия невъзможна ... И ако не го разбираш това , то наистина си поставил клубните си интереси над националните. Стоичков беше две класи над Мъри , Пламен Марков също ... Там обаче проблемите дойдоха от мениджърските интереси. Решението е чужденец , и колкото по - бързо го доведат , толкова по - добре. Но заедно с това трябва да бъдат махнати от БФС Перуката и Сираков , защото нов бардак със стари курветини не се прави.

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 21 юни 2010 21:54

dimachko написа:щом имаме претенции за класиране тези отбори задьлжително трябва да се побеждават... и много моля да левскар сьм но нямам пристрастия относно националния,тогава не ми дреме нито за Левски нито за Цска просто искам да побеждават ! ако помните мача Бьлгария - Ейре,който е бил на стадиона си спомня какьв кеф беше 2те агитки заедно да пеят...така че който не иска да подкрепя отбора и няма да ходи на стадиона да не дава мнения... :lol: то ще се получи като изборите,бахти нещастниците кой ги избра тези ! и като го питаш ти за кой гласува : ''ами за никой'' :lol: :lol: :lol:

Това за изборите,не си много прав.Виж колко процента избиратели,гласуват и виж после,как почти всички псуват.Аз лично,не бях ходил от 2001 година,да гласувам,миналото лято пуснах за ГЕРБ,а на мажоритарния избор,пуснах за кандидатката на Слави Трифонов.
Само Черно море.

viroglav
Контакти:

Мнениеот viroglav » 21 юни 2010 22:01

dimachko написа:казваш ''синьо лоби'' това как го опреличаваш като безпристрастни :lol: а и Х-те не са никак перфектни да не можем да бием грузия и черна гора,това ни провали и не си мисли че имам нещо против Марков,даже напротив,чорбар но наистина добьр специалист под негово рьководство направихме последните си силни квалификации,но в миналите се провали...ако и Мьри направи тая простотия от 3 мача 3 точки,и той трябва да напусне

Не съм гледал програмата , но Мъри едва ли ще направи и една , камо ли три точки от следващите три мача ... А и като гости на Черна гора ще загубим със сигурност.

Потребителски аватар
dimachko
Контакти:

Мнениеот dimachko » 21 юни 2010 22:08

мен лично не ме интересува дали ще е Марков,Мьри или който и да е...както казах искам победи,сега Мьри е начело и както казах по рано според мен той е най-добрия от бг-специалстите,но и моето желание е за чужденец,но не сульо и пульо както беше Достанич, а някой доказан...garfield прав си но това беше само за последните избори,преди това пьлна пародия :) уважавам мненията ви,но не мисля че трябва да чакаме провал на националния,а точно обратното да се надяваме на успех ! да видим...

Върни се в “Национален отбор”