До кога ще се гаврят с Националния отбор?!?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- FCBeroe1916
- Контакти:
Re: До кога ще се гаврят с Националния отбор?!?
Значи,както аз,така и всеки се надява на резултати,след като тези резултати не са постигнати,не е ли нормално да има критика? Хайде сега ми отговорете..
- Pro-European
- Контакти:
yasen написа:много комплекси си натрупал, момче, карай го по-спокойно, че няма да свършиш добре, по-субективно мнение за национала, само хората, които мразят всичко и всеки биха написали...
абе и твоите мнения за Гонзо са в същия хейтърски дух,
да не забравяме
Авторът на темата: Ще спре ли..
FCBeroe1916 написа:Значи,както аз,така и всеки се надява на резултати,след като тези резултати не са постигнати,не е ли нормално да има критика? Хайде сега ми отговорете..
Абсолютно нормално е,стига да е обоснована,даже е нужна

Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
FCBeroe1916 написа:Значи,както аз,така и всеки се надява на резултати,след като тези резултати не са постигнати,не е ли нормално да има критика? Хайде сега ми отговорете..
И какви резултати очакваш? Квалификациите не са започнали,а ти очакваш резултати.След като започнат официалните мачове можеш да критикуваш след всеки конкретен мач. В момента обаче издишаш,все едно аз да критикувам Илиан Илиев ,че не е подготвил отбора за лига Европа

- FCBeroe1916
- Контакти:
blue_wind написа:FCBeroe1916 написа:Значи,както аз,така и всеки се надява на резултати,след като тези резултати не са постигнати,не е ли нормално да има критика? Хайде сега ми отговорете..
И какви резултати очакваш? Квалификациите не са започнали,а ти очакваш резултати.След като започнат официалните мачове можеш да критикуваш след всеки конкретен мач. В момента обаче издишаш,все едно аз да критикувам Илиан Илиев ,че не е подготвил отбора за лига Европа
Измъкна се хитро,а сега не трябва ли да критикуваме,след като не успяхме да се класираме за Световно,или да го забравим,а ?
- JohnnieWalker
- Контакти:
yasen написа:много комплекси си натрупал, момче, карай го по-спокойно, че няма да свършиш добре, по-субективно мнение за национала, само хората, които мразят всичко и всеки биха написали...
+1
blue_wind написа:FCBeroe1916 написа:Значи,както аз,така и всеки се надява на резултати,след като тези резултати не са постигнати,не е ли нормално да има критика? Хайде сега ми отговорете..
Какво да чакаме ??????
То са ясни резулатите ....... - още след 3 мач Мъро е вън и пак : ама той не започна от начало .... и тн.
Вече 10 години едно и също .
Хора нов бардак със стари ку.ви не се прави - как да ви се каже за да го разберете .
Имам предложение:
1. Футболистите и треньорът на националния отбор да се избират от форума. Като най-големият хейтър ще е шеф на БФС.
2. Даваме им задача - класиране на големи първенства и минимум полуфинал.
3. Ако не успеят, ги разстрелваме публично пред НДК.
И така следващите хейтъри.
Така ще постигнем поне едно от две неща:
- игра на полуфинал на световно първенство или
- много приятна атмосфера във форума.
1. Футболистите и треньорът на националния отбор да се избират от форума. Като най-големият хейтър ще е шеф на БФС.
3. Ако не успеят, ги разстрелваме публично пред НДК.

Толкова без зъби в атака не сме били отдавна и в двата мача вкарахме 2 случайни гола и това ни беше.Хубавото е че от както го няма Бербатов,очакванията ни не са толкова големи и нормално приемаме такива резили,не като резултат а като игра.Защо играем с крила след като не ги използваме(два мача едно центриране или пробив не направиха),според мен ще играем по-добре с наситена халфова линия.Много ми е болно,че с такива талантливи атакуващи футболисти не нападаме въобще
Sporter написа:Имам предложение:
3. Ако не успеят, ги разстрелваме публично пред НДК.![]()
Хахахахахахаха много добре казано.
Но ако се види , че има дори и малка промяна в играчите и играта ще има много хора в негова подкрепа (на Мъри).
- не само левскарите -
но сега с тези играчи с тази игра