По принцип фаворита ми винаги е бил Италия, но това СП фаворитите за мен са Испания и Агжентина. Но ще видим.
Надявам се най-вече да е интересно.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Blue_Lion написа:Извинявам се за глупавия ми въпрос,но понеже ние не участваме и не следя много-много новините около Мондиала (въпреки,че смятам,че ще е доста интересен) а и отделно видях,че е имало някакъв концерт,та искам да попитам откриха ли Световното или тепърва предстой и от колко,ако е така ?![]()
Blue_Lion написа:Извинявам се за глупавия ми въпрос,но понеже ние не участваме и не следя много-много новините около Мондиала (въпреки,че смятам,че ще е доста интересен) а и отделно видях,че е имало някакъв концерт,та искам да попитам откриха ли Световното или тепърва предстой и от колко,ако е така ?![]()
TodorT написа:Blue_Lion написа:Извинявам се за глупавия ми въпрос,но понеже ние не участваме и не следя много-много новините около Мондиала (въпреки,че смятам,че ще е доста интересен) а и отделно видях,че е имало някакъв концерт,та искам да попитам откриха ли Световното или тепърва предстой и от колко,ако е така ?![]()
Снощи беше церемонията по откриването, а днес от 17-00 по БНТ е първият мач- ЮАР-Мексико
lionel_messi написа:TodorT написа:Blue_Lion написа:Извинявам се за глупавия ми въпрос,но понеже ние не участваме и не следя много-много новините около Мондиала (въпреки,че смятам,че ще е доста интересен) а и отделно видях,че е имало някакъв концерт,та искам да попитам откриха ли Световното или тепърва предстой и от колко,ако е така ?![]()
Снощи беше церемонията по откриването, а днес от 17-00 по БНТ е първият мач- ЮАР-Мексико
Снощи бешпе концерта, церемонията е днес !![]()
Зов от Африка: Студио Мондиал 2010 и Откриване на Световното първенство по футбол 2010 – пряко предаване от Йоханесбург (Южна Африка)
TodorT написа:Blue_Lion написа:Извинявам се за глупавия ми въпрос,но понеже ние не участваме и не следя много-много новините около Мондиала (въпреки,че смятам,че ще е доста интересен) а и отделно видях,че е имало някакъв концерт,та искам да попитам откриха ли Световното или тепърва предстой и от колко,ако е така ?![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта