"Футболен оркестър без име"
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
"Футболен оркестър без име"
Статията тук. Моето мнение е, че е страшно ненавременна, както впрочем и тази написана веднага след мача с Белгия. Класацията на ФИФА няма почти никаква стойност след ТОП 10, айде да кажем 15. Ние сме най-точния пример за това. Впрочем да спомена, аз съм едно 17 годишно, необразовано, българско момче, но дори и на мен ми става ясно, че с такива избързани коментари от "разбирачи" не помагаме на националния отбор ни най-малко.... А, И НАШЕТО СИ Е НАЙ-ХУБАВО, Г-Н АЛЕКСАНДРОВ!
БЪЛГАРИЯ НЕ СЕ ПРЕДАВА, БЪЛГАРИЯ НЕ СЕ ПРОДАВА, БЪЛГАРИЯ Е МОЯТА РОДИНА И ЗА НЕЯ ВСИЧКО АЗ ЩЕ ДАМ!
Re: "Футболен оркестър без име"
Не знам дали статията е навременна, но определено е вярна.Защото наистина Белгия с един юношески отбор биха нашите баш си титуляри и "лъвове" натирени да защитават националната фланелка.. 

mnts написа:Статията тук. Моето мнение е, че е страшно ненавременна, както впрочем и тази написана веднага след мача с Белгия. Класацията на ФИФА няма почти никаква стойност след ТОП 10, айде да кажем 15. Ние сме най-точния пример за това. Впрочем да спомена, аз съм едно 17 годишно, необразовано, българско момче, но дори и на мен ми става ясно, че с такива избързани коментари от "разбирачи" не помагаме на националния отбор ни най-малко.... А, И НАШЕТО СИ Е НАЙ-ХУБАВО, Г-Н АЛЕКСАНДРОВ!
След, като ти е станало ясно,че коментарите са "избързани" и статията не е навременна, кажи тогава , кога ще му дойде времето да си кажем всичко право в очите. След мач не може, преди мач също не става, а кога? То , че нащо си хубаво, хубаво си е. Ама е калпаво! А то с хубост само не става, трябва и можене. И Н.Александров именно за това можене говори. Моженето , което ще ни направи отново "български лъвове".
sixtynine написа:Не знам дали статията е навременна, но определено е вярна.Защото наистина Белгия с един юношески отбор биха нашите баш си титуляри и "лъвове" натирени да защитават националната фланелка..
Много вярна статия.
Само Черно море.