Мнениеот POPCORN » 24 май 2010 13:38
vladitol написа:POPCORN написа:Kакво само пискате бре?Не ви ли писна да дъвчите едно и също всеки ден.Особено левскарите..Защо не цункате Мъри по.... аман от глупости.Ми като не му харесва на Стоянов ще напусне.Вие да не играете всеки ден в националният и да знаете какви работи стават?Кой знае Наско и Мъри какви цигании правят заедно с Михайлов!Пуска ми някакви идиоти от типа на Чавдаров и Рангелов където в момента незнам какви футболисти са, не пуска поне за 20 мин Стоянов, където в момента е един от най-добре преставяюите се в Русия!Да не говорим за каква подигравка става на въпрос, да си седял цял мач на пейката и да те пуснат 86 мин..За какво го пуска?Колкото да отчете дейност или какво?Стоянов си е прав за себе си.Аз го подкрепям!Докато те са начело на националният няма да имаме отбор!Говоря за тримата мускитари!Не случайно Бербатов се махна, кой знае какви далавери правят с националният ни отбор!А вие сините привърженици още малко, ще им излижете гъзовете за това където ви класираха в Шампионската!Ама нормално за вас де вие и Батков си го търпите и половината ви агитка го харесва, за какво да говорим повече
офф да той ли игра там или футболистите на Левски?Не може да разберете , че не тренера а футболистите на Левски бяха добри и се бяха сработили на макс!Мъри е пълна дупка!Това е точно като световното 94 имахме футнболисти и станахме 4 , е така стана и с Левски!Айде стига сте ми го хвалили като тренер защоъто е смешно.Беше в Литекс насра се, сега е в националният пак нищо не показва за сега и няма и да покаже!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !